Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
szép nagy pirossal van írva
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ott lakik pár ismerõsöm, rákérdezek hátha fotóztak vagy tudnak-e valahonnan képeket. de kétlem. 😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
végig nyálaztam már a jó pár galériát(szon,fotós galériát) de csak az Gizmo caross Imprezáról találtam képet,az meg nem érdekel 😄
képeket nem csináltam, akkor már hoztam volna ide 😄 nem volt kedvem egyik kezembe a sört másikba a gépet fogni egész nap. 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nem volt csúnya az tény
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
de ha még valami baja lesz a kocsinak a dunába lövöm XD
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Így pénzt spórolsz, és élményben is részesülsz, hajtásláncot meg úgy is frissíteni kell...
Videót ne felejts el készíteni.
attól még dagadt és kisf.szú marad
ha viszont az elõzõ tulaj eleget tesz a visszahívásnak 2 éve akkor 0 ft...