Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Az a Cadillac inkább Isuzu D-Max😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Az Evo nem ez volt,csak egy sima utcai változat.

LeWyTy
ahha<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

az a tunying auto show, ez meg a versenyautó show 😄

LeWyTy
Na várjááá nem 25-27 lesz az autósdi<#fejvakaras>? vagy ez más?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
evo<#eljen>

tegnap még az expón voltak o.0

IX 😊

Willi Betz
Most láttam kb 20 perce egy narancsszínû R33-as Skyline-t traileren. Valami Drift Work volt az oldalára írva. Meg egy liláskék Lancer Evo 7,8 vagy 9-et.

freestyle666
Lada 2107, BMW 335i, Cadillac

Mercedes E320 kaszinó rójál

LeWyTy
wow<#guluszem1><#wow2><#merges2>

gymkhana autó.. 😊

freestyle666
egyszer elmentem ilyen tesztvezetésre, ki kellett töltenem egy papírt h fizetek ha összetörik,
de akárhogy nyomtam neki a gázt nem szóltak rám.
Érdekes az is. 😄

Amúgy nem adták el, mondjuk tart a tesztvezetés keddtõl péntekig.
Akkor õk azt mondják, jó kedden, szerdá vezetheti aki jön, hogy a csúcsmodell ne kopjon annyira, utánan eflteszik trélelre, és elviszik egy másik kereskedésbe.
Nekem ezt egy srác mondta aki értékesítõként dolgozik.

Nem mindenkinek adják ezeket oda...

Mercedes E320 kaszinó rójál

Csabesz6
aéáõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LeWyTy
<#taps><#eljen>

kemszi2
nagy kedvencemet csíptem ma el egy Peugeot szalonnál.sajnos már eladták így teszt vezetésre nem vihettem el 😄
sjani1995
Na kezdõdik a szezon hotel környéken, jövõ héten szerintem már lesznek képek. : )

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

shumika
fap-fap

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

BenedekFeco
Kõne' <#eljen>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

<#szeret>

<#rolleyes>

desigo
7-essel jobban lehet "rajkodni"
emelkedõn fel 50 helyett 142 km/h-val

Õk voltak február legkeményebb gyorshajtói

jó neked, én még nem láttam :/

Smicy2
OMG.
ma láttam azt a fehér koenigsegg-et lábatlan és süttõ között. éppenséggel a rendõrök basztatták, de rohadt jól néz ki 😮OOOOOOO

Charade GTti

LeWyTy
Már megint? <#unalmas>

kemszi2
ma egy haverommal voltam merci szalonban...kint volt egy új c63 AMG. hát mit mondjak mocskosul jól nézett ki,pedig nem vagyok egy mercedes párti
w77d
ha egy 5-ös GT-m lenne biztos nem alakítanám ilyenné... egy 5 GT legyen az amire kitalálták: Komfortos és exluziv utazóautó a családnak... a BMW kínálatának talán ez az egyetlen modellje, ami nem rajkodásra van, pont ezért az én kedvencem..

kaposi1
Pont ilyen az ismerõsöm GT-je.
Azért én átgondolnám még egyszer hogy ocsmány vagy sem.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

desigo
hátulja ocsmány de attól még lehet minõségi és kényelmes...
w77d
megbaszlak XXXD

Csabesz6
Tudom, te csak varrógép kiállításra, McDriveba, meg a sarokra jársz😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

w77d
én nem járok olyan kulturálatlan fos eseményekre XXXD

Csabesz6
Egyszer letolod azt a tepsi pofád egyik drift edzésre/versenyre, akkor megnezheted😄

Csabesz6
buzi😄 (mondjuk ez Lujóra illene inkabb XD)

w77d
azé hátha XXD

Csabesz6
Nem értenéd meg úgy sem😊

w77d
BÁÁÁZZ XXXXXXXXXXXXD

méh-telepen kiárusítás volt ? 😛

w77d
egyszer nem futunk össze valahol, hogy élõben megnézzem a verdád?? hátha elõben kell az a fíling, hogy megértsem miért rajongsz érte 😄

Csabesz6

bradaz😊

w77d
akko dugunk???

a te véleményedre nem adunk cuncy

kaposi1
A fehér tulaja egy fullos X6-ról váltott erre a BMW-re.
Gondolom õ is osztja a véleményed.
Van már viszonyítási alapja.<#wink>

w77d
Ez az eddig megalkotott legkomfortosabb és a legminõségibb BMW... tapasztalatból mondom, sokkal faszább az új 7-esnél is meg az 5-ösnél..

DannyL
Szerintem is ritka randa.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Kicsizoli
Én nem akarom ocsárolni, de olyan mint egy halottaskocsi...ez nem "BMW"...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

kaposi1
Egy fehér és ez a fekete fut a városba belõle.<#szeret>

LeWyTy
<#szomoru2>

kifli
azé gondoltam, me volt eccer a magyar opelgyárba valami termelés visszaesés, és azzal magyarázták, hogy olyan kocsit gyártanak, aminek nincs most szezonja. Ebbõl következtettem a kábrijóra 😊

De lehet keverem valamivel...
Willi Betz
Vagy Belgiumban😄