44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#602 Ja és az összes Cadillac, Corvette és BMW modell, mer' a szalonból jövök :)
(bár tudom, hogy ebben a topikban ezek nem érnek pontot) -
#601 20 perce Piros Ferrari F430 az Orczy úton. -
#600 Én mostanába Q7-et szoktam látni. Nemrég vett egy csóka a környéken. Multkor Szegeden a marstéri pavilonok építésénél kint volt a fővállalkozó(valószínűlek az volt) egy zsír új fekete S8-as Audival. Iszonyatosan dúúúra. -
PeeVee #599 én meg ma egy ilyet láttam, ezüstszínben:)
Ató -
#598 Az anyjukat :), végre találtam egy olyan képet, erre le van tiltva.......
Na mindegy, mi úgyis tudjuk, milyen az a Phaeton és más is tudja :)
Amúgy már én is a csajszit látom, de korábban rendesen a kocsit láttam.... -
#597 Ezért :) (tiltva van a hotlink és te a jó képet látod, de mi ezt)
-
#596 Meg ezt is ma láttam feketében:
-
#595 Lehet velem van baj, de ebből a hozzászólásodból nem nagyon tudtam kihámozni semmi értelmeset... Hogy jön ide egy szőke csaj??? -
#594 Mint egy szőke csaj? :) Na, a VW mégis elindult valami designforradalom mentén! -
#593 Volkswagen Phaeton-t láttam, nagyon szép volt, fekete szinű és egy nagyon klassz felni volt rajta. Képet sajnos nem tudtam csinálni, de dettóra igy nézett ki:
-
zoolee #592 Na meg a spartacus területén 3 impressa van 2 sti 1 2006 os wrx -
zoolee #591 Egy fekete Shevy silveradot a régi 78-84 ig !!
És sok szar Mercit!
Meg japcsi vaerdát ! -
#590 Pesten egy új BMW M5. -
#589 Én Corvettet C5 pár napja az M5 -ön, szőke kiscsaj vezette, kb 100-al ment. -
#588 nomeg Deák környékén szinte mindig látni 911-est de az már szinte említésre se méltó :c zenkívül rengeteg Wrx Sti.
néha meg iet is látni. legalábbis ismerősökkel már 2x béreltük:)
ami még hiányzik, Corvette-et asszem még nem láttam. -
#587 Gallardo, Aston, Ferrari van a 16 kerben
a közgáz előtt a múlthéten én is láttam fekete Gallardot és egy Ferrari F nemtommenyi spidert
ma reggel meg a dózsán a rendőrség előtt Tom Selleck Ferrariját :D -
#586 rohattas,most ment el a fekete Lambo!
áá de mire odajutok,hogy megörökítsem már hegyen-völgyön túl van!:\
#575--> Óbuda -
#585 TRABANT 601 -
#584 Kecskeméten egy fekete Mitsubishi Lancer Evo8-at.
Pécsvárad fele meg egy qva régi Mercedest(2 ajtós volt,szürkés szinü).
Komáromban egy német rendszámu sárga H2.
Haza fele az M3-on egy BMW Z4-et. -
#583 Jó sok rally autót, egy-két utcai Evo 8-at 9-et, Imprezát, CLK-t, tuningolt eclipseket, egy rakás Audi A6-ot 8-at, BMW 5-öst és S Mercedeseket. -
#582 hja :D
Kimész és látsz ilyet minden nap.
Itthon csak Mercedesekkel meg BMW-el járnak az öregek(akik megtehetik). -
#581 de 400 akárhány LE-s porsche, kicsit megnyomod, és már 240-el megy :DD -
#580 az még hagyján :DD -
#579 Tegnap egy Mazda Rx8-at amit kb.60 éves nő(szőke) vezetett.
Ma már semmin nem lehet meglepődni. -
#578 ja múltkor szegeden egy német rendszámú 911 Turbot láttam. Anyósülésen egy öreg mami, meg a kb. 70 éves férje vezetett :DDD, 50-nel a belső sávban :), ilyet se látnánk egy magyartól :)) -
#577 Pesten tényleg mászkálnak ilyenek? (Gallardo, Aston stb.) Mert kb. havonta 2x-3x járok csak, és olyankor max SL-t látok, meg a múltkor egy Bentley Coupét :) -
Caravan #576 Egy Chrysler 300C Combi araszolt el mellettem. Azt hittem az oroszok jöttek vissza. Akkora mint egy tank.
Marhára tetszik. Mögötte ment egy Ford Focus, mint egy pöcsköszörű.... -
zoolee #575 Dj skyline te hol lax mer ma én is láttam a fekete gallardót !!!(bp 21 ker.) -
#574 Óóóó... csak 38milka... zsebből megvan...:) najó nem:(
Egyébként ma is láttam egy nemtommit Tbányán, olyan Dodge Viper-szerű volt, és tarkabarka, és komolyan mondom, hogy szinte meg sem hallottam. Az orrom előtt húzott el a zebránál, már csak a hátulját láttam. De tényleg szép kocsi volt. -
#573 tanyán-e laktok-e? :) -
#572 egy fekete Gallardo (ha minden igaz) szokott itt furikázni a környéken! sajna nincs képi bizonyítékom még,mert mire odajutok,hogy fényképezhetek már itt sincs!:D de lehet inkább videót csinálok majd,mert a hangja sem utolsó!:D
mindenesetre dolgozom az ügyön!:D
de nagy valószínűséggel ez lesz az! itt lakom a bécsitől nem messze!:D lehet elmegyek oda megnézni -
Marci D #571 Én még nem láttam autót. -
#570 Nekem ma délután is volt szerencsém egy Cayenne turbó verzióhoz, kb 230 körül húzott el mellettem az autópályán, majdnem lelökött a menetszél :) -
#569 Még ősszel láttam Pesten egy fekete Porsche Cayenne-t, sajna nincs róla képem.
Egyébként Tatabányán láttam már régebben egy piros Ferrari 355 F1 Spider-t, a dózsakerti Dózsa suli előtt parkolt. -
Daza500 #568 A Ferenciek terén délután egy német rendszámú piros Ferrari-t.
Átengedett a zebrán, aztán villámgyorsan továbblőtt, büntető motorhanggal.
Öröm volt hallgatni :-) -
#567 -
homokhat #566 Malompark=Debrecen ? -
#565 Ma egy régi sárga Ferrarit (magyar rendszámos) a Malomparknál + 2 ugyanolyan régi Jaguárt amiből az egyik angol rendszámos volt a másik meg magyar. -
#564 Látott már valaki élőben T282B-t? Azt a b****ttnagy dömpert... -
#563 Audi Q7-est