Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
orral a nõk szoktak beparkolni XXXXD
legalább most már tudjuk melyike kell összekarcolni
ezt a hármat így együtt éééés mind a három ide tartozik hogy egyem a kicsi szivüket XXD
(ritka hoyg mind a hármat egy 3-as parkolóba tudjuk rakni 😄 )
(ritka hoyg mind a hármat egy 3-as parkolóba tudjuk rakni 😄 )
sg-s galériámba felraktam pár képet 😄
Amcsi lökhárítós<#worship>#worship>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
M6 <#szeret>#szeret>

Tavai kép... haveromék...a pirosban már turbo is van...csak elköltözött a srác<#wow3>#wow3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
köszi!
Hát Ferrari California,458 Italia,Aston martin,R8,új 5-ös 7es bmw,lamo gallardo kéne😊
Hát Ferrari California,458 Italia,Aston martin,R8,új 5-ös 7es bmw,lamo gallardo kéne😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
milyen képek kellenének ? és milyen autókról ? 😄
indafoto-n van fent jópár képem, 1920x1080 és 1920x1280ba szoktam feltölteni, de 1600ra átállítja indafoton :/
nekem bõ 2 hete ez a hátterem, nem szeretem különösebben a BMW-ket, X5-öt végkép nem szeretem, viszont így igencsak kéne.. 😄
Rolls-okat se igazán szeretem, de ez is sokáig volt a hátterem 😄
ez meg kicsit "Top Gear"-es lett 😄

indafoto-n van fent jópár képem, 1920x1080 és 1920x1280ba szoktam feltölteni, de 1600ra átállítja indafoton :/
nekem bõ 2 hete ez a hátterem, nem szeretem különösebben a BMW-ket, X5-öt végkép nem szeretem, viszont így igencsak kéne.. 😄
Rolls-okat se igazán szeretem, de ez is sokáig volt a hátterem 😄
ez meg kicsit "Top Gear"-es lett 😄

nincs valami tárhelyed ahol a HD-képeidet fel tudnád tölteni?
Nagyon szépek és szívesen felhasználnám õket háttérnek!
Nagyon szépek és szívesen felhasználnám õket háttérnek!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Pont ilyen XK-t tegnap.
De mire fényképeztem voltam már messze járt.<#szomoru1>#szomoru1>
Sajnos a Lotust sem találtam meg a Campingban amirõl írtam múltkor.<#sir>#sir>
De mire fényképeztem voltam már messze járt.<#szomoru1>#szomoru1>
Sajnos a Lotust sem találtam meg a Campingban amirõl írtam múltkor.<#sir>#sir>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
<#worship>#worship>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Of!
Azért tévedés ne essék Romániában sokkal több a Luxus ill. Sportautó mint nálunk.
Nálunk hol látsz ennyi csodát egyszerre egy hotel elõtt?<#nyes>#nyes>
Azért tévedés ne essék Romániában sokkal több a Luxus ill. Sportautó mint nálunk.
Nálunk hol látsz ennyi csodát egyszerre egy hotel elõtt?<#nyes>#nyes>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
látom a nyelvtan sem az erõsséged
fogalmazásgátlót szedsz ?
fogalmazásgátlót szedsz ?
a weed napi téma, nemcsak miattam, vedd már észre (magad) hülyegyerek.....
Te beszélsz a telefosással mikor minden flamet te inditasz Weedel kapcsolatban? Hagyjuk már..
:) Semmi okosság :P
kurvára nem érdekel, hogy romániában hány ilyen v olyan autó van, ne fossátok már tele feleslegesen a topikot......
És vegyük hogy Nagybányán kb 120.000en ha laknak ,Szatmáron meg 60-70ezren,szóval nem mondhatni nagyvárosnak.
Én Szatmáron is láttam már Modenat, Nagybányán van egy állandó F430,van Murci,5 6 Impreza WRX ,EVO k,sõt van TVR Sagaris is meg GT-R is,szóval van sportautó bõven Romániában is 😛
nem én mondtam, ott hallottam, és én is úgy hallottam, hogy állítólag. Szóval akkor ott nyáron lehetséges, hogy az volt az egyetlen román Ferrari California 😛
Kolozsváron van 3 állandó ferka, Bukaresten minimum 20... így kicsit erõs kijelentés hogy az egyetlen román Ferrari 😄
én már láttam tavaly nyáron egy piros Ferrari Californiát, leengedett tetõvel az Auchan elõtt. Ott hallottam, hogy állítólag az az egyetlen California Romániában.
Meg márciusban a nõnapi bulin összetûzésem volt egy gyerekkel, azért mert egy olyan lánnyal táncoltam aki neki tetszett... na annak a gyereknek az apja is valami nagyfasz lehet, mert a Facebook oldalán a képei között van olyan, hogy az udvaron áll két Ferrari. Egyik egy F430 Scuderia, a másik pedig azt hiszem egy 360 Modena.
Mindjárt utánanézek... 😊
Szóval van Maros megyében Ferrari! Meg Audi R8, meg Porsche 911, meg Mitsubishi 3000GT (háttérben az egyetemem) de láttam már McLaren Mercedes SLR-t is 😊
Ezek már saját képek.
Meg márciusban a nõnapi bulin összetûzésem volt egy gyerekkel, azért mert egy olyan lánnyal táncoltam aki neki tetszett... na annak a gyereknek az apja is valami nagyfasz lehet, mert a Facebook oldalán a képei között van olyan, hogy az udvaron áll két Ferrari. Egyik egy F430 Scuderia, a másik pedig azt hiszem egy 360 Modena.
Mindjárt utánanézek... 😊
Szóval van Maros megyében Ferrari! Meg Audi R8, meg Porsche 911, meg Mitsubishi 3000GT (háttérben az egyetemem) de láttam már McLaren Mercedes SLR-t is 😊
Ezek már saját képek.
<#worship>#worship>
Igen,ez rólad nem mondható el! XD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?