Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
itt mire megcsinálnak valamit ..
Telibe fújatnád mondjuk 2-300 ezresért, de azért nem teszed, mert akkor kell kb 10 rongyért papírmunka? 😄DDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
emlékeztek hogy régebben volt itt ilyen, hogy Lujó autójába belekarcolni egy pélót? 😄D lehet vki azt kezdte el, csak megzavarták :g
Charade GTti
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
már szóltam is féynezõ havernak hogy köv héten megyek,mert ez baszott ronda és nagy... viszont ha már fényezni kell, akkor gondolkodok, hogy megvalósítsam régi tervem, hogy más színûre féyneztetem a kocsi alsó részé, mint a tetejét. tehát mondjuk a teteje (ami kabrióként úgyis eltûnik) és az A oszlop lenne fehér, vagy maradna fekete, míg az alja valami más szín. Ez esetben új forgalmi kell neki?
amúgy parasztság.. ismerõs helyzet.. nekünk a 3 hetes kocsiról, a dísztárcsából kifeszítették az emblémát.. -.-
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Meg valami modell autó gyûjteménye is van,de felugrott a kutyája az ágyra és leesett az összes a polcról.XD
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
"bazdmeg weed faternak ha jól emléxel mondtam hogy réggebb óta van egy s meg most van egy 535d az M5 meg összetört az e30-al eggyütt am ha megakarod õket nézni vcagy megvenni rj privátba "
XXD
hihetetlen miket tud vetíteni meg hogy mik tudnak történni a kocsijaival csak nehogy valaki képet kérjen vagy egyébb bizonyítékot XXD
:) Semmi okosság :P
KB másfél éve láttam elõször, de csak most sikerült lefényképezni, pedig viszonylag gyakran jár errefelé.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.