44050
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
f360? ezt honnan veszed? a kupé változat az 360modena, a kabrió a 360 spider. az f360 az ilyen:
vagy ha nincs igazam akkor átnevezték..
-
Én S55 AMG-t szoktam látni ha találkozok nagybátyámmal :D -
Nap mint nap látok Subaru WR-XYCZ és társai kocsikat. Eleddig kék, csúnyazöld, fekete és két ezüstöt láttam, szóval kezd tömegcikké válni, már-már unalmassá válni. Erre a mondatra pedig Walaki D'Lair reagálni fog. :)
Ezen felül minden nap látok egy PICK rendszámú, fekete AMG SL55-öst, de láttam már ezüstöt is ebből a Clarkon két szőke muffal az üléseiben. Porsche terepjáró minden nap jár el amerre megyek, és a Krisztinán is a bank előtt látok néha egy csicserisárga Lambo Murcielagot német rendszámmal. Fényképezőgépet nem hordok magamnál mindig, de alkalomadtán lekapom őket. -
Dodo55 #444 Ha jól látom, akkor ez egy F360, a van a környéken a szolárium, és a tulajdonosának ilyen van(csak spider változat), és egyszer 23 óra körül mentünk arra felé a baráttommal, és a kedvünkért gyorsult egyet, de olyan durva hangja volt, hogy az nagyon durva! -
Prank #443 nem tetszik az ablaktörlője...
-
Nem, Szegeden láttam. -
pasquale #441 csak nem bpen??
mert én 2 körül scepelen :P -
Én ma egy ilyet láttam és hallottam gyorsulni.
Mit ne mondjak szép hangja van a Ferrari motornak.
-
Tegnap egy fekete szinü REXTON terepjárót.
Debrecenbe -
Aston Martin Vanquish
Ma délelőtt, fekete, a Rákóczi út és az egyik kis utca sarkán parkolt. -
Nem jól írtad :P
Bentley -
static #436 Ma még nem láttam egyet se mert nem mozdultam ki otthoról. Na de viccet félretéve tegnap láttam egy bentlit a mom parkolójába. Nem volt gyenge... Remélem jól irtam. -
Renault Kangoo (itt áll a cégnél az ablak alatt:)) -
forzajuve #434 azt milyen színű vót? -
ssk3 #433 autóbuszt -
pasquale #432 milyen szoli az? :P -
Dodo55 #431 Van a környéken egy szolárium, annak a tulajdonosának van egy Ferrari F360 Spider-je. Meg járnak oda egy csomóan, mindenféle ritka autókkal. -
ejha -
wow pedig ezek se túl gyakori autok mostanában:) -
Cvd #428 Ráadásul a szülőhazájuk színeiben.:) A tökéletes hatás érdekében nem ártott volna megcserélni a feketét a pirossal, de így sem rossz. -
Tegnap meló után citromsárga Viper, INDY-01 rendszámmal, ha jól láttam, ma reggel meg F430, piros, nyári vétel. :C -
homokhat #426 egyből három
-
lehet, vagy csak simán valami audis nagyfőnök lehetett, győrben láttam -
qper #424 Biztos hozták az autó EXPO-ra. -
-
én egy Audi Q7-est láttam, pedig még nem is jelent meg -
utánanéztem a gugli imageson, téleg egy 600as trabi, de nem tuningolt.. -
ez 1 tuningolt 600-as trabant, de bocs ha tévedek -
Már egy ideje, hogy lefotóztam ezt az "old timert"
Szegeden, a Cora-ból hazafelé jövet!
-
vass17 #418 hát van különbség: az egyik kb 100-szor jobban néz ki mint a másik -
egy szarrátört wartburgot aminek nekiment a villamos -
nem nem vagyok hülye
Ferrari 512 TR
Ferrari Testarossa -
vagy én vagyok csak hülye??
-
Igaz hogy nagyon hasonlítanak egymásra de nem ugyan azok. -
Az nem is Testarossa....
Nem akarok kötekedni csak mondtam. -
mazda mx5 toyota mr2 hummer h2 -
én egy csodás halványrózsaszín Trabantot egyszerűen gyönyörű volt:)))
Bp. Kelenföld Pajkos -Major utca környéke. -
Pont egy ilyen ment előttem egy fél órája, mellette állt egy busz, hát majdnem a busz magasságában volt.. Hihetetlen, alig fért el a sávban szélességre is!
-
egy amerikai rendszámú s600 AMG-t a fehétvári kaszinó elött. -
részvét 
fateromnak is egyszer kikapták a VW transporterből a táskáját... furmányosak és piszok gyorsak voltak, eszement gyorsak, ő maga se hitte el.
kiszállt... bezárni a boltot... mielőtt(!!!kb. 6mp!!! csak az autó másik oldala felé távozott az autótól így nem sűrűn vette észre este a tolvajt) benyomta volna a riasztót betörték elől a vezetőoldali ablakot kivette a táskát(télleg csak 1-2 percre hagyta el a kocsit, azóta sose hagy ott ilyen dolgokat) megállt gyorsan egy autó, tolvaj beugrott és elhuztak.
Az más kérdés, hogy később meglett nem messze a helyszíntől eldobálva a cucc, de mindenki vigyázzon az értékeire!!!
bocs a kis offért