Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
de nem jöhetne feléd.. max megkülönböztetõ jelzéssel, de azt meg hallani is lehetne, jó meg persze látni is, de 15métert tolatókra semmikép nem számítanék..
ha valami szarabb autóm lenne még lehet direkt is nekimennék, úgyis csak õ lehet a hibás.. biztosítója meg jól fizetne nekem....
irányjelzõvel jeleztél jobbra hogy "parkolni" szeretnél ?

"Ezért kiálltunk a garázsból ahogy szoktunk és továbbtolattunk kb 15métert"
hibás vagy é kész de hát nem lett belõlle semmi szal tök mindegy
nna ez az ami a KRESZ, és ezáltal a baleset elbírálása részére abszolut semmi hatással nincs
2. Parkolásnál lehet tolatni egyirányú utcában is..na ez most pont a házunk elõtt történt,ha én azt mondom h a házam elé akartam beállni akkor meg õ a hibás mert köteles megvárni.
3. Jobbkéz szabály van abban az utcában ahonnan jött,és megállás nélkül fordult vagyis ha esetleg jobbról jön neki egy autó akkor baszhatja
4. Biciklis jön szembe akkor mit csinál? Vagy akár gyalogos ? Balra nem kell nézni mert egyirányú? Faszkivan..még úgy is hogy semmi se történt mert szerencsére egy kis lószar pandával volt,ha egy navara jön mint ami a szomszédnak van akkor ,,az anyagi kár.: jelentõs"
tehát te vagy a faszláma
most nem volt tél le tudtál volna menni
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A kék nyíl ahogy szoktuk csinálni, a fekete pedig ahogy ma belénk jöttek.
A mi utcánk egyirányú,de mivel dombon lakunk és szar lemenni egy 20%-os lejtõn ezért mindenki tolat mert nem akarja tönkrebaszni a kocsit,fõleg hogy télen teljesen lehetetlen lemenni.
Ezért kiálltunk a garázsból ahogy szoktunk és továbbtolattunk kb 15métert aztán szinte fékezés nélkül belénk jöttek..mondjuk ok ott amúgy sem lehet gyorsan menni mivel nagyon szûk azaz utca és a fékezés nélkül úgy értem hogy kb 10km/h-val😄..de a lényeg hogy ahonnan belénk jöttek ott van egy kis tábla hogy csak jobbra lehet kanyarodni mivel ugye egyirányúról van szó,viszont mivel nincs más tábla ezért jobbkéz szabály is van és mivel beláthatatlan mindkét oldal ezért illett volna megállni.
Na de a lényeg h belénk jöttek aztán még nekik állt feljebb miközben nem történt semmi azzal a szánalmas kis szar pandával (a mi passatunkon is csak egy karcolás van a hátsó lökhárítón..horpadás nincs).De ennek ellenére betétlapot akart írni,sõt ki is töltöttük aztán írjam alá mert én voltam a hibás mondom lófaszt így nem írok alá semmit.
Szomszédunk közben kijött,mert kiderült hogy hozzá szerettek volna menni..õ is magyarázza neki hogy na de nincs is semmi mit akartok kitölteni stb ..

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem sok cabrio van ami a szívem csücske.
A Maseratinak és az Aston Martinak bizony fantasztikusan szép nyitott autói vannak.<#szeret>#szeret>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson