Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

everything's better with music

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
mit meg nem engednek maguknak egyesek, de komolyan
de legalább lesz vmi szankciója ennek?

respect to the man in the ice cream van

Ma Kerepes és Gödöllő között egy RS5-öt egy Maserati Gt-t meg egy Aston Martin DB9-est.
Nehéz lenne választani.Audi full fav,a GT hangban a best az Astonnak meg az a kasztni.fuuu

ejj szegény korza olyan mintha w77d-é lett volna.. :D
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.06. 20:33:41
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bader Al Roudhanét láttam élőben régen
feltűnő egy jelenség az az autó...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy írtam privit :D
szerk, jé most nézem itt az adatlapodon a nevedet, milyen az EOS 7D, tetszik ? :D
(én nem szoktam válaszolni a kommentekre SOH-on mostanában senkinek :DD)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.27. 20:40:42
"Nulla tenaci invia est via"