Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
› Bármilyen méret
› Közepes
› Nagy
› Ikon
› Nagyobb mint...
›
› Pontosan...
->>>>>>>keresés
<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
És 5milla volt a reward?!<#whatever>#whatever>
gamertag: kenobita
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Most már értem.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
★
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ma láttam egy puncikabriót, már megijedtem hogy te vagy mögöttem, de csak egy szõke plázacica volt... <#banplz>#banplz>
][ ВАЗ ][
★
mennyit zabál egy ilyen?😄
][ ВАЗ ][
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
respect to the man in the ice cream van
★