Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Nincs ezekkel semmi baj, lehet rá kell majd költeni 2 év alatt az árát, de legalább nem egy kis suzukiba nyomorogsz, meg még mindíg van tekintélye ezeknek az autóknak, és ha elõzni kell semmi kell félni, mert félgázból megoldja 😊
Ettõl függetlenül picit soknak tartom az árát, de olyan 8-900k reális lenne érte.
Szerintem nem éri meg az árát, ennyiért már 2006 os suzukikat lehet venni fullextrásan ami azért nem egy kategória
Csak éppen akkor kéne ezt csinálnia, ha kopott a fék, nem akkor ha új. Szóval valami szar utángyártottat, vagy nem pont ehhez a tipusú féktárcsához való fékbetéteket kaptál. (Bár még így is érdekes a nyikorgás, mert nem értem, hogy hogy ér össze a tárcsával a jelzõ...)
a motor viszont c-s omegájé:😄😄
vettél volna egy eszkelédet😄
de weednek megengedték, hogy mehet a saab-opel c-s omegájával is, hogy legyen kinn röhögni

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
respect to the man in the ice cream van

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
De csak annyit írtam volna hogy: az más hogyha poénból írják 😊
általában 1 órára 😄
a szemétégetõnél szerzi õket 😄