44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
dieselG #242 noname falusi benzinkút abasáron, ahol 10ft-tal olcsóbbak az árak -
#241 az akkor finom lesz! milyen kúton és hol? -
dieselG #240 Kösz, vizezett benzint kapott a drága, ma du. le lett tépve a kutasnak a töke -
#239 ezúton is gratulálunk... -
dieselG #238 mellesleg ma reggel lerobbant a stilóm :(((((((((((((
gyújtáshiba (remélem) -
dieselG #237 Keresztapám jól menő egyik autófényező műhelyében rengeteg luxusautó megfordult már.. Chayennétől a 2 Ford Mustangon (egyik 1986-os, másik 2001es volt) keresztül az unatkozó gazdagok által félig viccből összetört Mercedesekig/Bentleyekig/GMC-kig.. hogy csak párat említsek:) Mindig szólni szokott, ha éppen vmi értékeset visznek hozzá!
Zsírúj Passat? Németben már annyi van belőle, hogy meg is untam :D Mellesleg a pár házzal odébb lakó szomszédunknak szééép sötétződ zsírúj Passatja van :) Lehet hogy írtam már ide pár hónappal korábban, de majd minden szomszédnak van vmi különlegessége.. vw tuareg, phaeton, lexus stb:) -
#236 tegnap ugyanez a szitu egy zsír új Passat-al. Kb 20-an csekkolták a szekeret :) -
#235 Porsche Cayenne, meg valami Lambo, talán Countach... Meg egy csomó Suzukit. :D -
qper #234 Dunakeszin egy hatalmas ház udvaráról tolatott ki egy tűzpiros F360-as Ferrari. Zsír új volt gondolom, mert az egész család/barátok/szomszédok figyelemmelkísérték a szertartást. /meg a JSP-s rendszám is erre utalt/.
-
#233 Chevrolet -
#232 Chevrolette Corvette es nem kamuzok :P -
#231 nehéz az élet! :-) -
#230 Én meg mindennap látok egy Hummer2.!Kicsit már uncsi. Mindenkinek ilyen van! -
dieselG #229 Tom, bár gondolom logikus amit leírtam:)
Mellesleg mindennap mikor kinézek a házból, látok 1 kurva ritka batár nagy terepjárót.. az udvaron, és a fateromé :) Hyundai Terracan -
#228 Debrecen nem falu.! -
dieselG #227 Az faxa, ezekszerint már a falvakban, mint pl. Abasáron is rajzanak a Bentley-ek -
#226 Én is láttam ma(Debrecenben) egy metál zöld Benley Continentált azis német rendszámos volt. -
dieselG #225 német rendszámú ezüstmetál Bentley Continentalt előttem suhanni 5percig, míg le nem kanyarodott balra.. olyan elegánsan, és lassan járt, és ami a legfontosabb, betartotta a kreszt:P Én mint nyomorult stilós, áhítattal követtem.. -
#224 broáf -
#223 azannnya -
Pontius #222
-
#221 -
#220 Fú baszki! Milyen kocsit láttam az elöbb!! Valami amerikai old timer Pick Up-ot! Kúrv@ jól nézett ki! -
#219 meg kell jegyeznem a kép hollandiában készült ha még vki nem értené :-) -
#218 nincs ezzel semmi gond.
Tok jo hely voltam ott is parszor. -
#217 igen."hollandiában láttam őket egy kisvárosban egy ház előtt igaz elég régen de gondoltam megosztom veletek" - idézet a #172-esből:D -
#216 ez Hollandiaban van -
#215 úgy oké, de házilga piszkálni tilos, erről dumátam. -
#214 a rendszám bármilyen módosítása illegláis..de haggyuk, mer ezen is felhúzzátok magatokatbéke. -
#213 ebben legaláb egyetértünk -
#212 mint sok ezer egyéb autónak Magyarországon... -
#211 Ennek azért van uniós rendszáma mert már azután helyezték forgalomba hogy beléptünk az unióba. ilyen egyszerű a magyarázata. -
#210 Ne dezinformáljá már itt!
Az az illegális ha a normál piros-fehér-zöld logos rendszámot házilag tunningolod át kék sávos EU-ra...
-
#209 ez baromság
akkor sok embernek nem lenne már autója -
#208 a tv-be mondták:D -
#207 a szín jó, de ahogy "nonfiguratívan" összehozták... a láng meg ha valakinek tetszik, leleke rajta.
részemről ennyi -
#206 Szerintem a stílusnak tökéletesen megfelelő a színválasztás, éppen a felni nem illik rá de rohadtul. -
#205 egy hummer h1 limuzint.. -
#204 Eleve a kék-ezüst találkozása ízléstelenül van megoldva, de még rá az az okádék piros láng/?/minta...
a felni szép, a hátsólámpa is... -
#203 ha ezt te szépnek tartod, csak sajnálni tudlak...