44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#282 RX8 már itt is olyan általános... bár RX-7 még mindig jobban bejön... -
FFX #281 ilyet:
[IMG][/IMG]
ja meg tegnap egy RX8-ast kicsiny falumban. -
#280 Fúú vazze! Tegnap Pesten egy Morgan Aero 8-at!! Eszméletlen volt, a hangja is! -
#279 Ehehehe, ott áll nálam az Enzo mellett :DD -
#278 [MURCIELAGO-TULAJDONOS] -
#277 nekem F-50 volt, csak eltört a kereke :( -
#276 Jaja, nekem is, Bburago :D (összeszerelhető) -
#275 nekem is van Enzom...
itt a polcon
[revell] -
#274 Lényeg, hogy sokkal durvább autókkal volt szerencsém találkozni, egy F40 nem vág földhöz :) Vegyük pl azt az Enzót amiből szintén kevesebb lesz mint F40 -ből. Mindkettő osztrák rendszámú volt egymás mögött.
Tessék, neki is vót.
-
#273 mint akár én is -.- -
#272 Ja, amit még akartam, hogy az F40 '87-től datálódik ugye, az nem ma volt.
Lényeg, hogy szívesen látnék egyet. -.- -
#271 Asszem telibefosnád a bokád vagy 5x, ha mehetnél vele. :D
Az az 1200 (úgy tudom a vége 1300 fölött lett) tényleg marha komoly széria, csodálom, hogy nincs minden utcasarkon. :)
Ki az a Béla? Haverod? :-o Átmegyek hozzá délután. -.- -
#270 Úristen! :)) Az F40? :DDDD Az a szemétláda? :)) Valóban úgy volt hogy csak 349 darabot készítenek, de végül 1200 fölé ment a darabszám ezáltal abszolút nem annyira durva egzotikum. Egyébként Ernyei Bélának is volt F40 -je.Az F50 -ből speciel tartották a 349 -es darabszámot szóval az sokkal ritkább mégis van magyarországon belőle.
Ahogyan írtam az Alkotás úton láttam. -
#269 Amíg saját szememmel nem látok, addig nem vagyok hajlandó elhinni.
Azért egy F40 mégiscsak egy F40, kis darabszámú verda, komoly gyűjtők csemegéje.
Amúgy merre láttad? -
#268 :D Miért is? -
#267 Az F40-t nem hiszem, tuti replika volt! :@ -
#266 én is láttam már több 350Z is....bár azér megnéztem őket jól... -
#265 Mér'? :DD -
#264 micsoda badarság -
#263 Nannnnneeeee :DD Ne kábítsatok :)) Egy igazi 350Z? Amindenit :DDD
Bocsi srácok, csak szívózok, mert amióta kb 1 kilóméteres szakaszon belül (Alkotás út) láttam egy Lamborghini Diablot egy Ferrari F40 et egy Ferrari Enzot aztán egy BMW645Ci -t. (Nem akkor amikor volt a Gumball, mert akkor nem volt nagy szám) Azóta mosolygok ezeken a kocsikon :) Bp-n annyira más a helyzet ilyen fronton, hogy naponta írhatnám ezeket a verdákat.
Ferrari alatt (minimum 360Modena) be sem írok ide kocsit. -
#262 mellesleg 350Z Miskolcon télleg elég sok megfordul, sztem nem meglepő -
#261 Nannnnneeee, egy Buggy és egy 350Z egy napon egy ilyen kis országban? Neeeeemáááá :DDDDD -
#260 jah, ma láttam, igen
itt parkolt a bérház előtt -
#259 Ez se annyira mindennapi
Buggy -
#258 :DDDDDd -
#257 Ááááá, az nem létezik! :DDD -
#256 nissan 350z - komolyan! -
#255 jah vágom hexa :D -
#254 dupla :D = :DD tehtá dupla vicces........... -
#253 hülye vagyok [hülye] de mi dupla? -
#252 dupla :D -
#251 én épp azé mondom, mert nálunk az járatos :) -
Vlala #250 most tényleg nem megy. Elrepedt a hf. A fék jó... -
#249 hja, csak nem megy meg szar a fek -
Vlala #248 na mielőtt 1000 privát üzenetet kapnék Nagypolákrajongóktól, elmondanám, hogy imádom a régebbi magyar utcák autóit. Nekem is Ladám van, egyesek szerint őrült is vagyok, hogy a hatodik százezresemet költöm bele... de még mindig nincs kész. -
#247 haver hígítóval tolta :-D -
Vlala #246 a Nagypolák mindennel elmegy. Channel 9, orosz vodka, talán még foltbenzinnel is. :) -
#245 hidd el hogy nem feltétlenül rosszabb ám mint az itthoni... -
#244 ukrán benzin rulz -.- -
azzal mindig vigyázni, mert a Nagypolák pl elszalad vele, de újabb autók allergiásak a szutyok üanyagokra!