Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Valaki be tudná linkelni azt a videót ami kb egy hónapja volt itt?
Londonban mászkált a fickó és videózta a Lambokat,Bugattikat.
Az egyik bugattiba talán be is szállhatott.
Meg van kb 50 kep..
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
][ ВАЗ ][
volt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
everything's better with music
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Bentley 300c?<#hehe>#hehe>

hányszor hallgattam esténként a hangját... m3-astól elhallatszott újpestig is a hangja.
és még gyorsultam is ellene meg a mögötte lévõ bömi ellen...
drukkolok, hogy meglegyen

Egy ismerõsömnek ellopták az autóját!!! Hátha még nem késõ...
Ezüst szürke Nissan GTR-t!!!!!!!!! Ismertetõje: nem lyuggatott fék tárcsa ha nem vágott, Piros Red Sun racingos matrica hátul és elõl, Toyo r888-as gumi elõl-hátul és kurva hangos kipuff!!! Tel: 06-30-919-8499
-A megtalálónak 1 milla jutalom. 15ker bõl vitték el
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Mente et Malleo
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?