Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Én is sok szerencsét kívánok hozzá. Ha ezt megveszed, akkor már nem csak kurvák fognak oda menni hozzádXDXD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

sok szerencsét hozzá <#worship>

Nekem azt mondja meg valaki, hogy németországi gyárból való új motor rendelés az menyibe fájna?
Egyáltalán lehetséges ez?<#kerdes><#pias><#integet2>

max iszik 2 sört XD

Smicy2
<#banplz>

Charade GTti

Csabesz6
Hát, ha rám hallgatsz, akkor "németbe" nem csinálsz semmit inkább.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
majd ledobják a dupla sajtos mcroyalt XD

azért azon gondolkodok csak kikéne utazni németbe személyesen is utánajárni a kocsinak, nem egy olcsó golf-ról van szó....

autoszimulator
betolatsz 😄

.: mobilize.hu :.

Norbi1990
Sztem így is mert nagyon alacsonyan fogsz ülni 😄
w77d
ááá bajban lennék a Mcdrive-ban XXXD

Csabesz6
Jobbkormány FTW:p

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bency
Mondom en hogy hulyesegeket beszel szegeny xD

:) Semmi okosság :P

Csabesz6
Szerintem volt balos Honda is.

w77d
bammeg két külön altípusról beszélünk ember XD ez így gyári, az meg úgy...

bency
De bazd ez mar mas valtozat....

w77d
mondom szerintem balolsítva van az autó, ami nem baj... Hondának gyártották, de jobbkormányosnak... ennek a verziónak még örülnék is, hogy egy eredeti Honda, viszont rühellem a jobb kormányos elrendezést. Ez meg látszik hogy profin gyári szinten lett átalakítva...

Máté94
Ha Acura akkor minek kellett rá Honda felirat? Miért kellett cserélni?
Máté94
Hmm, lehet a felni oka. Szerintem nem illik hozzá.
Egy ilyennel jobban el tudnám képzelni.
w77d
azt mondta az illetõ hogy Honda....

de nme lehet hogy pont ezért átt lett szerelve a kormány bal oldalra és egy acura kormányt raktak akkor már be?... mind1, holnap úgyis kiderül...

bency
A spoilerekre gondoltam,meg hogy torott volt,meg ezekrol...ez mar csak kotoszkodes...

w77d
hopp ez képrõl nem tûnt elsõre fel... holnap telefonon ezt is emgkérdezzük mindenképp aztán majd leírom mi van....

amúgy nem tudom milyen spoilerrõl beszélsz, teljesen gyári a külseje...

Norbi1990
Lehet, hogy Acura csak Hondának írtak a hírdetésbe.
Meg Honda szerintem csak jobb kormányosba van gyárilag, Acura meg bal kormányos, mer amcsi.
Máté94
Aha, Honda de Acura kormány van benne.
bency
Most nagyon sok hulyeseget beszelsz...

bency
Mocskosul szep egy auto az biztos!

Csabesz6
Milyen spoilerek?O.o

Máté94
Lehet amerikai, vagy törött volt😄
Csabesz6
Manuálisnak tûnik.

Máté94
Nem tetszenek azok a spoilerek😄
Egy eredeti jobban tetszene nekem😄
Csabesz6
Eléggé széirának tûnik, és TÚL szép...
Az Acura kormány érdekes😊

Norbi1990
Ahhoz képest, hogy Honda, elég más felirat van a kormányon 😄
Automata váltós?
w77d
ez mitõl tuning? szerintem gyönyörû és eredeti... az eladó is azt mondta, hogy hibátlan gyári állapot..

Máté94
Nincsen valami nem szarrá tuningolt?😄
Valami eredeti😄
w77d
mivel úgyis autót váltanék most (van vevõ a puncikabrijóra) és a linkelt autó még belefér a keretbe ezért miért ne??? nem újautó, de nekem egy régi álmom...

Norbi1990
kár volt a Opelt megvenned.
Most eladhatod(ha eltudod) fele annyiért amennyiért vetted anno 😄
autoszimulator
aminek fele a szállítás meg a mobile24-es "ügyintézés"...

.: mobilize.hu :.

BenedekFeco
Ez a nem semmi bazdmeg.<#wow1>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

TaRka0107
Te most kajak egy ilyen autót veszel? Gyûjtögettél direkt?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

w77d
mobile24 szerint pont megáll 10 alatt... 9,8 környéke.. ennyire is számítottam. Próbáltam hívni most ezt a mobile23-es ügyintézõ számot de nem veszik fel, gondolom lejárt a munkaidõ.. holnap majd még érdeklõdök pontos részletekrõl. Meg azért valahogy személyesen is meg kell tekinteni a kocsit, lehet lesz egy hosszú hétvégi kirándulás bajorhonba...

Tomászító
hát szerintem alapból számolhatsz 7-800.000 körül regadóval meg forgalomba helyezésel

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

bency
WWW.MOBILE24.hu

ezt ajanlom,es ott vannak a kkoltsegek is!

w77d
uhhh... nna kutakodok akkor személyesen önkormányzatnál meg stb, hogy ha személyesen szenvedem végig vele a dolgokat, akkor mennyivel jön ki olcsóbbra...

LaszloLedzenyi
mobile 24 asszem de úgy vagy 500000 er ha nem többel drágább

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

w77d
rohaggyatokmeg megmutatom én, nna ezzel is lesz e puncikabrijózás meg stb XXXD
amúgy régi angy szerelmem ez a kocsi, régóta vágyok rá és csak most vált elérhetõvé számomra...

w77d
nem tudjátok, hogy van e olyan magyar cég, ami elintézi az összes szarakodást valamennyi pénzért és nekem már csak a kulcsot nyomják a kezembe meg a magyar papírokat??

LaszloLedzenyi
ha ilyet veszel agyonverlek bazdmeg, ám a faszod ettõl se nõ nagyobbra<#idiota><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

w77d
mi már föl is hívtuk kerek 27ezer ojróért odaadnák, csak most ezek a honosítás stb dolgok foglalkoztatnak....

milk4
Szerintem valami sz.rt vegyél amiért nem kár ha összeb.szod.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

cement
mondtam... 94-es 3000res es ilyen draga semmi mas nem lehet.. 😊))

respect to the man in the ice cream van