Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
:) Semmi okosság :P
1. kapuzárási pánik
2. kompenzálni akarod a pöcsöd méretét
Mondjuk azzal az "arc" szerkezettel ami neked van, kevés egy ilyen kocsi a csajozáshoz, max megint a pasikat kapod mint a puncikabrióval<#hehe>#hehe>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
anti hero
Egyébként grat w77d, jó választás, én nagyon elfogult vw-es vagyok, más nálam szóba se jöhet, de az nsx azok az autók közé tartozik, amely nálam is autószámba megy. 😊
idõd,pénzed mint tenger
olvass utána és mobile24-esek nélkül vedd meg
Aki esetleg nem ismerné.Érdemes rákeresni a többi Format67.net videóra, odab@szós mind.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amúgy meghívtak próbavezetésre, következõ hétvégén ki is utazunk, akkor má maradunk is egy 2-3 napot 😊
vajon az hogy át van szerelve a kormány ront valamit a minõségén?
(mondjuk itt még 2napos volt asszem a gép, szal túlsokmindent nem állítgattam 😄D)
hagyj csinálja 😊
Charade GTti
EZT!
:) Semmi okosság :P
én tuti,hogy nem szenvednék kinti autóval
vennék egy megkímélt állapotú S2000-et itthonról fele annyi pénzbõl
mé nem jó neki egy 4-5 körüli verda.....
itt érdeklõdj az autóról/behozatalról lehet képben vannak...