Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
bár egy jó fél éve lelõtték az egyik kisbuszunkat 68-al lakott terülten az 30 rugó volt,az stimmelt a programban 😄
nem arra buzdít, hogy nyugodtan menj gyorsan, "belefér" aztán kapod az utalványt? <#gonosz1>#gonosz1>
#hhwnd
de ez a kalkulátor is így számol,151-re már 30ezret ír 150-re semmit
kalk.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Egy Lamborghini Miurát,még jópár Murcit köztük egy gumballost.
Képet nem sokat fotóztam,de itt van egy :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem egy nagy szám ez a gyorsulás meg a szlalom...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
brutál jól néz ki.
Jah meg egy kombi CLSt.Az viszont rohadt ocsmány...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
All hail the double x!
I met God. She's black
Meg kanyarokban is teljesen stabil,legalabbis Hammond nem borult fel vele a Donington Parkban 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kicsit beljebb Pesten, az egyik autókereskedésnél, meg ha jól láttam, akkor egy R33 áll a sarokban 😊 Majd ha lesz kedvem megnézem közelebbrõl is.
All hail the double x!