44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
  • bboyatty
    Egy i8-at az Europark mellett.
    Ilyet, pont ebben a szín kombóban.
  • SötétBarom
    LOL anyám ezres yarisa is meg tud lepni, főleg amikor átrúgtam a padlón a gázt és még mindig úgy megy, mintha két néger húzná.. Egyszer odaadtam neki egy napra a bömöst, után vigyorgott egy hétig, mint akit baszni visznek
  • bulba
    :D
  • Adaaam
    Én meg keresem a bmw-t, hogy hol van
  • Blum
    Szegény 323 :S
  • pajti
    jól néz ki a Fóka RS, de kár hogy nem lett belőle 4wd..
  • bulba

• Willi Betz
    Az 5 hengereseknek általában jó a hangjuk is. De 3 henger engem a Wartburg/Barkasra emlékeztet. Motorban meg természetesnek mondható a 2-3 henger. Na mindegy,ez ízlés dolga,én nem tudnám magam elképzelni egy olyan autóban,aminek a belsőégésű motorja akkora mint a mostanim ablaktörlő motorja.
  • Willi Betz
    Fasza lesz a Mondeo-ban...pff....
  • bakkerman
    igen,az lesz az,12 szelepes
  • Blum
    Vagy a Yaris 1.0 VVT-i.
  • Blum
    Pedig amúgy nagy királyság a 3 henger is ha faszán van megcsinálva. A páratlan hengerszám nem mindig rossz. (Quattro, Volvo 2.5 D5, vagy ha már 3 henger akkor pl. Triumph Daytona 675 vagy Speed Triple [aminek egyébként a hangjától bármikot képes vagyok elcsöppenni :D] )

Pl. kereszanyám 1.0-es VVT-i Yarisától leesett az állam. Nem mai darab de biztos vagyok benne, hogy lámpánál megleptem volna vele 1-2 komolyabb autót. Pont most volt használt Yaris 1.0 teszt totalcarnál ott is írták, hogy megtudja lepni az embert.
  • w77d
    az a Ford Ecoboost motorja lesz és nem 16, hanem 12 szelep
  • Willi Betz
    Gondolom az 3 henger...önmagában is nevetséges (lehet maradi vagyok,de szerintem az autó ott kezdődik,hogy min. 6 henger és 5 méter),szóval 3 hengerre hogy hozták ki a 16 szelepet?
  • bakkerman
    1.0, 16 szelep, turbó,legutóbb ezt olvastam valamelyik újautónál,agyfaszt kaptam,aki ezt így kitalálta...
  • cement
    twin turbo 1,5 benzin van benne ami 230 lóerős.... az egész kocsi 1500 kiló körül van, már ez is alapvetően jól mozgatja és tud csak benzines üzemmódban menni de nem arra tervezték. első hallásra is borzasztó megbízhatatlanul hat ez az 1.5 twinturbós megoldás.. dehát ez a jövő. mindent pár éves élettartamra terveznek már. a tv-t, a telefont, a laptopot, mostmár a kocsikat is .
  • w77d
    Persze elég csak azt tankolni, de akkor a fogyasztással és a teljesítménycsökkenéssel is számolni kell. Illetve nem tudom, hogy van e benne valami szabályozás, hogy 0 töltöttség esetén ne lehessen menni vele. Ampera esetében nincs ilyen, de mondjuk az egy más rendszer.
  • Willi Betz
    Ebben a szutyokban van valami vicc benzin motor is,azt meg elég csak tankolni. Vagy akkor csak nevetséges teljesítményre képes? De őszintén szólva,ha már villanyautó,akkor egy Tesla Model S,az még el is picsázza ezt,plusz jól is néz ki.
  • bakkerman
    "szia anya itt vagyok a ház előtt,dobd már le a hosszabbítót itt állok a bmw i8-al,el kell mennem parizelért a cba-ba,de nem indul a kocsim"
  • w77d
    Aztán ha a kocsin kívül van más is azon az áramkörön, akkor lehet hívni jobb esetben a villanyszerelőt, rosszabb esetben a tűzoltóságot. Normál konnektorból ilyen elosztós és hosszabbítós megoldással nem ajánlatos ezeket tölteni. Ha a Nissan Leaf megbénította az irodaházat, aztán a kollegám saját lakását, akkor egy I8 mire képes :D
  • cement
    erre nem gondoltam
  • kifli
    panel ablakából ledobod a hosszabbítót
  • cement
    én ezt csak nagyon sokadik autónak venném. érdekes a technológia, szép a design de basszus, alig vannak elektromos töltőállomások -legalábbis magyarországon- így az autó elveszti a létjogosultságát
  • BenedekFeco
    Így, ebben a sorrendben kérem őket
  • jetblack
  • Blum
    Régi Opel? Már megint részeg vagy? :D
  • pxxl
    én hirtelen azt hittem ez egy régi opel. szvsz ritka ronda így :\
  • Blum

Ez valami szpesöl edisön vagy valami sufni tuning (akar lenni)?
  • BenedekFeco
    Még szombaton

• BenedekFeco
  • TaRka0107
    Bocsi telós kép, gyorsan lőttem Egerben az ónos esőbe :/
  • cement
    szép kép
  • TaRka0107
  • bulba
    Na az a kép egy nagy véletlen eredménye :D A veterán jött velem szembe, de nem tudtam időben előkapni a fényképezőt és addigra már elment mellettem. Hátulról úgy-ahogy lekaptam és a másik Astont már csak a visszanézésnél vettem észre.
  • Szabi #43490
    astonok
  • bulba

• Blum
    az
  • szabii98
    Ghibli?
  • NagyiBMX
    December 12.-én Bécsben :)

• Willi Betz
    Nem tudom,de ez a Fiat Renegade szentségtörés....semmi köze a Jeep-hez.