54
-
Hege15 #14 az 50Gb-os blue ray disc nagyobb mint az én vinyóm -
ebertek #13 Ehh, egyértelmű, hogy a mai DVD-olvasók NEM tudják olvasni a BD-ket :)
Mivel a CD, illetve DVD olvasásához is vörös lézer kell, BD-hez pedig kék, ezért a kompatibilitást maximum egy második lézer beépítésével lehet elérni.. Ami gondolom igen csak megnyomja az árakat :-/ -
palcsika #12 mondja má meg nekem valaki hogy a blu rayt olvassa a dvd olvasó??? -
#11 Az az űberdurva, hogy a képen RW-k vannak!
:Ð -
#10 Szerintem az lehet, hogy a blue-ray meghajtó tudja kezelni a sima dvd-t is. Bár ez nem biztos... -
#9 Majd a ps3 tesz róla hogy a bluray elterjedjen:) -
Fiok #8 Nem arról h a régebbi tipusú lejátszók is be tudják olvasni majd a lemezt?vagy én vagyok túl hülye ezekhez?? -
#7 "A debütálásig azonban bőven van még idő"
Hát, a Blue-ray max PS3 megjelenésével bemutatkozik.... A HD-DVD-ről még ennyi relase infóm sincs...
Nem tud valaki valami más biztosat megjelenési idő témában? -
Hutch #6 köszi, csak már este van, kicsit fáradt vagyok :D -
dez #5 "a Blu-ray nagyobb kapacitása, illetve a visszafelé való kompatibilitás miatt voksolt a szabványra, ami kissé meglepő, hiszen korábban ez utóbbit - legalábbis ami a gyártási folyamatot illeti - éppen a HD DVD előnyeként emlegették."
Valóban. Miféle visszafelé kompatibilitásról van szó?
[[A való szó itt szerintem felesleges.]] -
dieselG #4 ha jobban megnézted volna a képeket akkor az egyikre 25gb a másikra meg 50gb ;) döbbenetes bizony.. -
Hutch #3 ööö nem vagyok tájékozott, mennyi adat fér ezekre rá? -
#2 csak adjak mar ki vegre hogy mi donthessuk el ki nyer......... -
pepe003 #1 Hát nem tudom... a Blue Ray az szerintem jobb, mert több adat fér rá. De mivel a HD-DVD-nek kisebb a kapacitása, ezért az gondolom olcsóbb lesz