44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#442 Nem, Szegeden láttam. -
pasquale #441 csak nem bpen??
mert én 2 körül scepelen :P -
#440 Én ma egy ilyet láttam és hallottam gyorsulni.
Mit ne mondjak szép hangja van a Ferrari motornak.
-
#439 Tegnap egy fekete szinü REXTON terepjárót.
Debrecenbe -
#438 Aston Martin Vanquish
Ma délelőtt, fekete, a Rákóczi út és az egyik kis utca sarkán parkolt. -
#437 Nem jól írtad :P
Bentley -
static #436 Ma még nem láttam egyet se mert nem mozdultam ki otthoról. Na de viccet félretéve tegnap láttam egy bentlit a mom parkolójába. Nem volt gyenge... Remélem jól irtam. -
#435 Renault Kangoo (itt áll a cégnél az ablak alatt:)) -
forzajuve #434 azt milyen színű vót? -
ssk3 #433 autóbuszt -
pasquale #432 milyen szoli az? :P -
Dodo55 #431 Van a környéken egy szolárium, annak a tulajdonosának van egy Ferrari F360 Spider-je. Meg járnak oda egy csomóan, mindenféle ritka autókkal. -
#430 ejha -
#429 wow pedig ezek se túl gyakori autok mostanában:) -
Cvd #428 Ráadásul a szülőhazájuk színeiben.:) A tökéletes hatás érdekében nem ártott volna megcserélni a feketét a pirossal, de így sem rossz. -
#427 Tegnap meló után citromsárga Viper, INDY-01 rendszámmal, ha jól láttam, ma reggel meg F430, piros, nyári vétel. :C -
homokhat #426 egyből három
-
#425 lehet, vagy csak simán valami audis nagyfőnök lehetett, győrben láttam -
qper #424 Biztos hozták az autó EXPO-ra. -
#423 -
#422 én egy Audi Q7-est láttam, pedig még nem is jelent meg -
#421 utánanéztem a gugli imageson, téleg egy 600as trabi, de nem tuningolt.. -
#420 ez 1 tuningolt 600-as trabant, de bocs ha tévedek -
#419 Már egy ideje, hogy lefotóztam ezt az "old timert"
Szegeden, a Cora-ból hazafelé jövet!
-
vass17 #418 hát van különbség: az egyik kb 100-szor jobban néz ki mint a másik -
#417 egy szarrátört wartburgot aminek nekiment a villamos -
#416 nem nem vagyok hülye
Ferrari 512 TR
Ferrari Testarossa -
#415 vagy én vagyok csak hülye?? -
Igaz hogy nagyon hasonlítanak egymásra de nem ugyan azok. -
#413 Az nem is Testarossa....
Nem akarok kötekedni csak mondtam. -
#412 mazda mx5 toyota mr2 hummer h2 -
#411 én egy csodás halványrózsaszín Trabantot egyszerűen gyönyörű volt:)))
Bp. Kelenföld Pajkos -Major utca környéke. -
#410 Pont egy ilyen ment előttem egy fél órája, mellette állt egy busz, hát majdnem a busz magasságában volt.. Hihetetlen, alig fért el a sávban szélességre is!
-
#409 egy amerikai rendszámú s600 AMG-t a fehétvári kaszinó elött. -
#408 részvét
fateromnak is egyszer kikapták a VW transporterből a táskáját... furmányosak és piszok gyorsak voltak, eszement gyorsak, ő maga se hitte el.
kiszállt... bezárni a boltot... mielőtt(!!!kb. 6mp!!! csak az autó másik oldala felé távozott az autótól így nem sűrűn vette észre este a tolvajt) benyomta volna a riasztót betörték elől a vezetőoldali ablakot kivette a táskát(télleg csak 1-2 percre hagyta el a kocsit, azóta sose hagy ott ilyen dolgokat) megállt gyorsan egy autó, tolvaj beugrott és elhuztak.
Az más kérdés, hogy később meglett nem messze a helyszíntől eldobálva a cucc, de mindenki vigyázzon az értékeire!!!
bocs a kis offért -
#407 én láttam egy ezüstszürke régi Toyota vagy Honda Sedánt,aminek a jobb hátsó ajtaja meg volt nyomva, már rozsdásodott, és le volt szépen fóliázva.
Aki tud Zala (esetleg Somogy,Veszprém) megyében infót, írjon....90 % Zalaegerszegi roma csapat, 3-an....
kinyúlták a táskámat a kocsiból.
kösz -
#406 Én egy törött Porsche-t. -
#405 hát mi is :| -
forzajuve #404 Egy hete ilyenkor láttam egy Mansory GT63at a Parlament közelében. Igazából az életbe nem láttam/hallottam ilyen nevű kocsiról, és a google se talál rá nagyon semmit. Így visszagondolva már bánom, h nem kaptam le telóval. -
#403 részemről '67 Shelby GT500 :)