Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
végre egy jó lépés elõre, igenis el kell kenni a száját annak, aki a rendõrrel tiszteletlen és agresszív. Ez az elsõ lépés egy hosszú lépcsõnél, késõbb jönnek a kemény bûnözõk. De mit csináljon a rendõr,ha egy átlag kispolgár is szarakodhat vele következmény nélkül? Végre a traffipaxozáson kívül mást is csinálnak, mifelénk is egyre többet járõröznek..

Totti5
És szerinted annak a járõrnek kell megoldani ezeket a problémákat? tették a dolgukat, a nõ meg idióta volt, ennyi.

( amúgy meg ha belátja hogy hibázott, és kussol és megbánóan viselkedik minden bizonnyal elengedik szóbeli figyelmeztetéssel... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ma a járdán sétálgatva egy robogós bõven 30felett, természetesen rendszám nélkül száguldozva simán elcsapott volna ha nem ugrok félre, juhé..

tviktor91
Kik vernek meG?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Willi Betz
Ha egyszer szabálytalankodott. Tudod az a baj,hogy ezek a biciklisek azt hiszik bármit megtehetnek és sajnos meg is teszik,mert nincs következménye a legtöbb esetben amit nagyon jól tudnak. Amit desigo is írt,ha egyszer az úton közlekedik akkor rá is vonatkoznia kellene a lámpáknak meg mindennek,de nem,ha az autónak piros attól még a biciklis átmegy a kibaszott piros lámpán,mert "rá nem vonatkozik". Másik idegesítõ dolog,hogy az út közepén kerekezik és leszarja mi van körülötte. De ezt szabad,mert a kresz engedi,ezt bezzeg nagyon jól megtudták jegyezni.

A rendõrökre reagálva,mi lenne ha úgy járnának el mint amerikában? Fejbe lõnek szó nélkül 😄DD Itthon is így kéne csinálni szvsz.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

[HUN]Crassus
ezkre van ideje a rendõrségnek HÁT GRATULÁLOK! ölik az embereket,milliárdokat/milliókat sikkasztanak, megszökik a Cozmás ügy gyanusítottja,többtíz milliós verdák szaladgálnak mindenféle kamu rendszámmal,hogy ne kelljen adót fizetniük vagy kamu mozgássérült igazolvánnyal a legköcsögebb helyekre parkolnak,kirabolnak elszedik az értékeid az utcán vagy csak szimplán megvernek...,DE bazdmeg egy kerékpárost kell megreckíroztatni????!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Willi Betz
Nagyon jól tették! Méghogy túlzás pff😄D

w77d
höhö, gyerekek megkenték a rendõröket, így nem lesz egy darabig matek óra XXD

[HUN]Crassus
jöhöö

"""Szerkesztõségünkbe telefonáló felháborodott szemtanúk szerint a tanárnõ a sétáló utca Széchenyi tér felöli végén leszállt a biciklirõl, amikor meglátta a rendõröket, és tovább tolta a kerékpárt. A rendõrök ekkor állították meg. A fiatal tanárnõ telefonálni szeretett volna, azonban ezt a rendõrök megakadályozták. A járõrök további erõsítést kértek, a kiérkezõ rendõrautó szállította el a megbilincselt tanárnõt.

Információink szerint a rendõrök mindössze figyelmeztetni akarták a szabálytalankodás miatt, ám ezt nem ismerte el, ezért kénytelenek voltak elõállítani. A jelenlévõ szemtanúk szerint túlzás volt a bilincselés, a járókelõk megdöbbentek rajta.""""

Willi Betz
Úgy-úgy. Ma egyébként a buzeráns biciklise majdnem levitte a jobb oldali tükrömet. Ez a baj,hogy utána se tudok menni,ha netán-tán letöri. Különben helyben agyon verném a kerékkulccsal. Olyan szinten védik ezeket meg a motorosokat,hogy nem igaz...:S

tviktor91
Nem szeretnék kihalni ezért az autós helyett is figyelek..ettõl függetlenül M jogsira is volt KRESZ oktatás és B-re is ugye..szóval 2x jártam,de biciklivel nem tud meghatni.

milk4
Hát te nagyon hülye vagy már bocs.Ha meghalsz akkor meg az autós fog miattad szopni.

Én a jobbkéz szabályra is figyelek bringán,ha úton közlekedek akkor 40-es sebességet tudom produkálni ha nem emelkedõn megyek,járdán meg ügye csak a megengedett 10km/h-val.De itt belgiumban szokás,hogy mindenhol van bringaút.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tviktor91
A hülye biciklis bárhol közlekedhet..😊 Én is szoktam néha biciklivel menni és nem érdekel annyira a KRESZ mivel senkit sem zavarok..ha meg elcsapnak akkor csak nekem fog fájni.

Amatorversenyzo
a törvény õket védi, emiatt is alakult ki bennük ez a nagy biztonságérzet, tudják: "úgy se mered elütni õket", vagy ha igen örökre fizethetsz neki, mert beteggé tetted.

mercedes E320 CDI owner

w77d
és az nem kényelmetlen amikor egy kocsi alól, vagy villamos alól kell elõmászni?

Amatorversenyzo
õk azt nem tudják, vagy nem akarják tudni, mert kényelmetlen nekik a leszállás... 😄

mercedes E320 CDI owner

w77d
csak hogy a hülye biciklis nem közlekedhetne villamospályán meg zebrán..

desigo
Sok olyan is van aki ha az autósoknak zöld akkor ott halad de ha pirosra vált a lámpa de a zebrán zöld akkor ott csapat,ha a villamosnak van szabad jelzés akkor meg ott megy.
Máté94
Magyar KRESZ-ben még benne van. 😄
[HUN]Crassus
hülye😄

[HUN]Crassus
ohh rgr

Willi Betz
Aztán pereskedhettél volna vele 2 éven keresztül...az senkinek nem éri meg.

w77d
nyád XD

tviktor91
Akarod mondani jundajt.<#idiota>

w77d
szerintem a 2 tonnás Cadillacet is megérezte volna az állat

Willi Betz
Sok olyan is van aki átmegy a piros lámpánál. Mintha az neki nem szólna... Csak egyszer legyek egy baszom nagy Krazzal,átmegyek a nyakán mint a picsa.

Firerock
gondolom a critical mass-ra céloz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Smicy2

<#gonosz1>

Charade GTti

w77d
Critical Mass buzi.. azok harcolnak állandóan az autósokkal meg bunkóskodnak, hogy a rosssz gonosz autósok..

[HUN]Crassus
mit takar az,hogy "bringaemelgetõs"?

w77d
háááát gyerekek ma majdnem elbasztam egy bringaemelgetõs hülyegyereket (tipikus eset, biciklis táska, raszta haj, nagy buta pofa). Járdáról kivágódik elém, utolsó pillanatban vettem észre, mert én közben azt figyeltem, hogy jobbról jön e valami. Nem jön, éppen kezdek gyorsítani erre ott van elõttem, az elsõ kerekét szépen súroltam. Ott pattogott meg mutogatott, beraktam hátramenetbe hogy visszamegyek már az IQ betyárhoz KRESZ tanfolyamot tartani, de erre nem számított, felpattant a bringára és eltekert. Hát kb ilyen selejtekbõl áll az egész bringa emelgetõs társaság, utálom is õket...

Willi Betz
Rossz oldalon van a kormány! 😄

Willi Betz
Ez a sátán üzemanyagjával van hajtva?

hungary27
az igaz 😄
de legalább ritka <#idiota>

hungary27
szerintem elég ocsmány
tviktor91
Volt..már nem az,legalábbis nálunk tuti nem.

pajti
Amúgy ez az országjelzés matrica még kötelezõ dolog?

csak azért fotóztam mert szép és ritka színû, amúgy tucatautó 😄

kaposi1
Itt van még egy.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Na most meg utólag megjelent lent is.<#wow1>
Elnézést.

kaposi1
Nem értem miért nem tette be mindkettõ képet egyszerre.<#fejvakaras>

kaposi1