Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nekem nem jön be a Ferrari. :/
Mondjuk ha egy nyeremény játékon nyernék Ferrari -t akkor amit megnyertem eladnám neten,valaki meg venné egy 200 ezer €-ért eladnám azon vennék egy szép autót de nem Ferrari-t bazmeg. 😄 Úgy se mehetsz gyorsan,zsaruk rajta kapnak egy pár ezret fizetsz vagy jogsidat is elvehetik. :/
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
épp nem volt kéznél az iphone (bár az sem tud sokkal jobb minõséget)
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Közelebbrõl meg nem tudtam,mert itt állt meg a sor.
😄DDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
swift <#eljen>#eljen>
jeep <#eljen>#eljen>
lacetti <#eljen>#eljen>
everything's better with music

Ezen beszartam...

(Csak erõs idegzetûeknek!!!!!!!!!!!!!)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
everything's better with music
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070