Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am mennyi pénz volt kipróbálni?
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
egyébként engem valami star wars szereplõre emlékeztet 😄 jar jar binks talán 😄d
Bocsi a minõségért.
Az autós demonstráció résztevõ 13 órától gyülekeznek a Hõsök terén. A menetoszlop 14 órától járja be az Andrássy út - József Attila utca - Roosevelt tér - Lánchíd - Attila út - Vérmezõ út - Margit krt. - Margit híd - Szent István krt. - Honvéd utca - Alkotmány utca - Kossuth tér útvonalat.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Családdal jöttem hazafelé, megláttam,kiugrottam az autóból,lefotóztam, hogy legyen mirõl beszélnetek.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Azért kíváncsi lennék az a Merci dizájnos ablaktörlõ mennyire zavaró mûködés közben?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!