Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Egyáltalán lehetséges ez?<#kerdes>#kerdes><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
azért azon gondolkodok csak kikéne utazni németbe személyesen is utánajárni a kocsinak, nem egy olcsó golf-ról van szó....
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egy ilyennel jobban el tudnám képzelni.
de nme lehet hogy pont ezért átt lett szerelve a kormány bal oldalra és egy acura kormányt raktak akkor már be?... mind1, holnap úgyis kiderül...
:) Semmi okosság :P
amúgy nem tudom milyen spoilerrõl beszélsz, teljesen gyári a külseje...
Meg Honda szerintem csak jobb kormányosba van gyárilag, Acura meg bal kormányos, mer amcsi.
Az Acura kormány érdekes😊
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
amúgy régi angy szerelmem ez a kocsi, régóta vágyok rá és csak most vált elérhetõvé számomra...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.