Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caby
Lehet, nem hallottam, túl hangosan hallgattam a YMCA-t XDDDD

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Máté94
Te egy bisex pedó vagy.
desigo
kedves xDD
DanielT
Nem azt mondták véletlenül, hogy Gaybot? 😄D
Willi Betz
Te csak szimplán majom vagy XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
nna azt én is hallottam már párszor XD

Caby
én meg az "aranyember" XD ma úgyis megkaptam, hogy olyan a kocsim mint egy robot amikor átalakul <#nemtudom>

w77d
én nem kutyámajom hanem a Szkájvóker Lájos vagyok XD

Caby
ezt én is megfigyeltem már, hogy érdekes éjjel a városi forgalom teljesen nyugis. 1-2 "kutyámajomtól" eltekintve normálisan közlekednek az emberek.

w77d
Én éjjel szoktam a legjobbakat repeszteni XD

autoszimulator
igen, épp ezért mondom, hisz itt is a top4bõl 3-at seggbõl mértek be.. meg ami még furcsa, hogy mind nappali mérés, éjjel a yard is lusta, vagy mindenki betartja a határokat a tök üres utakon? 😄

.: mobilize.hu :.

cement
mert a motorokon hátul van a rendszám, már amelyiken nincs üszökbõl felhajtva, mert ha megnézed egy csomón fel van hajtva, hogy ne lehessen a számot leolvasni. szóval csak azt tudják megbüntetni, akit hátulról mértek be, és látszik a rendszám is. tavaly haveromnak pechje volt, mert pont így mérték be, 115-el 50-nél, ment is a 300ezer neki. utána õ is megcsináltatta állíthatóra, úgy hogy egy csavarral fel lehessen az ég felé hajtani, hogy leolvashatatlan legyen

respect to the man in the ice cream van

w77d
igen, ez is lehet...

Norbi1990
Motorost nehezebb becélozni, a radarral. Valószínû ezért 😊
autoszimulator
hát de nem kell utol érni azokat, amiken van rendszám... ezeket sem érték utol, csak a papír 😄

ezeken a nagy kategóriás mocikon meg van rendszám..

w77d
nem foglalkoznak velük a rendõrök, mert nem érik utol...

autoszimulator
engem azért meglep hogy a nagy száguldozók mind autósok, pedig aztán épp a motorosok szoktak úgy elszabni az ember mellett... mák? 😄

GhostRider1
Ha nem állítják meg, vagy ha eltud menekülni, akkor semmi...

&#9733;

OrioN the S
es, ha valaki vmi agyonfurt 70es robogoval repeszt el 140 kornyeken azzal mi lesz? 😄 erre mindig is kivancsi volt 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

GhostRider1
"a békéscsabai fiatalember a munkahelye egyik kocsijával száguldozott a négysávos úton Gyula felé. Amikor észrevette a traffipaxot és a rendõröket próbált lassítani, de a mûszer így is elkészítette a szabályszegés bizonyításához szükséges felvételt, melyen 248 km/h szerepel.
A megengedett sebességhatár betartásával a Békéscsaba és Gyula közötti út megtétele kb. 9 percébe kerül a szabályosan autózóknak - emlékeztetett a sajtórefrens. Az Audi vezetõjének azonban jóval többet kell áldoznia erre a „kis kocsikázásra”. Ráadásul úgy, hogy még el sem jutott Gyuláig. Az összesen 10 kilométeres szakaszon kb. 6 percet nyerhetett volna a 90 km/h-val közlekedõkkel szemben, ha végig tudott volna menni."

&#9733;

w77d
248-ról 35-re?? az igen XXD

GhostRider1
Békéscsabán is történnek ilyesfajta esetek 😄

&#9733;

w77d
egy párat XXXD

OrioN the S
ha ugy kapnak le, mint azt a bmw-s format majd 3 kiloval es igy ult a kocsiba:<#mf2> az mennyi plusz 0-at jelent a csekken? 😄

w77d
az nem is olyan sok... fõleg olyan verdával.... engem is le tudnának fotózni annyival, de azért ilyenkor már figyelek XD

OrioN the S
228 :ASD

SötétBarom
Má nem azért, de ez ilyen kertek alatti út? Vagy csak úgy néz ki?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
bázd javítanom kell, nem kerültem be 😞

desigo
autoszimulator
persze, nekem is erre kellene, sõt, alapból én betartom a sebességhatárt, 102-103 körül megyek, annál több nem is kell. De persze a rendõrök eddig mindig akkor kameráztak, mikor épp elõztem egy autót - értelemszerûen akkor gyorsabban, minél elõbb meglegyen - vagy pl mikor dombnak lefele mentem, és bár a gázt nem nyomtam, motorféket sem, és így átlendültem a büntetõ körbe. Na meg az indokolatlan kinn felejtett 50-60-70-es táblák... Szerencsére ezek még az új rendszer elõtt történtek, ennek ára simán megéri, ha tényleg mûködik, akkor egy büntit megúszol és "visszajött" az ára...

desigo
nyilván nem az a cél,hogy 200-al száguldozzon a rendõrök elõtt aztán visszafordulva ismét xD

arra jó,hogy az elbújt trafikat semlegesítse amíg a megengedett sebességre lassít valaki
autoszimulator
na azt nem tudtam, hogy blokkolót is lehet így legálisan...

desigo
"A radardetektorok birtoklása illetve használata a 175/2003 (X.31) Korm. rendelet értelmében 2003 december 1-tõl már nem tiltott Magyarországon!

A jogszabályok változása lehetõvé tette, hogy az USA és az Európai Unió egyes tagországai után ma már Magyarországon is legálisan lehet forgalomba hozni és használni a rendõrségi sebességellenõrzést (közkeletû nevén traffipaxot) elõre jelzo készüléket (lézer- és radardetektor) valamint lézerblokkolót.
A 175/2003 (X.31.) Korm. rendelet hatályba lépését követoen ezek a készülékek már nem tartoznak a "közbiztonságra különösen veszélyes eszközök" kategóriájába tehát az eddigi tiltás megszünt."
autoszimulator
kikapcsolni nem lehet? vagy azért nem kapták még ki, hogy uram miért nem látjuk a sebességét itten?😄

szaaaaaaaaaaaaaaaaam tájmszzzzzzzzz

w77d
evriiiiiii báááádi hõõõõõõõõõõõõrts XXXXXXXD

LaszloLedzenyi
egy német rendszámos Aston DBS. van egy kép majd holnap linkelem

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

kifli
104 XD
matyi0323
jó... nem mehet mindenki 102-vel 50nél XDXD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
vazzz.XD
nem a mi nevünkön van kocsi.. így a papír se ide jött-.-
nem tudom a számot..
szerintem hétvégére elkérem azt azonosito szart😄😄 majd hozok képetXDXD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
csak 45? puha vagy XXD

desigo
kozigbirsag.police.hu/

egy képet nekünk is rakj...
matyi0323
Errõl jut eszembe... megjött a gyönyörû 45 ezret érõ fényképem......😄😄😄

Neten hol is tudom megnézni?😄 összehasonlításért..<#hehe>

desigo
off

kollégámnak ilyen van

elõl két fej,hátul egy és a sünök csak pislognak
egyedüli hátránya,hogy nem frissíthetõ a szoftvere
desigo
hehe 😊
eladták vidékre a megkímélt pesti buszt,kevés kilométerrel <#hehe>
OrioN the S
😄

w77d
elbirom képzelni amikor rászólnak rádión, hogy Béla megint elbambultá? már rég itt kéne lenned a kocsiállásban XXXD

Norbi1990
21. kerbe egy Gyöngyös-re menõ valamilyen Volán buszt láttam, de pont az ellentétes irányba ment 😄
OrioN the S
😄! azt, hogy a faszba? D?😄😄: tovabb ment par megallot? 😄