Milyen autót láttál ma?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Gyorsan meg is pakoltuk a kiadványainkkal :)
Utoljára szerkesztette: w77d, 2015.03.19. 20:32:13
Utoljára szerkesztette: TaRka0107, 2015.03.19. 14:38:37
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Valamikor tavaly Drezdában vagy Lipcsében én is fotóztam egy fekete Mustangot, de közben megkerestem a képet.
Azt hittem ez az, hogy ugyanazt láttuk, de nem.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Fényképezni kellett volna a BMW-s srác arcát amikor látta, hogy a strandra slattyogó csajok az öreg Jaguár mellé álltak egy fényképre nem pedig a BMW mellé...:)
Szerk.: Igen, XJS volt (ugyanilyen, csak bordó)

Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.02.16. 18:29:21
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep