Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hírnõk õrgróf <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Azt hittem valami elbaszott tuning. Falra másztam attól hogy a "sportkipufogó" csak dísznek van és 2 bádogcsöves van odabiggyesztve 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Feneke egy kicsit kilogott...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
meg Pesten kívül egy SAAB 900 Convertible-t, egy régi Mustángot.
de Carerra GT-t nem 😞
All hail the double x!
respect to the man in the ice cream van
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Reggel az Örs környékén láttam egy ilyen Cadillac Seville STS-t <#eljen>#eljen>
All hail the double x!