Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb nem is hasonlít a két verda 😄

w77d
szerintem a California-val keveri 😄

hmm, az durva, mert ebbõl nincs kabrijó 😄

Egy ugyan ilyen mászkál Nyíregyházán piros cabrió, majd lövök róla képet 😉

tviktor91
Mindegy nem értitek XDD szomszédok megértik...mivel hogy beláthatatlan kanyar ezért mindenképp meg KELLENE állnia...és õ azt onnan meg fõleg nem tudja hogy én a domb aljáról tolattam fel háttal 300 métert vagy a domb tetejérõl,jobbról érkeztem -aminek elsõbbséget kell adnia- és azért álltam meg a házunk elõtt hogy pár métert hátratolatva a járdára fel tudjak állni-ami még egyirányúban is szabályos-.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

csak kár hogy nem fajtiszta, hanem keverék :-/

Effe88
jó féle<#eljen>

Effe88
banán te voltál a hunyó hiába akarsz kimosakodni belõle
de nem folytassuk már már uncsi

forgalom csak abba az irányba haladhat inkább.. :p
de nem jöhetne feléd.. max megkülönböztetõ jelzéssel, de azt meg hallani is lehetne, jó meg persze látni is, de 15métert tolatókra semmikép nem számítanék..
ha valami szarabb autóm lenne még lehet direkt is nekimennék, úgyis csak õ lehet a hibás.. biztosítója meg jól fizetne nekem....

w77d
nem kell nézni, mivel abba az irányba forgalom nem haladhat...

tviktor91
Haha mégis hogyan? Mi 3-an voltunk a kocsiban õk meg 2-en ,ennyi elég😄...mondjuk nincs mit bizonyítani mert úgysem visszük sehová.Ez csak elvi kérdés..amit még mindig nem tudok felfogni az csak az hogy egyirányú utcában mért nem kell az ellenkezõ irányba is nézni.

fehér lámpa világított hátul ? betudod bizonyítani ? indulás elõtt ellenõriztétek ?
irányjelzõvel jeleztél jobbra hogy "parkolni" szeretnél ?

tviktor91
Nem,én azt mondanám hogy 50-50 ahogy a szomszédunk is mondta mivel ott neki meg kell állnia mivel jobbkezes,ha megáll látja hogy tolatok és nem jön belém.

persze meg telihold is volt, meg amúgy is, mindig a másik a hülye.. 15métert tolatni meg követendõ példa -.-

tviktor91
Máshogy nem tudok felállni a járdánkra mivel 15centis padka választja el az úttól.xD

Effe88
😄😄😄
hát ez az
lehet kell neki a hely😄😄😄
lehet az õ klónja😄😄😄
klónD:😄

w77d
de nem 15 métert kell menni hátrafelé egy parkolásnál bammeg XD

tviktor91
Ház elé akartam beállni és belémjöttek :S parkolni lehet egyirányúban

Effe88
ember😄😄
"Ezért kiálltunk a garázsból ahogy szoktunk és továbbtolattunk kb 15métert"

hibás vagy é kész de hát nem lett belõlle semmi szal tök mindegy

amúgy van Balesetek topik.

w77d
"A faszom se fog lemenni egy kátyús macskaköves úton hogy leszedjem a kipufogót"

nna ez az ami a KRESZ, és ezáltal a baleset elbírálása részére abszolut semmi hatással nincs

tviktor91
A faszom se fog lemenni egy kátyús macskaköves úton hogy leszedjem a kipufogót.
2. Parkolásnál lehet tolatni egyirányú utcában is..na ez most pont a házunk elõtt történt,ha én azt mondom h a házam elé akartam beállni akkor meg õ a hibás mert köteles megvárni.
3. Jobbkéz szabály van abban az utcában ahonnan jött,és megállás nélkül fordult vagyis ha esetleg jobbról jön neki egy autó akkor baszhatja
4. Biciklis jön szembe akkor mit csinál? Vagy akár gyalogos ? Balra nem kell nézni mert egyirányú? Faszkivan..még úgy is hogy semmi se történt mert szerencsére egy kis lószar pandával volt,ha egy navara jön mint ami a szomszédnak van akkor ,,az anyagi kár.: jelentõs"

Effe88
"A KRESZ szerint egyirányú forgalmú úton, körforgalmú úton, vasúti átjáróban, autópályán és autóúton - egyirányú forgalmú úton az úttest széléhez, illetõleg a várakozóhelyre történõ beálláshoz szükséges hátramenetet kivéve - hátramenetet végezni tilos. Tehát lehet, de csak a parkoláshoz, beálláshoz szükséges mértékben lehet tolatni. "

tehát te vagy a faszláma
most nem volt tél le tudtál volna menni

w77d
A tòtottò

Attila8805
Hát ha egyirányú akkor te vagya hibás kész punk tum!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tviktor91
Szerintetek ki a hibás ebben az esetben?

A kék nyíl ahogy szoktuk csinálni, a fekete pedig ahogy ma belénk jöttek.
A mi utcánk egyirányú,de mivel dombon lakunk és szar lemenni egy 20%-os lejtõn ezért mindenki tolat mert nem akarja tönkrebaszni a kocsit,fõleg hogy télen teljesen lehetetlen lemenni.
Ezért kiálltunk a garázsból ahogy szoktunk és továbbtolattunk kb 15métert aztán szinte fékezés nélkül belénk jöttek..mondjuk ok ott amúgy sem lehet gyorsan menni mivel nagyon szûk azaz utca és a fékezés nélkül úgy értem hogy kb 10km/h-val😄..de a lényeg hogy ahonnan belénk jöttek ott van egy kis tábla hogy csak jobbra lehet kanyarodni mivel ugye egyirányúról van szó,viszont mivel nincs más tábla ezért jobbkéz szabály is van és mivel beláthatatlan mindkét oldal ezért illett volna megállni.
Na de a lényeg h belénk jöttek aztán még nekik állt feljebb miközben nem történt semmi azzal a szánalmas kis szar pandával (a mi passatunkon is csak egy karcolás van a hátsó lökhárítón..horpadás nincs).De ennek ellenére betétlapot akart írni,sõt ki is töltöttük aztán írjam alá mert én voltam a hibás mondom lófaszt így nem írok alá semmit.
Szomszédunk közben kijött,mert kiderült hogy hozzá szerettek volna menni..õ is magyarázza neki hogy na de nincs is semmi mit akartok kitölteni stb ..

Effe88
szép
mennyiért vetted???

😄😄😄

LeWyTy
És a színe meg csak kifakult.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

broman191
Lehet próbakör volt... <#idiota> Eladó régóta. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kaposi1
Ezt a két képet megkaphatnám minél nagyobba?<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Egy mûremek ez az autó.<#finom>
Nem sok cabrio van ami a szívem csücske.
A Maseratinak és az Aston Martinak bizony fantasztikusan szép nyitott autói vannak.<#szeret>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Attila8805
szerintem valami súllyal.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

desigo
hogy van ez megoldva menet közben?
Így van, egy helyben állnak.
desigo
R betûk a kerék közepén miért állnak pont vízszintesen?
Talán menet közben is úgy állnak?
Kongy
Autópályán 150-nel mentünk, mire ez 180-nal megelõz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tviktor91
XDD Hát akkor itt tartunk..

w77d
értettem én elsõre bazdmeg, te nem vetted észre a barátságosan burkolt válaszom XXXD

tviktor91
Akkor úgy írom hogy w33d hogy értsd.<#idiota>

w77d
hát a tippmixes pályafutásom miatt eléggé megcsappant az alaptõkém 😄 De azért jut idõm néha magamra is na XD

Effe88
kõ oroszlánok<#eljen>
kéne

tviktor91
De w77d-el is foglalkozol? Mert pár millát elcsaptál tippmixen xDD

w77d
azért nem minden cégnél ilyen a bérezés. A Speedzone Production nem egy szegény cég és nem semmi emberek állnak mögötte...

w77d
amennyiben dugható a 19 éves szöszi, akkor jó XXXD

w77d
hülye XXD