Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem egy 70k-s szar kell,amit hóba lehet gyepálni,aztán ami marad belõle azt tavasszal eladom.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Elfogadtam volna még Orbán Viktort is megfejtésnek, esetleg Schobert Norbit.
Amit Kifli mondott teljes mértékbenigaz.
A Mcdonalds és a Burger king 1 ember kezében van:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Nem versenyeznek az utakon, igyekeznek a közlekedési szabályokat betartani, szóval nem versenyeznek, ezért kitalálták hogy az a a "gyõztes" akinek a "legbetegebb" ötlete van (matricák, jelmez stb) 😊
McMerc a Bornout King-es logókat kapott, McDonald-os versenycsikókat, az utas pedig beöltözött Ronaldnak 😄
a sofõr meg McDonuts fölsõben volt 😄D
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

\"If in doubt, flat out!\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.