44043
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#27182 Ebbe a CTS-ben valami szellem ül hátul? XD -
#27181 Ez kiba bucsus az arany vackokkal. Viszont a bőrtető faszás,az a gyengém ennél is:
Meg a fehér peremű gumi:)
DTS vagy Deville hátránya annyi,hogy elől hajt és szerintem ahhoz erős a benne lévő vényóc ami ráadásul keresztben van XD -
#27180 Csak nem megjött az eszed?: D
Am aki kitalálta, hogy a cadi-k ben keresztbe legyen a vényóc és első kerék hajtással azt torkonszúrnám:CCCC -
#27179 Ez már lehet jobban eladható . -
#27178 Sajnos jelen pillanatban a benzinárak nem engedik, hgoy benzintemetőt üzemeltessek, így maradna abból a 7 millából egy e30, és arra költeni még kicsit:] talán egy szép állapotú M es még kijön abból a 7 ből, meg még 1-2 apróság beleférne:D -
#27177 vagy ha eladom a twintopot akkor erre váltanék... -
#27176 a porschénak iran-01 a rendszáma szerintem, és gyanitom a tulaj egyezik, a kép pécsen készült -
#27175 Nem véletlen h odaadná,mivel eladhatatlan.:D -
#27174 gondolkodok hoy nem adom el a puncikabrijót azt megtartom szórakázni és veszek egy ilyet... nekem tetszik. 2,5-ért odaadná a tulaj beszéltem vele.... -
#27173 Hát maximum a modern turbódízeleknek nagyobb:) -
#27172 2009 eclipse GT
Ilyet itthon lehet látni?
Unatkozni ér? -
#27171 Dehogynem!Fogadjunk hogy egy Maserati jobb mint egy 1500 Lada?!!:-D -
#27170 Így gondoltam azért én is! Mert ha 7 millám lenne,abból autóra max 2-öt szánnék,mert végülis A-B be elvigyen lehetőleg "problémamentesen".Csak hogy a nevetést elkerüljük,én azért úgy értettem,mert minden autónál előfordulhatnak hibák is. -
#27169 Jogos -
#27168 Ez is a pécsi iran-02 Porsche tulajáé? -
#27167 gyerekek annyit vitatkoztam veletek hogy komolyan megszomjaztam... egészség -
#27166 Ingyen adnák én is elfogadnám.Eladni 7 milla körül..Abból már autót is lehet venni:] -
#27165 Na,szép...kitörli a kommentjét... -
#27164 Google
3. találat
Röviden:veterán autók kapják
Kicsit hosszabban:99,9% gyári állapotú 30évnél idősebb autók kapják
kthxbai -
#27163 Mondtam már, ez a jobbozás a legalja az autók közti különbségek bemutatására:)
Nem mutat meg semmit.
Ez olyan, mint amikor a suliban egy srác benyögte hogy a dízelnek nagyobb a nyomatéka mint a benzinesnek.Ebben a formában ez egy maflaság:) -
#27162 mondjuk a problémamentességet én is erős túlzásnak éreztem XD de az még tuti hogy így is jobb autó mint egy Lada... -
#27161 Nem kell sorryzni, butaságokat beszélsz.Ilyen autó szinte már nincs is.Cigányoknál sem, ami megmaradt az vagy rohad a parkolóban, vagy a papi/szerencsés fiatal srác használja.A cigánynál előbb látsz kockát, mert abból még van.És az nem ugyan az:)
A puncikabrió problémamentességén meg jór röhögtem:)))) -
#27160 Nem úgy értelmezted a hsz-eket ahogy kellett volna, szerintem arra értette... -
#27159 Jó de erről nem tehetünk,hogy lecigányautózzák egyesek. De miért is?
Mert ha látunk egyet-egyet tényleg azok ülnek benne,tisztelet a kivételnek!Lehet te barátaidnak is van,nekem is volt ismim akinek igen,de ez a tény. És mikor eladta romák vették meg. Inkább úgy mondanám ezt,hogy nagyobb %-ban vannak roma fiatalok tulajdonában,mert olcsó,és széthajtani,összetörni nem igen sajnálják. Ez van..sorry. -
#27158 Én azért az új opelt választanám,ha már hozzám vágnák.
Funkció,kényelem,probléma mentesség,esetleg környezet barátabb.
De mint írtam kinek mi az ízlése.
Lehet azt írni,hogy egy puncikabrió minden paraméterében veri az 1500-t,de nekem az jobban tetszik. így nincs vita sem,és ugyebár maga a szubjektivitás dönt.
Egyébként 4 voltam magyarból,nem tudom mi a gond vele?
-
#27157 Nem kell semmit a helyére rakni;>)
Nekem mindegy mit szerettek, csak nem kéne élből lecigányautózni egy darabka szép múltat, ami ma már elég sokat ér nem egy ember szemében. -
#27156 Ez olyan dolog, hogy mindenkinek más az ízlése. Tesóm most például egy trabantot akar venni mindenáron. Tehát valaki ebben látja a szépet, valaki meg amabban. -
#27155 Az oké, hgoy én se vagyok 5 ös magyarból, de ti ???
Itt senki se arról beszélt, hgoy jobb egy 1500 , mint egy puncikabrilyó.
Itt szimplán arról van szó, hogy ki mit szeret jobban.
Igazat megvallva, én is az 1500 et választanám mint egy új opelt pl.
Új autók nem mondanak már semmit..mind 1 forma..Végbélkúp alakú: D
Zsiga meg hátul hajt és kész: DDD -
#27154 Már ne is haragudj,de azért akinek ladája van,nehogy már jobb ízlése legyen,mint akinek egy normális autója! Az egy dolog,hogy retroérzés stb.(szerinted hogy jobb egy 20éves Tisza cipő,mint egy MTB).Ezen nevetni tudok.Azért rakjuk már helyére adolgokat. Lada egy fapados szocreál autó,hiába csilized-vilized akkor is az marad. Ez így van minden egykori szoc.gyártmánnyal. Annyi előnye van hogy olcsó,de annyit is nyújt.
Kinek mi az ízlése,ki milyen típust kedvel ennyi,de maradjunk a földön ha lehet!Köszönöm!:-) -
#27153 Az a baj, hogy én sehol sem írtam olyan hogy JOBB. Értelmezd az írásaimat.
Attől hogy menőbb, vagányabb egy vas számomra, még nem jelenti azt hogy minden tekintetben jobb lenne egy másiknál. -
#27152 Ez maga a gyonyor mar :P -
#27151 exluzívabb... ezt még én is elfogadnám... de nem egy Lada... -
#27150 Nemár,megszakad a szívem mikor meglátok egy ilyen mercit és rájövök,hogy nem az enyém:'( -
#27149 Ha a Lada nem is,de egy ilyen régi Merci minden tekintetben jobb.
Azt viszont elkell ismerni,hogy az 1500-ös ritkaság számba mennek mostanság,főleg a veterán vizsgás,szalon állapotúak. -
#27148 nem én kezdtem fröcsögni, hanem itt hangzott el egy olyan orbitális baromság, hogy egy ilyen lada minden tekintetben jobb egy mai autónál... hát ezt a hülye is tudja hogy nem. Lehet hogy ritkább, de nem jobb.... -
#27147 Többek között rád gondoltam.
Mondom, a Twintop egy sorozatgyártott tucat valami MOST szerintem, nem klasszikus autó mint egy SZÉP ezerötös. Ezt a vak is látja. Az hogy neked nem ez a véleményed, az nem baj, csak nem kéne fröcsögni a másik autóra. És nem csak cigányoknál meg papiknál látsz ilyet, alaphangon 2 embert ismerek a KÖRNYÉKEN akinek ilyen van, gyönyörű darabok, és a tulaj életkora 20-30 között van. Tehát van még, akinek van ízlése, értékrendje:) -
#27146 Lépjél már túl rajta...
nem kell 2 hozzászólásonként győzködni mindenkit,hogy egy 1-2 éves autó jobb mint egy 21-22 éves -
#27145 ember nehogymá egy régi lada jobb legyen egy mai új autónál... Gabi gondolkozááááá.. vagy beismered hogy az Omegádnál jobb egy Lada?? akkor nem vagy méltó rá... -
#27144 -
#27143 jah én is ezt mondom XXXD