165
Nem lehet őt nem szeretni.
-
#80 hát sztem egy tehén és aki erre gerjed... -
#79 takarodj rohatt váááá -
Öregjoe #78 Én kivétel vagyok, mert nem csípem Őt! -
#77 Tegnap néztem az Iriszen a Claudia-showt, és ott derült ki nekem, hogy nem tudja megjátszani magát. Kozsó volt nála (egyébként akitől én hányok), és a homlokára volt írva, hogy lenézi őt. Tehát, nem az, hogy utálja, egyszerűen nem értékeli a "munkásságát". -
#76 hajrá a klau!!! -
#75 Majd fogják:)Neked se mutattam még? -
#74 én hasonlóképpen vagyok Catherine Bell-el és Gillian Andersonnal :-) -
#73 az enyém lepipálja:DD:D:D:D:DD: -
#72 Hehheheehehe, be ne rakjam a Görög Zitás képemet! :D Egyébként senki nem látta még azt a fotót(mármint a Liptaist) -
#71 Irígykeggyé csak kiskecseg, mer te nem fényképezkedtél vele -
#70 itt a képeken kissé ledér...
jól tudom hogy nős, gyerekes hapsit kaparintot magának?...eh... -
#69 A második képen úgy néz ki mint egy értelmifogyatékos malac. -
#68 valamit elirtál!sztem egy huszassal több!!! -
#67 Vannak róla jó képek:D Pl ezek:
Na nem ragozom. Lényeg hogy gyönyörű tud lenni -
winnie #66 én arra lennék kíváncsi, hogy kultúrában hol tart a fórum:)
ki látta már őt színházban? és hány színdarabban? -
#65 kicsit butuska kicsit molett de télleg szimpatikus és jó humora van merthát sajna sok nőnek semmi humora nincs és azé van róla egykét jó kép :) -
#64 szerintem is nagyon szép a Claudia! igaz, hogy molett, de még így is csinos és szexi - szerintem:)
viszont én régen nagyon csíptem a stílusát is, de mióta a Havassal vezetik a reggeli műsort azóta olyan kis butácskának tűnik nekem... lehet, hogy csak az okoskodó henrik miatt (akinek mellesleg ma van a névnapja:D)... -
#63 Azért az a gyerek is hülye, és lelkileg gyenge, ha úgy viselkedik, ahogy egy zeneszám szól. -
#62 Igaz, de a humora a régi! -
#61 az az igazság,hogy pár évvel ezelőtt tényleg szép volt liptai,de ahogy elkezdődött a claudia show,azota teljesen megváltozott,és eléggé duci.... -
#60 Vettem a lapot. -
#59 :DDD
Szal azt akartam írni, hogy "szerinted igaza van, szerintem meg nagyon nincsen". -
#58 A régebbi Claudia-showk, amikor sztárvendégekkel beszélt, akkor még sokkal jobb volt. -
OPM #57 határozottság rulez!! :DDDDd -
#56 Szerintem igaza van, szerintem meg nagyon nincsen. -
#55 Nekem sem tetszenek, Liptai sem, de nem ez a fő szempont. -
OPM #54 detto -
#53 Láttam azt, és Claudiának igaza van! De Claudia nem a szutyok stílust helyeselte, hanem a kijelentését. Igaza van neki, mert a szülőnek kell figyelni a gyerekére, hogy mit hallgat, ha már annyira el akarja tiltani Dopemantől. Mondjuk a szülőnek is igaza van, ha ezt teszi. -
#52 reggel láttam a mokkában olyan fehér mint a fal
nem szeressem a fal fehér csajokat -
#51 Miről beszélsz?????? :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#50 Mert a csíííz nagyon bárgyú volt, a műsorral együtt ő is, ezért ott nem néztem a szívesen, a Claudia-showban mikor még régen Dopeman volt a vendég, egy nő mondta Dopemannek, hogy a gyerekeket rosszra neveli a zenéje.
Erre Dopeman a szutyok stílusával beszólt, hogy "én neveljem a gyerekedet?"
Erre Claudia nagy büszkén helyeselt, egyetértett Dopemannel.
1., Alapszabály, hogy a riporter ne foglaljon állást a témában.
2., Baromi jó lehet úgy elmenni egy talkshowba, hogy a "sztárvendég" és a műsorvezető leugat.
3., Nem szeretem az ilyen papucs viselkedést. -
#49 Igaz, de azért igyekszik. -
#48 nem, de kultúráltan is lehet véleményt nyilvánítani. -
#47 néha egy kicsit bugyutákat kérdez, ez főleg havas mellett derül ki -
#46 Muszáj egyetérteni? :))))))))) -
#45 Amikor még a csíííz ment, a nagymutteren kívül nem láttál nőt, azóta ez gondolom változott :) -
#44 Indokold meg, hoyg miért! -
#43 Nekem nagyon antipatikus, sry. -
#42 Hosszú hajjal szebb. A 2. kép sokkal jobban tetszik. -
#41 Lehet, hogy smink nélkül nem olyan szép, de hihetetlen szimpatikus.