Brando hangja kimarad a Keresztapából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már nagyon várom és remélem lesz olyan mint a Mafia. A kocsik, a zenék, a feeling és a sztori, csak ezekre figyeljenek oda és nem lehet rossz!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez még egy kiváló játék is lehet.
Remélem nem szúrják el.
Sajnálom h. M. Brando nem lehet már szinkronszínész, biztos nagyot ütne a hangulat.
Remélem nem szúrják el.
Sajnálom h. M. Brando nem lehet már szinkronszínész, biztos nagyot ütne a hangulat.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Pedig a Marlon Brando hang = GODFATHER, legalábbis nálam. Mondjuk De Niro iszonyat jól átvette a stílust, remélem ennek szinkronszínésznek is sikerül és megmarad a hangulat.
Bocs de úgy látom itt nagy tévedések vannak a Mafiának és a gadfathernak egyáltalán nincs semmi köze egymáshoz esteleg anyi ,hogy mind a kettõ a GTA trónjára pályázik a enyi és semmi más. Más készítõk és a nagyszerõ film sztorija kis változtatásokkal.
más volt a kettõ...tény, hogy a mafia kötöttebb volt, de pl sztem az autóvezetés sokkal jobb volt benne (kormánnyal, manuális váltó, kuplungolás, ff támogatás)
remélem ez az elem megmarad a keresztapában is...plusz ha még megkapjuk az ígért szabadságot, akkor hatalmas játék lesz...
remélem nemvagyok túlzottan optimista 😊
remélem ez az elem megmarad a keresztapában is...plusz ha még megkapjuk az ígért szabadságot, akkor hatalmas játék lesz...
remélem nemvagyok túlzottan optimista 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Maffia jó volt, de a játék messze nem volt olyan szabad, mint a GTA. Remélem ebben olyan lesz! 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ami játékot eddig megszereztem az mind kivan írva kivéve AvP2 meg unreal 2, szal tömör válasz a kérdésedre: igen
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amikor megláttam a képeket fél pillanatig azt hittem hogy fotók 😄
én vagy 5* végigvittem (extra küldetések is frankó járgányokért), és szerintem sokkal jobb a mafia, mint a gta 3 illetve a vice city... a san andreasra már nem merném ezt mondani, de vagy 2-3 év elõnye van a san andreasnak szóval össze se lehet hasonlítani!
nem jött be a stílusa, bár ez azért lehet, mert gta 3 meg vice city után szereztem be😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Neked nem tetszett a Maffia??
Én PC 2* végigvittem, XboX-on pedig majdnem 😊
Én PC 2* végigvittem, XboX-on pedig majdnem 😊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci