44045
Lehetőleg az 1280x720-asnál nagyobb képeket csak linkbe tegyétek, vagy spoilerbe!
-
#642 voltam ma a hungaroringen,és voltak ám autók bőven!:) elfáradtam,nincs kedvem most átméretezni őket,meg belinkelni,így a miniatűrökről egy kép!:)
-
homokhat #641 Ez a kép nem túl nagy ide ? -
#640 egy Evo Vll.-et (Miskolcon ritka jelenség)
és egy jobbkormányos angol rendszámú Ford Transitot (ez meg még ritkább) -
Szabi1991 #639 ..hoppá , most olvastam , hogy kiállitási autók nem jók :S De a kiállitás parkolójába volt SLR , 360 , Corvet ... (sok gazdag német ...) -
Szabi1991 #638 Én ma sok szép , gyors , na meg luxus autót láttam , a Luxusautóshow-n ! -
blackgamer #637 ja-ja az volt -
#636 Maserati ? -
blackgamer #635 uh láttam egy jót, szégyenlem de nem tudom milyen autó lehetett, csak elsuhant,
olyan Aston Martin és Jaguár keverék kinézete volt, a hűtőrácsán egy fordított szigony 3 villája -
#634 Pontiac Trans-Am, a KITT féle (82?) a Rákóczin
2 RX-7 a Reitteren -
#633 velorex...tök jó :)) -
#632 Én egy full fekete Hummer H2-őt láttam. Sötétített üveg meg minden. Meg azzal a forgós felnivel. Volt kb. 22"-os a felni. Elég robosztus egy gép :D -
#631 18:03 M5 autópálya
Mercedes G AMG, mögötte traileren Mercedes SLR
18:40 Hungária körút
Chevrolet Corvette C5 -
#630 tegnap láttam pesten egy ferrari 550 maranellot
valami németé volt..:) -
#629 Ez hol van??? Esetleg egy nagyobb képet nem tudsz belinkelni. Pár dolgot nem tudok kivenni hogy mi lehet. -
#628 aha -
#627 -
#626 péntek éjfél körül a westend mellett egy fekete H2 limuzint! :O
kép nincs,nem volt nálam gép!:\
-
#625 300C Touring-ot a Böszőrményi úton :)
-
#624 Hát itthon még én se láttam SLR-t. Eddig egyszer láttam életembe SLR-t azt is Horvátországba és az is német volt. Lehet pont az volt itt is átutazóba :D -
#623 aham SLR -
#622 Kompresszoros Mercedes-Benz SLK!!!
Olyan volt mint ez.
És egy McLaren SLR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A picsába de kurvajó hangja volt mind2-nek! -
zoolee #621 sok geci verda !!!>>>> 1 sárga és 1 piros ferrárit!
A másik pedíg 1 fekete és egy c. sárga lambó mind a 2 ben egy szőke ribanc !(kb 23 évesek lehettek)
a fasz a sok gazdag emberbe !akik a csjajiknak 10esével veszik a verdákat ! -
#620 Ma Szegedről kifele menet láttam egy Ferrari 360Spider-t. Mögé akartam menni, de előttem baszogott egy hülye román 40-el aztán a Ferrari elment és nem hallhattam a hangját Végül egy benzinkútnál megállt, de már nem tudtam visszafordulni, hogy megnézzem. -
#619 Fú ne tud meg!!! -
#618 Élőben egy fokkal szebb, bár tényleg nem egy szépség...inkább érdekes... :) -
#617 Lamborghini Gallardo Kecskeméten. Kértem néhány gázfröccsöt, kaptam. :) -
#616 csúnyácska szegény... -
#615 Ezt szoktam minden reggel látni:
-
Seten #614
Tegnap én is láttam egy ilyen piros "lovaskocsit" Debrecenben. Itt általában nem nagyon szaladgálnak ilyenek. Na nem is magyar rendszám volt rajta.
-
#613 "ma 00:02 | Privát | Galéria | Válasz | #611"
tegnap...
vagy 2perc alatt beértél, kommentet írni? :) -
#612 Én tegnap egy zsír új fekete S500-ast. Annyira új hogy a csávó tegnap hozta el a kereskedőtől. Szerencsére ismerem és remélem majd közelebről is megleshetem. -
#611 ma -
#610 én láttam am egy ferrarit :c -
vagy talán ilyet... -
#608 [IMG]http://syria.maruien.com/ dam_car_03.jpg[/IMG]
talán ilyet. -
#607 Valamilyen qrva régi Citroent feketében Tbányán. -
#606 ezt
-
Vlala #605 Láttam ma egy autót, nem tudom, mi volt az. Valami két világháború közötti járgány volt, íves sárvédőkkel és külső pótkerékkel, de olyan szépen tartotta a nyolcvanat, öröm volt nézni. És magyar rendszáma volt! Megpróbálom levadászni egyszer, csőre töltöm a fényképezőgépemet... -
#604 Nem, elmentem megnézni egy Z4-est, de az első lökhárító alja kicsit rongyos volt és pár kisebb meghúzás is elcsúfította. :( -
#603 Vitted kötelezőre a BMW-t ?