Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na viccet félretéve gyönyörû az a gallardo,ha véletlenül lambot vennék akkor vagy nsárga,vagy csárga vagy zöld lenne😊
murcival ue
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ma voltam a rendõrségen, hátha enyhítenek valamin a két szép szememért.. na de nem is ez a lényeg. Elõttem bácsika ott könyörgött sírva, hogy ne csinálják ezt vele, nincs mit ennie egyszerûen, de megbüntették, mert az ócska Marutijának az egyik elsõ kereke rálógott a fûre parkoláskor, és pont arra jártak a közterületesek. 30ezer ft-ot kapott kapásból, amit õk nagy kedvesen és jószívûen lenyomtak 20ezerre, legyen a bácsi boldog. Õ két dologban különbözik a képen látható humanoidtól: 1. Látszott rajta hogy keményen és becsületesen végigdolgozta az életét 2. Nincsenek olyan "kapcsolatai".... Én mondom gyerekek más rendszer kéne ide, a Józsikákat emg egybõl vagy munkára fogni, vagy elkobozni az eddig összecsalt szarjait...
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
everything's better with music
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
everything's better with music
Csak hogy Palásti József esetében logikus lenne a rendszám is.
De tudtommal Sóbert az nem Józsi!<#nevetes1>#nevetes1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Több pékségest nem ismerek!
amúgy csak 50 milla.. nem kellenek hozzá milliárdok :p
Ki az a pékbácsi?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De az a felni<#guluszem1>#guluszem1>qvaronda.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"