44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#402 A kedvencem Ferrari testerossa!Ha gazdag leszek akkor csak ilyet!Jöhet tőlem bármilyen szuper modell jobb nem lehet:) -
#401 Kép??? -
#400 Semmilyet, egész nap itthon ültem:P -
vass17 #399 egy ilyet, csak nem tudtam fényképezni (egy motorral gyorsultak) -
#398 Láttam ma egy fekete szinü Hummer H2. Itt a kép. Ugyanez volt csak most nem a kiállításon állt.
-
#397 Ma zöld Jag XK (magyar) Nyugatitól nem messze, a múlt héten meg elfelejtettem írni, hogy szintén a Körúton van az egyik sarkon valami vendéglátóipari egység, az előtt parkolt egy ezüst Bentley Coupé (valami külföldi, nem arra koncentráltam :)). :C -
Jhon Balu #396 a saját autómat -
#395 Már megint Kocsis Brigi :D -
pasquale #394 szombaton Csepel pláza előtt egy lambo Gallardo-t majd teszek fel képet csak most nem találom a blutuszomat :D -
#393 Gyááá..Én meg Suzuki Swiftet. (Debrecen) -
#392 Egy egész szállítónyi Logant, pfúj -
#391 Láttam ma egy Rolls-Royce Silver Shadow-t
és egy Ferrari F430-at
-
Borg #390 Az A2-esen láttam mindet. A DB9 pont ilyen volt, a Murci meg citromsárga, F1 racinges, traileren vitték. A testarossának pedig ha akartam se tudtam volna megnézni a rendszámát :) Kb 500 méterrel előttem feljött a pályára, és egy kövérgáz kíséretében meg is lépett :) -
#389 Pontosan. Annyira nincs értelme beszúrni a képeket egy szó nélkül. -
#388 Hol, mikor, milyen rendszámmal, stbiek? -
Borg #387 -
Borg #386 -
Borg #385 -
qper #384 5 darab Maserati Quattroporte-t bírtam látni kb. fél óra alatt Bp. és Mogyoród között délután 4 és fél 5 között. Gondolom a Ringről mentek haza. Az 5 kocsiból 2 db magyar rendszámú (SPQR-001, SPQR-002), egy román (bukaresti), egy osztrák és (talán) egy svéd volt.
soha rosszabb napot :D -
#383 gallardo sokkal csúnyább:P -
#382 sry az összetévesztésért, mostmár remélem nem fogom :) -
#381 Gallardo:
Murcielago:
-
#380 aha... -
#379 100,000 dollár. :)) -
#378 mi a kettő közt a különbség ? :_ D -
#377 Gallardo. -
#376 nekik Gallardo van ? én Murcielago-ra emlékszem, néztem a műsort... -
#375 NEM.!!!!!!!!Lamborghini Murcielago-t nem Gallardot !!! -
#374 lehet a győzike járt ott az asszonnyal -
#373 Gyáá.. LÁttam az előbb Debrecenbe egy sárga szinü Lamborghini Murcielago-t.Kicsit koszos volt. -
#372 ja, epp meloba mentem, ugyhogy septibe lekaptam!
-
#371 na végül kép is lett hozzá..telcsivel? -
#370 o_O -
#369 Ma reggel, Dubai, Jumeirah 3!
-
#368 Ennek sok értelme nincs. Írd be, hogy hol, mikor milyen színű, ki vezette, hol állt stb. Legyen valami infó is, mert most látunk egy autónevet leírva. Dejó :D -
#367 Aston Martin DB7 -
#366 Egyértelmű, viszont nem az elrendezéssel van bajom, hanem a magyarországi használattal. Arról volt szó, hogy van egy eladó jobbkormányos kocsi magyarországon. Erre írtam, hogy semmi pénzért nem kéne. -
#365 lehet az angolok is így vélekednek a mi balkormányosainkról -
#364 Totálisan életveszélyes, semmi pénzért nem kéne. -
#363 Az a gáz a jobbkormányossal, hogy én nem tudnám vezetni :) 2 dolog miatt. 1 a váltó 2 mert nem tudnék vele előzni :D