Milyen autót láttál ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
<#eljen><#eljen><#eljen>

<#eljen><#eljen>

Effe88
<#eljen>

[HUN]Crassus
mert mi a különbség ha egy Ferrarival csinálsz közlekedési kihágást? az nem számít,mert az szép meg drága? OMFG ember!!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bency
Egyetértek,ilyen autóját valakinek csak úgy elvenni nem a legtisztességesebb....akár megdolgoztak érte akár nem.

:) Semmi okosság :P

állítólag 1 hétre kobozzák el kb. az autókat, és csak a 200 dolcsit kell fizessék, amiért biztonságosan tárolják az autókat..
csak szokásos módon felfújták..

aki meg autósoldalnál dolgozik és csak annyit lát hogy gallardo annak szívesen az arcába röhögnék..

[HUN]Crassus
itt is ez kéne! visszábbvennének az arcukból a németszlováksvájci rendszámos gyökerek meg a mindenhovaparkolhatok celebek......1-2 kemény büntetés aztán AUTÓELKOBZÁS és zúzda vagy jótékonysági értékesítés! helyrejönne a közlekedési morál pikk-pakk! és nem viccbõl mondom!

Effe88
Jeronimo autója
bûnvadászok😄😄

tviktor91
Semmi jogok nincs hozzá attól még elvenni az autójukat..amiért tegyük fel megdolgoztak..balesetet sem okoztak..stb.
El lehet tiltani õket pár évre jogsitól az ok..több százezres bírság is ok,de csak úgy spontán elvenni valakitõl bármit is az simán lopásnak hívják.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

szabii98
'meggyaláznám a testüket'...
had ne mondjam ki épp mire gondoltam<#vigyor5>

I met God. She's black

w77d
határozott fellépés... az egy dolog, hogy ha az enyémet akarnák elvenni lerágnám mindegyik fejét egyenként aztán meggyaláznám a testüket...

tviktor91
,,A kiszabott összbüntetés 2 millió dollár, de az is lehet, hogy az ifjú diákok nem kapják vissza autóikat. Ilyen szintû szabálysértésért Kanadában végérvényes elkobozás is járhat."

ANYÁD mi ez ? Tegyük fel hogy megdolgoztak érte..aztán versenyeznek egy kicsit..balesetet ráadásul nem is okoznak..aztán csak úgy spontán ,,nem kapod vissza az autódat"?!Miapicsaez?

bency
Õszintén mondom ha rendõr lettem volna én biztos beállok fotózkodni és nem büntetem igy meg õket....

:) Semmi okosság :P

szabii98
lujót kivéve

I met God. She's black

ahhoz tudni kell vezetni is
a szaros ótómata v8-asodat egy kisgyerek is el tudja vezetni

w77d
ez fos

egy Italiat veszek..

w77d
az lesz, veszek egy Ferkát XXD

cseréld le 😄

w77d
nekem csak egy szaros Cadillac jutott, ezek meg Lambokkal mászkálnak XXXD

te mennyire kocsog vagy XD

<#worship>

w77d
ahol ilyen kocsik vannak, ott van pénz is bõven.. megérdemelték

kaposi1
Hát azért ez nem semmi!<#wow1>
Szegény kanadai diákok.<#wow3><#duhos2>
Ahogy elnézem jó pár vágott szemü van közöttük.
Azért kíváncsi lennék hogy nálunk derék rendõreinknél mi lenne a reakció egy ilyen szituban? ( Megkérnék õket hogy egy fénykép erejéig álljanak össze<#vigyor>)
Azért ezek a Kanadaiak nem szaroznak, de az elkobzás kissé erõs lenne.<#fejvakaras>
2 millió dolláros bírság illegális versenyzésért a tiniknek!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Effe88
hányadék
(persze az ára kéne😊)

tviktor91
😄DDD

w77d
baszódjámeg megint majdnem szétvertem a monitort XXXD

hungary27
dehogynem 😄
LeWyTy
És kanada nem amerika?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

cement
kanada. amugy meg angliaban a magyar lakotarsam crx del solja sokkal durvabb langnyelveket szort

respect to the man in the ice cream van

tviktor91
vót?

LeWyTy
Hülye amcsi magyarok kabják bé!!<#duhos2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

szabii98
bocsi a napsugara miatt, nemigen láttam a telóban semmit 😄

I met God. She's black

<#worship>

szabii98
in Székesfehérvár city(teló volt csak:/)

I met God. She's black

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Falkon
Felénk így megy ez.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

w77d
úúúú felítek ilyen nagyok a lovaskocsik? nálunk max a postakocsi, meg a vonuló cirkuszosok járnak ilyennel, na meg a seriffnek is van egy ilyen börtönbódéja, mindig elé köti ki a lovakat. Multkor is lövöldözés volt a kocsmában, azt lefoglalt 3 lovat, amik elé voltak kikötve, majd eladja õket átutazó cowboyoknak vagy indiánoknak...

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

w77d
nem... 2 lovaskocsi ment el erre meg 3 guruló kiszáradt bozót, de autó semmi..

hungary27
Ma nem láttatok autót?
Totti5
Elõbb már kérdeztem hogy egy járõr aki az adott település adott szegletéért felelõs annak mi köze van egy országosan körözött bûnözõhöz? neki ott helyben abban a községben abban a városban azon az útvonalon kell helytállnia és õrizni a rendet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tviktor91
Egyetértünk..a többségük kis idióta hülyegyerek aki basszájbának érzi magát amiért egyenruha van rajta.
Persze aki normálisan viselkedik azzal normálisan illik beszélni..oda-vissza mûködik..

Totti5
Elolvastam... szóval mi a gond? a nõ kötekedett, a rendõrök intézkedtek, azt hogy mennyire és mit kiabált sosem tudjuk meg, de inkább hiszek a hivatalos közleménynek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Smicy2
én most éppenséggel szeretem õket 😊 az autóm átírásával késtem 14 napot. és az okmányiroda feljelentett -> küldtek 2 levelet a rendõrségtõl, és szerencsére nem büntettek meg, csak figyelmeztettek. 😊

Charade GTti

[HUN]Crassus
ha kicsit nyitott szemmel járkálnál a világban rájönnél,hogy a népet csesztetik a bûnözõket meg nem! na mind1

[HUN]Crassus
a járõrõk 90%-a ilyen kis buzi agyatlan faszkalap akik a "pór népen" menõsködnek...
amúgy teljesen egyetértek,hogy aki szabálytalankodik azt kapják el,de valahogy a nem hivatalos hozzászólásból azt vettem ki,hogy a rendõrök sem voltak korrektek!

milk4
Egyetértek.Mindig csak szidjátok a rendõrt,hogy így meg úgy csesztetnek titeket a rendõrök,de a bûnözõket meg nem.Az jobb lenne ha nem lenne rendõrség és mindenki csak szabálytalankoda meg azt csinálná amihez kedve van?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.