Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
[/center]
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
én errõl már rég leszoktam
majd odamásznak ha akarnak valamit azt annyi...
everything's better with music
Jaaa, és azt nem mondtam, hogy ez az a köcsög rendõr, amelyik adott egy 30 ezres csekket, mert le volt fóliázva a kocsi... ahham ezzel semmi gond.. de mi a sajátjával? Következõ nap láttam saját kocsijával tescoba.. fullra lesötétítve az egész.., mondtam is neki, hogy szép bazdmeg, meg jól áll a kék égõ is.. ( amiért persze nekem szólt elõzõnap, hogy az sem lehet.. 😄D )-.-
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
that simple
anti hero
Jövök ki egyirányúból jobbra, stop tábla.. kikanyarodok.. látom valami fasz mint a hülye utánam, erre látom kék-piros villogó -.-
megállok, elekzedi: stopnál nem állt meg, nincs bekötve, nem idexelt..
mondom: baszod stopnál jöttem vagy 2vel, láttam, hogy 150 méterre jön egy autó, be voltam kötve, ahogy kiszálltam önökhöz akkor kapcsoltam ki, najó index elmaradt..
elkezdi: nem állt meg, nem volt index, nem volt bekötve -.- 30 ezer, helyszínen 10K
monom bazdmeg akkor-.- XD
és be voltam kötve valóban, stopnál nem álltam meg, ( most sem állnék meg.. 2vel gurultam egy tök egyenes utcára fordultam ki, láttam, hogy 150-180 méterre jön egy autó.. és este fél 11 kor mikor rajtam kívül csak a buzi rendõrök vannak kint, ahogy mondtam: nem állnék meg most sem!!!
Buzik.. örülnek, mert egy semmiségért most kibasztak 10k-t -.-
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Én is lerendeztem a mai aadgot, úgy be vagyok bAszba, hogy mikor a busz megállt a megállóba nekimentem az oldalának.XXXDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nem köszi,az enyémek se régiek.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Jut eszembe,nem kell hátsó ajtó behúzó? Most cseréltem ki az enyémet szürkékre és a feketékkel nem tudok mit kezdeni. Hibátlanok,rajtuk van a gumi vacak is ami szét szokott mállani.
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿