Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt kifejezetten a reptéri használatra építik
Bármelyik tûzoltóság vehetne ha lenne rá pénz.
Te is menõbb lennél eggyel Rosenbauer Panther CA-5 6x6 tûzoltókocsi eladása

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
(Bécs belváros)
★★★★★

★★★★★
Charade GTti
attól még egy szar marad, eleve , hogy néz már ki😄😄😄
ha lenne 120 millám nem lenne nehéz választani e között a szar között vagy egy F-40 között😊😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Egy GT-R 35 nem kerül ennyibe...
Sok ilyet szedtem szét darabokra, volt pár ilyen, nem csak Sprinter, Uazba is elõfordult 😄
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
bevásárlókocsi fogantyús racsing clio

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Van még drevil is, õ (volt) a fõtroll régebben 1-2 éve, õ nyitotta az idióta topikokat, amit az sgpraktikák weboldalon meg lehet tekinteni.
Az a baj hogy hiába nem trollkodnék már én sem, csak mindig bannolnak 😄
de most ambrus és kocsis nem egy személy????😄
everything's better with music

-gyárilag rosszul megtervezett motor
alulméretezett hütörendszer,szerelhetetlen autó
én csináltam mindent rajtuk mert normális szerelõ nem vállalja a javitást csak 5x áron
és van baja mindnek,csak nem valják be
mármint a gazdik
-olajhûtõ bent van a V blokk közepén,az eldurran és lehet 2-300 ezerért javitani
olaj egybemegy a hütövizzel és a tartályodba puding lesz....stb
de amikor csepeg az olaj meg a hütõviz és azt sem tudod honnan,az már cinkes
szerelhetetlen.
Aki ezt írta volt vagy 8 V6-os Omegája...2.5; 2.6; 3.0; 3.2...
Kurva szép hangja van meg minden és a szívem szakad meg,de maradok a 2.2-nél. Most az autó cserénél.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Én is pont ma hoztam haza a vasat, nagy szerviz meg új fékek elöl-hátul. Kerekedtek a szemeim nekem is. <#banplz>#banplz>
everything's better with music
De hát városban krúzolni bõven elég az is, meg hát olcsó, nem mindenki bírja megfizetni a 6.2-est.