44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#27142 Ejj Lali. Veterán autó miért képezné poén tárgyát? -
#27141 Gáz 1-2 ember hozzáállása:) -
#27140 azé látom este működött a cenzúra XXD
na tehát: követeljük a cenzúra eltörlését és a szabad sajtót! -
#27139 ok, hogy megnézi az ember, mert tényleg érdekesség, de azt nem lehet rá mondani hogy jobb autó... ha jobb autó lenne, akkor tényleg mindenki ladákkal rohangálna és nem a poénok tárgyát képeznék... -
#27138 En veled vagyok.....Banano meg Weed-el nincs mit foglalkozni! En egy ilyen gyonyor ezerocsit hamarabb megnezek az utcan is mint egy Twintop-ot.....foleg hogy a twintop nem is a kedvencem.......De ettol fuggetlenul,nem ciganyverda meg ilyen hasonlok....es meglatom,hany ilyen jo allapotut latsz te az utcan.... -
DIESEL DOG #27137 A pirosat szivesen elfogadnám... :) -
DIESEL DOG #27136 Ja értem... :) -
#27134 Bekapod:D
Valami japán szart szétzúzni...Abból úgy is annyi van, hogy a francnak nemkell:D -
#27133 Nem akarok nagyon beleszólni,de pl az a piros veterán minősített ezeröcsi súrolja az 1 millió ft-ot...ha nem többet...ja,2,1 milla. -
#27132 :D XD :D -
#27131 Egy ilyen pontiacot láttam egy bár előtt. Le akartam fényképezni, csávesz meg aszongya 50$ lesz, ha mellette állok akkor 100$. Mondom biztos? Azt mondja biztos és elkezdett beszélni egy 10 percig a Pontiac firebird és a suzuki összehasonlításáról:D:D Úgy be volt baszva mint a szar:D:D:D -
#27126 na jolvan...elég volt bazki ti annyira sötétek vagytok hogy nem értitek amit az ember mond..üljél bele a ferraridba azt huzd a gázbovdent...ne tegyetek már tönkre tényleg, értelmezzétek amit mondtam, aztán gondoljátok át...hihetetlen, remélem legalább 1 ember lesz aki érti amit irtam -
#27125 öreg!
ha olyan állomautó egy szar lada akkor miért nem olyanod van?100ezer alatt már lehet kapni,miért nem adod el a hondát?10 ladát vehetnél az árából...
télleg viccez már -
#27124 én hondában ülök és a merci ezerszer cigányabb vas mint egy ápolt lada, ráadásul szerintem egy "egyhatlájt" az ugy bassza haza weed ocska szar fos opelját hogy beszarik...nehogy már arra legyél kemény hogy egy varrogép hulladék volt a segged alatt, most már tényleg elég legyen...szarral fesziteni nem kéne -
#27123 Miaz ez nem lehet cigányverda csak a "mercédesz?" xD
Én meg azt utálom mikor tanácsokat kér valaki hogy milyen kocsit vegyen,1-2 ember beírja h ilyen mercit olyan mercit,aztán 20-an elkezdenek kiabálni hogy az cigánykocsi..és ilyet általában olyanok mondanak akik ladában vagy trabiban ülnek.Szóval nyugodtan cigányozhatom a ladát,mert most már bőőven az,legalábbis MO-n biztos. -
#27122 nadegyerekek nehogymááá... nem lehettek ti sem olyan hülyék, hogy ilyet mondjatok, hogy egy régi lada felér bármilyen mai autóval... nem hogy egy szép kabrióval... azért a csőlátásnak is vannak határai. egy ilyen ladát kiröhögnek a kocsim mellett, gondolkodjunk már realisztikusan... -
#27121 hát te tuti egy segg vagy bazmeg:D ladát is csak olcso filmekben láttál meg vonatrol... -
#27120 Nekem is faj a kretenseg......egyut erzek :P -
#27119 -
#27118 Most latom a pirosnak OT-s rendszama van.... az nem semmi! Belinkeled az adatlapjat a kocsinak?Ahol talaltad? -
#27117 Butak ezek hagyjad......igazi klasszikus verda! -
#27116 hát ecsém ezt ma már csak vagy öreg bácsikák, vagy retkes cigányok használják ez van... nézz csak körül majd az utcán... -
#27114 Te miről beszélsz?
-
#27113 nehogymá XXD putricigánytalicska kell a halálnak... -
#27112 Tök komolyan írtam.RWD, szép, ritka.Mi kell még? 100x több jellem szorult belé, mint az Opelodba:D -
#27111 Nem :( ,csak jó lesz majd csúszkálni,cigókat meg nem állítanak meg xD. -
#27110 :( buta vagy -
#27109 a fickóknak biztos tetszik,de amikor meglátják hogy nem egy aranyos szőke csaj ül benne.... -
#27108 1200-es az igazi..fólia rá stb..és legalább azt hiszik hogy cigány vagyok és meg se állítanak,szal műszaki nem is fontos XD -
#27107 haggyámá a faszságokkal XXXXXXXXD -
#27106 menőbb egy 2103 -
#27105 ááááá az közlekedni, meg menőzni jó XXXD -
#27104 Dodzsemezünk? xDD -
#27103 nem. lófütty pénzért dobálnak utánad olyat, sok van belőle. ladából/zsiguliból egyre kevesebb... -
#27102 arra opel kabrió való.. -
#27101 én is gondoltam már hogy veszek valami régi szart, toyotát vagy mazdát vagy ilyesmit, oszt szétcseszem XXD ugratgatok vele, meg hóban jazkarizok emg stb XD -
#27100 Kicsit drága lenne nem gondolod? xD
Nekem egy 70k-s szar kell,amit hóba lehet gyepálni,aztán ami marad belőle azt tavasszal eladom. -
#27099 vegyél e30-at, azert nem kár. bár én szétzúzni semmit sem vennék, még az e30cat is sajnálnám -
#27098 -
#27097 Ilyet veszek télire szétzúzni,de lehet marad a sima 1200-es.