Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multkor Campona elõtt ugyanígy rendörmotorral üvegel a sündõr, és egy csatornafedél majdnem keresztbe dobta alatta a motort XD De sajnos nem esett el:/ XXD<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Én meg röhögtem mellettük, mint a hülye, csak néztek, hogy mivan...XDXDXD
De megérdemelték😄DD xDXD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Jó.. de már látták a tükörbe, hogy " tee vazzee..ez a Lujó.. áá ennek már mindegy, msot ne küldjünk csekket" 😄😄😄
felénk msotanában azt szokták amúgy, hogy jönnek utánad egy civil kocsival.. kamera kézbe.. felveszi a saját km/h-ráját és akkor ugye te attól elõõte nyílván csak gyorsabban mégy, és " tol le " maga elõl.. ami ugye arra késztet, hogy hajts gyorsabban.. aztán a végén még egy kép a km/h-ráról és a rendszámodról.. és tádááám, jön a csekk : )
Tehát piszkosul buzik ám. : )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
23740: Én is megverném.. meg még azt szeretem, amikor 85495 méteres 34543595493 köbcentis full sötétített audi-t ( ezt-azt ) le sem szarják... ( gondolom ott nem mernek vergõdni..), de ha te a szerény pár millás ( jobb esetben ) kocsiddal csinálsz valamit, teszem azt fel állsz ( véletlenül is akár!!! ) a fûre, ott persze bírják verni magukat..
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tegnap mentem be a városba.. aztán település tábla elõtt 3 méterrel megelõzött egy gyönyörû szép kék-fehér autó. Ezzel semmi probléma, csak én mentem 85-el, akkor gondolom, hogy az engem megelõzõ sün kecik..( akik nagy vagányan napszemüvegben, lehúzott ablakkal, kar kidobva vállig... ) mennyivel is mehettek???😮
És nem az, hogy jó.. utána 50.. egy nagy lóf****. Mentem 70-el aztán azt se láttam már hol vannak...
Ezt tartom aljas dolognak..( ha õk rendõrautóban vagánykodnak, akkor nekik már mindent lehet????! ) persze ha te már 65-el "száguldozol", akkor már jön a csekk... -.-
holnap !!!
09.00-10.30
Bp. XI. ker. Petõfi híd budai hídfõ
11.00-13.00
Bp. IX. ker. Soroksári út
11.30-12.30
Bp. III. ker. Bécsi út
12.00-13.00
Bp. XXI. ker. II. Rákóczi Ferenc út
14.00-15.00
Bp. XXI. ker. Kossuth Lajos út
14.00-15.00
M7 autópálya illetékességi területen belül
14.30-16.00
Bp. II. ker. Hûvösvölgyi út
17.30-19.00
Bp. VIII. ker. Orczy út
jöhetnél vissza a többi álneveden 😄
El Camino, elég rossz kép...:

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Legnagyobb nyomaték: 583 Nm (1700 ford/perc)
4 fokozatú automata váltó
Gyorsulás 0-100 Km/h: 18.5 s
Végsebesség: 135 Km/h
Oldalazóképessége 40%
kapaszkodóképessége 60%
gázlómélység 762 mm
fordulókör átmérõje: 16.2 m
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(edíg nagyon undorítónak tartottam de mos láttam élõben is... és qvajó<#nyes>#nyes>)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
:) Semmi okosság :P
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"