Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hoz neked egy jó állapotú micra cabriot XD rózsaszínben 😄

sovatalevi
Hogy te Mennyit fogod tamogatni a rendorseget....

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bency
egy ismerosom is azzal foglalkozik hogy hozza be az autokat nemetbol es adja el,es siman behozza oket,alig kell rafizetnie....

:) Semmi okosság :P

w77d
tééényleg bazz hogy rá nem gondoltam... õ hozogat be Nissanokat...

w77d
mostmá menjé tényleg a faszomba XXXD

Magnumrolcsi
Van itt a fórumon egy tag, DeenQa, szerintem Õ tudna segíteni.

Met
ilyenkor két dolog lehet

1. kapuzárási pánik

2. kompenzálni akarod a pöcsöd méretét

Mondjuk azzal az "arc" szerkezettel ami neked van, kevés egy ilyen kocsi a csajozáshoz, max megint a pasikat kapod mint a puncikabrióval<#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

LaszloLedzenyi
ne aggódj már gondolkozok rajta, feladtad a leckét de nem úszod meg<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

w77d
ahogy ismerem a többieket erre is kitalálnak valamit XXXD

modelcar
Ez legalább nem puncikabrió <#eplus2><#eplus2>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Csabesz6
Nekem manuálisnak tûnik még mindig.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Willi Betz
Jaja,bele érzed az árokba az elsõ kanyarban XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Adaaam
Ez automata? Nagyon annak tûnik képekrõl.

everything's better with music

w77d
ááá érezni fogom én az autót és uralom az erõt XD

w77d
nem át lett nyomva a kormány a jobb oldalról a bal oldalra a kereskedõ szerint.. meg hát ezzel együtt komplett belsõ átalaktás is volt

Csabesz6
Ezaz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Willi Betz
Szerintem csak szimplán kilett cserélve a kormány,én is tegnap vettem egy Cadillac jelvényû kormányt az autómba.

Willi Betz
Ebbe kicsit többe fog kerülni a komplett váltó XD Na meg aztán látom mostanság meg akarsz dögleni😄DD Mert,amilyen faszparaszt vagy 1 hét után fának mész vele😄

ha 10millióért azt a roncsot veszed meg, akkor nem vagy normális.. 😄

anti hero

RATCUSTOM
Pont most akartam mutatni. 😊
Egyébként grat w77d, jó választás, én nagyon elfogult vw-es vagyok, más nálam szóba se jöhet, de az nsx azok az autók közé tartozik, amely nálam is autószámba megy. 😊

desigo
Miért is nem magadnak intézed a honosítást?
idõd,pénzed mint tenger
olvass utána és mobile24-esek nélkül vedd meg
BenedekFeco
Honda NSX
Aki esetleg nem ismerné.Érdemes rákeresni a többi Format67.net videóra, odab@szós mind.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

w77d
pont ez tetszik benne, meg hogy kurva lapos XD viszont a jelenlegi mélygarázs akkor ugrik, mert ennek fennakadna az alja.. a twintopnak is majdnem leér..

BenedekFeco
Ma ezek voltak meg.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

TaRka0107
Nagyon szép ez az NSX, kívülrõl meg belülrõl is. Szinte már fekszel majd benne😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Smicy2
<#action><#ravasz1>

Charade GTti

w77d
az milyen poén lenne XXXXD

drift mód 😄D

OrioN the S
balra tekered jobbra megy<#idiota> megszokod

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
én má a múlt évben is láttam :$

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

azért nem évek óta.. max fél éve 😄D

OrioN the S
f250 már pár éve ott van 😄 talán a mufftáng is...

jah 😊

bency
Gyonyoru auto szerintem!

OrioN the S
kispest, üllõi?

Norbi1990
Hát majd tapasztalod, hogy jó-e.
Firerock
képt!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

w77d
nna kiderült, hoy tegnap nekem volt igazam, ez az NSX példány gyárilag jobbkormányosnak készült, majd átszerelték balkormányosra... Legalábbis az Acura kormányt ezzel magyarázták. Beszéltem a mobile24-esekkel is és elkezdtek számolgatni, mivel azt mondták hogy sokszor volt már hogy eltérés volt a honlapon kiszámoltak és a valóság között.. A honlapon 9,8 misi környékére jött ki mindennel együtt, de azt mondták hogy azok a tételek már nem aktuálisak, jelenleg az autó úgy, hogy már csak bele kell ülnöm és használnom 10,6 millióba kerülne nekem.
Amúgy meghívtak próbavezetésre, következõ hétvégén ki is utazunk, akkor má maradunk is egy 2-3 napot 😊

vajon az hogy át van szerelve a kormány ront valamit a minõségén?

errõl teljes fotósorozatom van.. mögötte az öccse és egy f250es biztonsági õr kukucskál :p

(mondjuk itt még 2napos volt asszem a gép, szal túlsokmindent nem állítgattam 😄D)

popzu
<#pias>

Csabesz6
hagyj?<#vigyor1><#idiota>

Smicy2
de ha ez egy régi álma, hiába mondunk neki bármit úgy is azt hozza és ez teljesen érthetõ 😄
hagyj csinálja 😊

Charade GTti

bency
Lujoooooooooooooooooo,legyen eszed!
EZT!

na, EZEK csajozós verdák, nem úgy mint egy opel varrógép ?!

bency
Atyaeg,M3,Lexus,911,Z4!

Mi autok...

desigo
hát mert jó dolgában nem tudja,hogy mit csináljon
én tuti,hogy nem szenvednék kinti autóval
vennék egy megkímélt állapotú S2000-et itthonról fele annyi pénzbõl
nem értem a Lujót, minek neki egy 8-9 millás péniszhosszabbító ?
mé nem jó neki egy 4-5 körüli verda.....

desigo
hát ha ez összejön akkor nagy respect neked <#eljen>
itt érdeklõdj az autóról/behozatalról lehet képben vannak...
bency
Hat ha ezt megveszi,eleg kemeny srac lesz vele....nem egy Astra...