Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2014.11.21. 20:40:02
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
1.0, 3 henger, turbó Mondeo. Az a fasza. :D
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
respect to the man in the ice cream van
"Nulla tenaci invia est via"
respect to the man in the ice cream van
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem két dolog nem tetszik csak.Az,hogy baszott nagy és rohadt drága...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Jó amúgy az 1.9, én a 156-ban imádtam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szép amúgy.
All hail the double x!
#43405 Még nem jutottam ki vele jó kis kanyargós szerpentinre, hogy igazán lássam, hogy milyen, de eddig nagyon tetszik :) alapjában benzin párti vagyok, de ezt az 1.9 jtd-t nagyon eltalálták, az 1.8 ts túl kevés lenne, a 2.0 jts-el sok a gond, a 3.2 V6 meg számomra elérhetetlen. Tetszik, hogy már 900 km-t mentem tankolás óta és még nem gyulladt ki a lámpa :) Összességében nagyon kényelmes, jó vezetni, sok-sok extrával. És gta felni van rajta, mindig is ilyet akartam :)
everything's better with music
Regadó: 140 ezer Ft
Rendszám, forgalmi, törzskönyv: 24 ezer Ft
Vagyonszerzési illeték: 60 ezer Ft
Plusz még kint a német ideiglenes rendszám 140€ volt.
everything's better with music
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(szpojlerbe jöhetne majd, hogy mi pénz volt a hazai papírozgatás)
"Nulla tenaci invia est via"