Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
haveromét vezettem, alacsony fordulaton van olyan erõs mint az enyém, magas fordulaton nem ad semmi extrát...a kopott matador téligumijait meg minden indulásnál elkapartattam szóval bejön az astra F, de többi motorral is jó lehet.
Én kocsimat meg meg kell kicsit kínozni, hogy elõadja a 105 pacit 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én meg épp tervezek venni majd egy 2107-es zsigát h ne az utcai autómat rúgjam szét mikor rámjön a gyorsulhatnék 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kis tuning kéne bele nem bírja elforgatni a gumikat amúgy fasza
Szerinted akkor nem pusztul ha belerug a kuplungba indulás után?
Látni lehet h elindul aztán belerúg egy akkorát h nekem is fáj xD
Aztán 100 ról satufék ott kapnak a fékek rendesen aztán kiforgatja kétszer is tiltásig...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
😄DDDDD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
majd értesítjük...
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

:) Semmi okosság :P

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Döbbenet,hogy úgy nézett ki mintha most jött volna le a gyártósorról.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Reggeltõl estig keményen nyomja az ipart <#nyes>#nyes>