27
-
lAngelus #27 A Marvel a DC-hez képest jóval szerteágazóbb, de sokkal kevésbé konszolidált. A filmjeitől úgyszólván semmit se várok, legfeljebb a bevételeik egymáshoz viszonyítását. -
C7 #26 nagy baromság, a Marvel ultimate Alliance sokkal jobb lesz -
SirLord #25 én is ezt néztem, mi a szart cináltk a kedvnc szereplömml? GRRRRRR
amugy hogy lehetséges ez? -
Skareb #24 copy-zni azt tud Microsoft ( microfos... )
-
irkab1rka #23 A farkasnak levágták a kezét? -
john111 #22 Nos, a kép az Apokalipszis kora című sorozat szereplőit ábrázolja, ami egy alternatív jövőben játszódik amineka lényege az hogy x prof. meghalt mielőtt megalakította volna az X-men-t. Egyébként az "assasin" csaj Árnymacska (a filmben ő szaladt át a falon) a "nightelf" pedig Blink(vagy csillám, kinek hogy tetszik). Egyébként pedig tekintve hogy ez egy alternatív világ, itt a legtöbb szuperhős halott, úgyhogy nem valószínő hogy itt játszódna a játék...
Ez egész egyszerűen egy dögös kép (és nem is tré!!!) :P
John111 -
Goth #21 Minek lefordítani? Volverín és kész :D -
balvik #20 Épp csak a szemeteket nem szúrja ki, h. vadóc zöld, és magnetó felett repül, legalávbbis úgy tűnik. -
FTeR #19 a mesesorozatban is végig farkas mind a régiben, mind az újban (evolution)...
képregényt magyarúl nem olvastam. -
macuser #18 én követelem vissza a rozsomákot
a fordítónak meg a keze törjönle, hogy nem a képregénynek megfelelően fordította a filmet. -
FTeR #17 a wolverine rozsomákot jelent, de valahol Mo.-n egy eldugott szobában valaki úgy látta a farkas jobban megteszi. ugyan úgy mint ahogy a storm-ból ciklon lett (habár kivételesen talán jobb is így). -
FTeR #16 ez ott egyértelműen rouge (vadóc???) ;) -
FTeR #15 háháhá, hülyék. ez egy random funart az x-man egy késői képregényéből.
semmi köze a játékhoz (érdekes is lenne, mivel még fejlesztőket sem vontak be, csak a szerződés van meg.) -
Black Penguin #14 ott lávaember melett afeketeruhás csaj szerintem inkább Diablo 2 assasin alatta alila csaj meg warcraft 3 night elf... -
Gurat #13 Csatlakozom az előttem szólókhoz. -
blitzkrieg #12 mi ez a fostalicska????????????????? -
snorbi #11 Halál gagyi figurák.
Elég majom játék jöhet ki ebből... :\ -
#10 A sok amcsi majom köcsögnek biztos bejön majd. -
#9 EZ EGY RAKÁS SZ*R -
#8 A kep kiraly, X-men future........ -
#7 nem farkas? -
Cat #6 ő rozsomák (wolverine) -
HUmanEmber41st #5 Az a csávó ott középen vaskarmokkal, másik keze meg csuklóból hiányzik...elég gáz... -
pemga #4 Hát nem ezzel fognak betörni a japán piacra :). -
#3 sorry,Marvel -
#2 Én nem bírom igazán a Mervel figurákat, csak egy-kettőt.
Ez pénzszagú... Erőőőseeeeen!... -