Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrSpock
Jó de errõl nem tehetünk,hogy lecigányautózzák egyesek. De miért is?
Mert ha látunk egyet-egyet tényleg azok ülnek benne,tisztelet a kivételnek!Lehet te barátaidnak is van,nekem is volt ismim akinek igen,de ez a tény. És mikor eladta romák vették meg. Inkább úgy mondanám ezt,hogy nagyobb %-ban vannak roma fiatalok tulajdonában,mert olcsó,és széthajtani,összetörni nem igen sajnálják. Ez van..sorry.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Én azért az új opelt választanám,ha már hozzám vágnák.
Funkció,kényelem,probléma mentesség,esetleg környezet barátabb.
De mint írtam kinek mi az ízlése.
Lehet azt írni,hogy egy puncikabrió minden paraméterében veri az 1500-t,de nekem az jobban tetszik. így nincs vita sem,és ugyebár maga a szubjektivitás dönt.
Egyébként 4 voltam magyarból,nem tudom mi a gond vele?

Go Jeff Go!!!!

Csabesz6
Nem kell semmit a helyére rakni;>😉
Nekem mindegy mit szerettek, csak nem kéne élbõl lecigányautózni egy darabka szép múltat, ami ma már elég sokat ér nem egy ember szemében.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

TaRka0107
Ez olyan dolog, hogy mindenkinek más az ízlése. Tesóm most például egy trabantot akar venni mindenáron. Tehát valaki ebben látja a szépet, valaki meg amabban.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

solo
Az oké, hgoy én se vagyok 5 ös magyarból, de ti ???
Itt senki se arról beszélt, hgoy jobb egy 1500 , mint egy puncikabrilyó.
Itt szimplán arról van szó, hogy ki mit szeret jobban.
Igazat megvallva, én is az 1500 et választanám mint egy új opelt pl.
Új autók nem mondanak már semmit..mind 1 forma..Végbélkúp alakú: D

Zsiga meg hátul hajt és kész: DDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

MrSpock
Már ne is haragudj,de azért akinek ladája van,nehogy már jobb ízlése legyen,mint akinek egy normális autója! Az egy dolog,hogy retroérzés stb.(szerinted hogy jobb egy 20éves Tisza cipõ,mint egy MT😎.Ezen nevetni tudok.Azért rakjuk már helyére adolgokat. Lada egy fapados szocreál autó,hiába csilized-vilized akkor is az marad. Ez így van minden egykori szoc.gyártmánnyal. Annyi elõnye van hogy olcsó,de annyit is nyújt.
Kinek mi az ízlése,ki milyen típust kedvel ennyi,de maradjunk a földön ha lehet!Köszönöm!:-)

Go Jeff Go!!!!

Csabesz6
Az a baj, hogy én sehol sem írtam olyan hogy JOBB. Értelmezd az írásaimat.
Attõl hogy menõbb, vagányabb egy vas számomra, még nem jelenti azt hogy minden tekintetben jobb lenne egy másiknál.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bency
Ez maga a gyonyor mar 😛

:) Semmi okosság :P

w77d
exluzívabb... ezt még én is elfogadnám... de nem egy Lada...

milk4
Nemár,megszakad a szívem mikor meglátok egy ilyen mercit és rájövök,hogy nem az enyém:'(

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Willi Betz
Ha a Lada nem is,de egy ilyen régi Merci minden tekintetben jobb.

Azt viszont elkell ismerni,hogy az 1500-ös ritkaság számba mennek mostanság,fõleg a veterán vizsgás,szalon állapotúak.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
nem én kezdtem fröcsögni, hanem itt hangzott el egy olyan orbitális baromság, hogy egy ilyen lada minden tekintetben jobb egy mai autónál... hát ezt a hülye is tudja hogy nem. Lehet hogy ritkább, de nem jobb....

Csabesz6
Többek között rád gondoltam.
Mondom, a Twintop egy sorozatgyártott tucat valami MOST szerintem, nem klasszikus autó mint egy SZÉP ezerötös. Ezt a vak is látja. Az hogy neked nem ez a véleményed, az nem baj, csak nem kéne fröcsögni a másik autóra. És nem csak cigányoknál meg papiknál látsz ilyet, alaphangon 2 embert ismerek a KÖRNYÉKEN akinek ilyen van, gyönyörû darabok, és a tulaj életkora 20-30 között van. Tehát van még, akinek van ízlése, értékrendje😊

desigo
Lépjél már túl rajta...
nem kell 2 hozzászólásonként gyõzködni mindenkit,hogy egy 1-2 éves autó jobb mint egy 21-22 éves
w77d
ember nehogymá egy régi lada jobb legyen egy mai új autónál... Gabi gondolkozááááá.. vagy beismered hogy az Omegádnál jobb egy Lada?? akkor nem vagy méltó rá...

Csabesz6
<#eljen>

w77d
jah én is ezt mondom XXXD

Willi Betz
Ejj Lali. Veterán autó miért képezné poén tárgyát?

Csabesz6
Gáz 1-2 ember hozzáállása😊

w77d
azé látom este mûködött a cenzúra XXD

na tehát: követeljük a cenzúra eltörlését és a szabad sajtót!

w77d
ok, hogy megnézi az ember, mert tényleg érdekesség, de azt nem lehet rá mondani hogy jobb autó... ha jobb autó lenne, akkor tényleg mindenki ladákkal rohangálna és nem a poénok tárgyát képeznék...

bency
En veled vagyok.....Banano meg Weed-el nincs mit foglalkozni! En egy ilyen gyonyor ezerocsit hamarabb megnezek az utcan is mint egy Twintop-ot.....foleg hogy a twintop nem is a kedvencem.......De ettol fuggetlenul,nem ciganyverda meg ilyen hasonlok....es meglatom,hany ilyen jo allapotut latsz te az utcan....

A pirosat szivesen elfogadnám... 😊
Ja értem... 😊
solo
Bekapod😄
Valami japán szart szétzúzni...Abból úgy is annyi van, hogy a francnak nemkell😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Willi Betz
Nem akarok nagyon beleszólni,de pl az a piros veterán minõsített ezeröcsi súrolja az 1 millió ft-ot...ha nem többet...ja,2,1 milla.

cody1994
😄 XD 😄

TaRka0107
Egy ilyen pontiacot láttam egy bár elõtt. Le akartam fényképezni, csávesz meg aszongya 50$ lesz, ha mellette állok akkor 100$. Mondom biztos? Azt mondja biztos és elkezdett beszélni egy 10 percig a Pontiac firebird és a suzuki összehasonlításáról😄😄 Úgy be volt baszva mint a szar😄😄😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

maffioso
na jolvan...elég volt bazki ti annyira sötétek vagytok hogy nem értitek amit az ember mond..üljél bele a ferraridba azt huzd a gázbovdent...ne tegyetek már tönkre tényleg, értelmezzétek amit mondtam, aztán gondoljátok át...hihetetlen, remélem legalább 1 ember lesz aki érti amit irtam

\"If in doubt, flat out!\"

Firerock
öreg!
ha olyan állomautó egy szar lada akkor miért nem olyanod van?100ezer alatt már lehet kapni,miért nem adod el a hondát?10 ladát vehetnél az árából...
télleg viccez már

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

maffioso
én hondában ülök és a merci ezerszer cigányabb vas mint egy ápolt lada, ráadásul szerintem egy "egyhatlájt" az ugy bassza haza weed ocska szar fos opelját hogy beszarik...nehogy már arra legyél kemény hogy egy varrogép hulladék volt a segged alatt, most már tényleg elég legyen...szarral fesziteni nem kéne

Banano007
Miaz ez nem lehet cigányverda csak a "mercédesz?" xD
Én meg azt utálom mikor tanácsokat kér valaki hogy milyen kocsit vegyen,1-2 ember beírja h ilyen mercit olyan mercit,aztán 20-an elkezdenek kiabálni hogy az cigánykocsi..és ilyet általában olyanok mondanak akik ladában vagy trabiban ülnek.Szóval nyugodtan cigányozhatom a ladát,mert most már bõõven az,legalábbis MO-n biztos.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

w77d
nadegyerekek nehogymááá... nem lehettek ti sem olyan hülyék, hogy ilyet mondjatok, hogy egy régi lada felér bármilyen mai autóval... nem hogy egy szép kabrióval... azért a csõlátásnak is vannak határai. egy ilyen ladát kiröhögnek a kocsim mellett, gondolkodjunk már realisztikusan...

maffioso
hát te tuti egy segg vagy bazmeg😄 ladát is csak olcso filmekben láttál meg vonatrol...

bency
Nekem is faj a kretenseg......egyut erzek 😛

DJ RX7
<#wilting><#wow3>

:3

bency
Most latom a pirosnak OT-s rendszama van.... az nem semmi! Belinkeled az adatlapjat a kocsinak?Ahol talaltad?

bency
Butak ezek hagyjad......igazi klasszikus verda!

w77d
hát ecsém ezt ma már csak vagy öreg bácsikák, vagy retkes cigányok használják ez van... nézz csak körül majd az utcán...

Csabesz6
Te mirõl beszélsz?

w77d
nehogymá XXD putricigánytalicska kell a halálnak...

Csabesz6
Tök komolyan írtam.RWD, szép, ritka.Mi kell még? 100x több jellem szorult belé, mint az Opelodba😄

Banano007
Nem 😞 ,csak jó lesz majd csúszkálni,cigókat meg nem állítanak meg xD.

Csabesz6
😞 buta vagy

Firerock
a fickóknak biztos tetszik,de amikor meglátják hogy nem egy aranyos szõke csaj ül benne....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Banano007
1200-es az igazi..fólia rá stb..és legalább azt hiszik hogy cigány vagyok és meg se állítanak,szal mûszaki nem is fontos XD

w77d
haggyámá a faszságokkal XXXXXXXXD

Csabesz6
menõbb egy 2103

w77d
ááááá az közlekedni, meg menõzni jó XXXD

Banano007
Dodzsemezünk? xDD