165
Nem lehet őt nem szeretni.
-
#40 -
#39 -
#38 ne ezt a képet nézzétek ahol kivan csípve mint állat
fújj heloszia -
#37 Nem vagyunk 1formák. Én imádom. -
#36 "Nem lehet őt nem szeretni."
De lehet! Engem kiver tőle a víz:P -
#35 Szerintem Claudia őszinte. Nem tudja megjátszani magát. Ezért lehet őt nagyon szeretni. -
Cicero #34 Jófej -
#33 Tökéletesen egyetértek veled. -
#32 egyébként meg az egyik legjobb fórum -
#31 Szerintem is! -
#30 ez kész :D -
#29 Én nem értek a kitörléshez, úgyhogy biztos nem én voltam. Nem is tudtam, hogy lehet törölni. -
#28 -
#27 olyan ahol nem flémelhetsz. -
#26 kész kitöröltétek a véleményem mert nem egyezik a tietekkel? loller milyen fórum ez?:)) -
#25 Nem lehet valami jó ízlésed, ha Claudiát csúnyának tartod. :-P -
#23 Kicsit fogyizhatna, egyébként meg egyem a zuzáját (és egyéb alkatrészeit :) ) -
#22 Nem jársz gumiba, ehh. :C -
homokhat #21 semmi -
#20 Gesztesi egy alacsony pocakos ürge. Nem ő volt. -
#19 Ogre a barátja? D: -
#18 az a nagy darab manusz, volt pl a Shrek szinkronhangja :) -
#17 Hát ez nem jött be. Olvasgasd még egy kicsit a helyesírási szabálykönyvet, mielőtt kijavítasz valakit. -
#16 Kicsit ?! -
#15 Egy időben a legszebbnek tartottam én is, aztán elmúlt.De még mindig az ideálom:)
Egyszer lefotózkodtam vele egy party-n.Véletlen ott volt és megkérdeztem, nem lehetne-e. Odafordult egy kétajtós szekrény méretű emberhez, gondolom az aktuális barátja volt, és megkérdezte tőle lehet-e.Amaz meg marconán rábólintott. Majd bescannelem a képet:) -
#14 Tetszik! Olyan Claudiás :-) -
#13 -
#12 Most megy az Iriszen a régi Claudia-show (2002), és engem egyszerűen felvidít. Lehet, hogy elfogult vagyok, de az igazság az, hogy nagyon szeretem őt. -
#11 mikor még kissebb voltam a csíííz műsorában egész jó nőnek tartottam, de ma már nem nagyon jön be nekem:P -
Garfield #10 Tökéletesen egyet értek, kivéve hogy ő lenne a legszebb, a legjobb humorú és legszimpatikusabb TV-s személyiség. -
#9 elfogult vagy ! -
_Vegeta_ #8 Kicsit kövérv. -
#7 sirály.
sztem egy vonzóh nő:D
[irul-pirul] -
#6 Tényleg a legsziNpatkusabb az összes közül. :o -
#5 :DDD
sry :-) -
#4 hát ezekkel nem tudok egyetérteni:) -
#3 Nem éppen a legszebb, legjobb humorú, de azért szimpatikus :) -
#2 nice -
#1 Ma ünnepli 32. születésnapját a világ legszebb, legjobb humorú, legszimpatikusabb TV-s személyisége. Mi a véleményetek róla?