Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ha látunk egyet-egyet tényleg azok ülnek benne,tisztelet a kivételnek!Lehet te barátaidnak is van,nekem is volt ismim akinek igen,de ez a tény. És mikor eladta romák vették meg. Inkább úgy mondanám ezt,hogy nagyobb %-ban vannak roma fiatalok tulajdonában,mert olcsó,és széthajtani,összetörni nem igen sajnálják. Ez van..sorry.
Go Jeff Go!!!!
Funkció,kényelem,probléma mentesség,esetleg környezet barátabb.
De mint írtam kinek mi az ízlése.
Lehet azt írni,hogy egy puncikabrió minden paraméterében veri az 1500-t,de nekem az jobban tetszik. így nincs vita sem,és ugyebár maga a szubjektivitás dönt.
Egyébként 4 voltam magyarból,nem tudom mi a gond vele?
Go Jeff Go!!!!
Nekem mindegy mit szerettek, csak nem kéne élbõl lecigányautózni egy darabka szép múltat, ami ma már elég sokat ér nem egy ember szemében.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Itt senki se arról beszélt, hgoy jobb egy 1500 , mint egy puncikabrilyó.
Itt szimplán arról van szó, hogy ki mit szeret jobban.
Igazat megvallva, én is az 1500 et választanám mint egy új opelt pl.
Új autók nem mondanak már semmit..mind 1 forma..Végbélkúp alakú: D
Zsiga meg hátul hajt és kész: DDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kinek mi az ízlése,ki milyen típust kedvel ennyi,de maradjunk a földön ha lehet!Köszönöm!:-)
Go Jeff Go!!!!
Attõl hogy menõbb, vagányabb egy vas számomra, még nem jelenti azt hogy minden tekintetben jobb lenne egy másiknál.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Azt viszont elkell ismerni,hogy az 1500-ös ritkaság számba mennek mostanság,fõleg a veterán vizsgás,szalon állapotúak.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mondom, a Twintop egy sorozatgyártott tucat valami MOST szerintem, nem klasszikus autó mint egy SZÉP ezerötös. Ezt a vak is látja. Az hogy neked nem ez a véleményed, az nem baj, csak nem kéne fröcsögni a másik autóra. És nem csak cigányoknál meg papiknál látsz ilyet, alaphangon 2 embert ismerek a KÖRNYÉKEN akinek ilyen van, gyönyörû darabok, és a tulaj életkora 20-30 között van. Tehát van még, akinek van ízlése, értékrendje😊
nem kell 2 hozzászólásonként gyõzködni mindenkit,hogy egy 1-2 éves autó jobb mint egy 21-22 éves
na tehát: követeljük a cenzúra eltörlését és a szabad sajtót!
:) Semmi okosság :P
Valami japán szart szétzúzni...Abból úgy is annyi van, hogy a francnak nemkell😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
\"If in doubt, flat out!\"
ha olyan állomautó egy szar lada akkor miért nem olyanod van?100ezer alatt már lehet kapni,miért nem adod el a hondát?10 ladát vehetnél az árából...
télleg viccez már
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Én meg azt utálom mikor tanácsokat kér valaki hogy milyen kocsit vegyen,1-2 ember beírja h ilyen mercit olyan mercit,aztán 20-an elkezdenek kiabálni hogy az cigánykocsi..és ilyet általában olyanok mondanak akik ladában vagy trabiban ülnek.Szóval nyugodtan cigányozhatom a ladát,mert most már bõõven az,legalábbis MO-n biztos.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
:) Semmi okosság :P

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"