Batman: Kezdődik! - Bőregér jött, látott és győzött

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
<#wow3>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

akyyy
nekem se tetszett annyira. sokat unatkoztam rajta, leginkább egy, esti rtl-es nyári filmnek menne el

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tegnap megnéztem ezt a dolgot és elég sokat unatkoztam alatta. Na nem azért, mert folyamatos csihipuhira áhítoztam volna hanem, mert nem tudodd magába szippantani. Valahogy üres az egész film. Kicsit meglepett a fõszereplõ személye aki maga a megtestesült Mr. B-kategória. Addig csupa másodosztályú akciófilmben láthattuk csak és ott sem ájultunk el a színészi teljesítményétõl, mert a rezzenéstelen arckifejezésen kívül valjuk be egyéb másra nem igen képes. Picit kínos volt nézni azt a sok összecsödített, jobb napokat megért kivénhedt világsztárt is akik már mindent elvállalnak csak hogy a rivaldafényben sütkérezhessenek még egy kicsit. Meg az egész úgy gáz ahogy van. Pl. a csávó is, hogy az anyjába tanult meg repülni?? Semmi nem utal arra, hogy itt csodaképességekkel megáldott emberekkel találkozhatunk, teljesen átlagos életet élõ városban vagyunk hasonszõrû polgárokkal, szóval nem értem honnan ered eme csodálatos képesség. Zavaros, kusza, hangulat nélküli fércmunka.

Blasta
"igazából Õ miatta nézték meg sokan az elsõ részt, és ott nemigen vált be. Nicholson más karakterû színész, tipikusan az, aki ha játszik, lemos mindenki mást a vászonról 😊 "

Már miért ne vált volna be? Ha -állításod szerint- Õ miatta nézték meg annyian az elsõ batman-t, és mindenkit lejátszik, akkor miért ne vált volna be? A nézõk azt kapták amit akartak: igazi Nicholson-t, bravúros Joker alakítást. Kit érdekel, hogy lejátszott mindenkit, mikor az Õ karaktere vitte a filmet. Legalábbis szerintem.
(ki fogom köülcsönözni az elsõ Batman-t, évek óta nem láttam és megjött hozzá a kedvem :-D)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"Rutger Hauert, akit úgy tûnik ismét felfedezett a mozifilm (ld. Sin City), és ha így megy tovább pár év múlva egy nyomorék festõ vagy egy skizofrén manikûrös szerepéért biztosan Oscarra fogják jelölni."

Viktor, ezért a mondatért kapsz egy piros pontot! :-)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nem tartanám jó 5letnek újraforgatni az egyetlen Batman részt ,ami nézhetõ volt (az újat még nem láttam).Szerintem találjanak ki valami újat,a jelek szerint úgyis jók ebben.Megjegyzem Katie Holmestól falra tudok mászni (Angelina Jolie és Jenifer Lopez dettó). Mellesleg A kezdet = The Begining. Begins a kezdõdni ige egyes szám harmadik személyû alakja vagyis kezdõdik,továbbá a film vége miatt egyértelmû hogy a kezdet címnek egyáltalán nincs létjogosultsága,hacsak nem akarnak beleroncsolni a film lezárásának koncepciójába.Viszont feltétlenül egyet kell értenem abban hogy hülyén hangzik az így kialakult magyar cím.
Laci73
Talán egyedül maradok a véleményemmel, de a film nekem nem tetszett annyira: bár igaz, jobb volt mint az eddigi Batman filmek.
Ott csúsztam el, hogy a keleti vonal (az önmagát keresõ Bruce) valahogy nem illett a képbe, a prózaian lemásolt vívó jelenet (Bruce tanul a mesterétõl) pedig egyenesen visszavarázsolt a Hegylakóba.

Darth Sith: szerintem Nicholsont már nemigen látjuk újra a Batmanban - igazából Õ miatta nézték meg sokan az elsõ részt, és ott nemigen vált be. Nicholson más karakterû színész, tipikusan az, aki ha játszik, lemos mindenki mást a vászonról 😊

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Laza
bar sokan Jokert latnak szivesen az uj reszben, nekem sem lenne ellenvetesem, megis inkabb azmondom, ha egy teljesen uj, de legalabb ezzel az elsovel hasonlatos szinvonalu sztorit dolgoznak ki, akkor legyen vmi uj...

hozzateszem, nekem a hangulatona film eleje, a bortonos es ninjas resz nagyon sokat dobott, jo lenne ha ismet elvonatkoztatnanak kisebb jelenetek erejeig mas videkekre 😊

amugy a filmm uber f..sza volt

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

immovable
ja az más....<#lookaround>
Az a vicc, h magyarnál pedig Jack Nicolson szinkronhangja volt.
A narrátor volt a film elején, és a végen! Természetesen a szinkoros verziónál semmi értelme keresni...
immovable
Morgan Freeman mit játszott a világok harcában, én láttam azt a filmet de nem emlékszek rá?????
Most nézztem meg hát überfasza film.Mostanában láttot legjobb film,de hozzám képi világba a Burton féle egy kicsit közelebb áll de ez mesze veri az ucsó két trágyát .
Darth Sith
remélem is hogy lesz folytatása. Szivesen látnám Joker-t újra vásznon, ebben a film stílusban. De azért érdekes lenne újra Nicholson-t látni. Az elsõ epizód óta eltelt több mint 16év, és mire ezt lerogatják több is elfog. Kiváncsi vagyok mi lesz belõle, és mikor érkeznek konkrét infók...<#taps>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Bar tobb mint valoszinu, hogy a legutolso kep (plakat) bal also sarka miatt ilyen a verekedes.

http://index.hu/kultur/cinematrix/cinehirek/?main:2005.07.15.&229313

Christian Bale már az új Batmanre készül

A Warner Bros. jogászai ezekben a hetekben készítik elõ a szerzõdéseket, hogy a Batman: Kezdõdik! (Batman Begins) folytatásához megállapodjanak az elsõ rész szereplõivel. A film az egész világon nagyon gyorsan népszerû lett (Amerikában az elsõ hétvégén majd 47 millió dollár bevételt hozott), és az alkotók szeretnék, ha a gyõztes csapaton nem kellene változtatniuk - jelentette az IC Press.

Christian Bale, vagyis maga Batman volt az elsõ, aki aláírta az új szerzõdést, õt Michael Caine követte: már õ is vállalta, hogy újra felveszi Alfred, a hû komornyik libériáját. Morgan Freeman azt mondta: csak akkor játszik a következõ Batmanben is, ha Michael Caine szintén visszatér, így aztán most õ is készen áll az új forgatásra. Egyedül Katie Holmes szerepe bizonytalan. Mivel még nincs meg a második rész forgatókönyve, senki nem tudja, hogy szükség lesz-e rá: lehet, hogy nélküle készül el a folytatás.

Viszont az elsõ rész vége azt sejteti, hogy a következõ ellenség Joker lesz és Jack Nicholson egy nyilatkozatában már utalt rá, hogy esetleg újra eljátszaná egyik kedvenc figuráját. Ebbõl pedig az következik, hogy a két-három év múlva a mozikba kerülõ új film legalább olyan erõs szereposztással büszkélkedhet majd, mint a Batman: Kezdõdik!
Ezerszer jobb igy mint ha Matrixos drotos baromsag lett volna.

Szerintem azert csinaltak ilyenre, mert azt a hangulatot akartak sugallni mint amilyen Batman igazabol. Kurva gyors eros es lathatatlanul tud mozogni. Inkabb az ellensegek szemszogebol lattuk az esemenyeket. Villanas, tores aztan ujra semmi csak fekszik felholtan.

Keszitik a masodik reszt es Joker lesz a fogonosz 😊

winnie! A legtöbb Batman rajongó Joker-t akarja újra látni, köztük én is! Az pedig, hogy szinte minden hozzászólásod hülyeség, már meg sem lépõdõm... <#banplz>
ez egyelõre pletyka, mintahogy még a 2. részrõl seincs semmi konkrétum
Igen, errõl már én is olvastam... Szeretem Jack Nicholson-t, de közel 70 évesen nem való Joker-nek!!!!!!! <#ejnye1>
SoDI---
mindketten jó fele gondolkodtok
a második részben valszeg joker lesz az ellenség.
és MEGINT Jack Nicholson játsza majd.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

újracsinálni nem fogják, mert minek? joker egy fõgonosz, aki szerepelt pár szát batman sztoriban.
Darth Sith
sztem újra csálják a Joker-es epizódot. Csak nem tudom, melyik színész tudná überelni Jack Nicholson-t...<#conf><#nemtudom>

a joker csak egy kis utalás volt, szerintem nem hagynák ki azt a ziccert, hogy teljesen új fõgonoszt mutassanak be😊
Ma megpislantottam. Nekem is hasonló a véleményem. Kurva jó a film!
Viszont 1 nagy hibája van szerintem, hogy a Batmanes akciójelenetek furcsa kamerakezeléssel lettek felvéve. Magyarán, össze-vissza ugrált a kép, alig lehetett kivenni, hogy éppen hogy bánik el a rosszfiúkkal. Ez biztos direkt volt így, mert más filmekben is láttam ilyet, de kicsit zavaró volt. Ettõl függetlenül tökéletes a film. És úgy néz ki, lesz folytatása, méghozzá Jokerrel...

Sir Quno Jedi
No Budapest uccáira ilyen járgány kell az tutker ! D. polgármester úr nem szponzorálta a filmet véletlenül ?! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A cikkiroval abban egyetertek, hoyg Katie Holmes nagyon gyer volt. Eltorpult a tobbi szinesz mellett.

Megneztem a filmet es azt kell mondjam kurva jo. Ez a Nolan gyerek nagyon eltalalta a filmet. Sajnos azt kell mondjam sokkal jobb lett mint Burton fimjei. Nem is jobb. Inkabb mas. Maskeppp fogta fel a Batman vilagat. A lenyeg hogy melto utod a 1-2 reszhez es elfeledteti a borzalmas 3-4 reszt. Az autoval kapcsolatos velemenyemet pedig visszavonom. Brutalis az a gep. 😊

Herds
A film nagyon nagy sztem, a polcomon ott lesz a dvd...

Si Vis Pacem, Para Bellum

Robeast
Erre nem is gondoltam, de jó érv 😉

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

szerintem azért, mert az elején nem írják ki a címet, csak a végén, ami kvázi arra utal, hogy innentõl kezdve indul útjára a denevérember. film vége és jön a felirat: "batman: kezdõdik!" ellentétben, a "batman a kezdet"-tel, ami arra utal, hogy a film a kezdetet mutatja be - ez lehetett volna akkor, ha a film elejére írják ki😊, de lehet, hogy csak beképzelem és teljesen más van a háttérben.
Darth Sith
most jövök a moziból, végre megnézhettem, és nem csalódtam. Ez a film, szinte leírhatatlan! Annyira jól mutatja be Bruce Wayne fiatalkori életét. Nagyon hû a képregényekhez, és nagyon is hasonlít rá. Ahogy batman álldogál többször is a házak tetején, oszlopokon, csak nézelõdés képpen, vagy ahogy a házak oldalán lóg. Mintha egy képregény kezdett volna el mozogni.
A film, látványilag szerintem nagyon jóra sikeredett. Ugyan eltér a nálam etalonnak számító, Tim Burton által képviselt kissé mûr mûvészi városképektõl, de ettõl függetlenül nagyon tetszett. Mindenhol bûnözõk, lepusztult sikátorok, és pár kilóméterrel alrébb meg már a fényõzés. A verekedések, a harci stílusok amelyeket bemutatnak a film során nagyon jól kilettek dolgozva. Az autós üldözõs jelenet szintén pörgõs és látványos. Kellõen bemutatja, hogy Batman elszántsága, tudása és a technika együtt, mindenre képes. Bemutatja hogy lehet a technikát jó célokra is használni. A dialógusok is kellõen jól megírtak, nincsenek felesleges mondatok, mindegyik a helyén van. A történet folytonossága is nagyon jó, pár másodpercre se volt idõm máshova figyelni, folyamatosan történt valami, vitt magával a film, és nem hagyta lankadni a figyelmemet.
Összegezve, egy nagyon jó filmet kaptunk szerintem, más mint Tim Burton I-II. epizódjai, de szerintem van olyan jó, sõt üvereli is azokat. Kissé ugyan nehezen tudom öszsekapcsolni ezt az epizódot a Burton féle Joker-es résszel, de ahogy elnéztem a film végét, elképzelhetõnek tartomh ogy újra forgatják a Joker-es epizódot. Mellesleg a kisebb figyelmességek, mint hogy itt abban a kastélyban laktak amelyet Burton is használt az ep1-2-ben, nem az szerepelt amely a 3-4ben volt stb.. Sok ilyen apróság, amelytõl egy nagy egésszé áll össze.
Le se tudom írni, mennyi olyan jó momentum vana filmben, amelyek kapcsolódnak a képregényekhez, történetekhez, elõzõ filmekhez stb.. A film 9.5/10! <#taps>

Elolvastam a cikket!
"a film végén pontosan kiderül, hogy mi volt az alkotók szándéka a címmel és miért pont ez a cím."

Én arra lennék kíváncsi Õ mire gondolt.
Miért nem olvasod el a cikket?????????????? Arról szól a film, hogy miként is lesz Batman....
NuCLEARScoRp
Nálam eddig a 3. rész(Mindörökké Batman) volt a nyerõ.. a 4. rész nagyon gyengus volt... Remélem ez a 3-ast is übereli!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Elmondaná valaki, hogy mit mondanak a végén amibõl kiderül miért adták pont ezt a címet a filmnek. Én még nem láttam és kíváncsi vagyok. Aki tudja az írja ide mondjuk fehér betûvel. Így csak az olvassa el aki akarja. Köszi.
Az biztató, hogy szinte mindenkinek tetszett, még annak is, aki egyébként nem szereti a Batman-filmeket. Szóval alig várom, hogy lássam!

Hát, nyugodtan lehetne kezdeteknek fordítani, mert sokszor nem szokás szó szerint fordítani az angolt magyarra. Az magyarosabban hangzik, és kész. A Simlis és a szende rémlik valakinek? Annak sem ez volt az angol címe.
Mondjuk ha a filmkészítõk nem engedték a kezdetek címet, akkor nem lehet mit tenni. Egyébként én már tudom is, hogy mi lesz a következõ résznek a címe: Batman:Folytatódik.

Nah, most jövök a vetítésrõl. Szépen emgcsinálták, a hallucinációs jeleneteknél az államat keresgéltem. Viszont Wayne bácsi Batman alteregóját valahogy jobban kidolgozhatták volna. Meg ha átvált Batman ruciba, úgy beszél, mint aki az elõbb szívott el egy doboz cigit. Egyébként ajánlott! 7.5/10
Hmmm. ezifáig még egyetlen batman filmet se láttam (ezt se), de a látványtechnika a shotok alapján egészen pozitív (gondolok itt Katie Holmes-ra 😊 )
A cím vitájához annyit tennék hozzá, hogy ha tíz emberbõl tíz szerint kezdetnek vagy kezdeteknek kellene a begins szót fordítani, akkor az a tíz ember rohadt gyorsan adja vissza a nyelvvizsgáját.

Egyetértek. Kötelezõ!!!!
sztem meg nem ronda, inkább a brutál jelzõt használnám rá 😊
jah, és a régi batkocsihoz képest, ez teljesen, 100%-ig mûködõképes...
hát igen, azért érzõdik, hogy nem két szar kocsiból rakták össze 😄 (hummer + lamborghini rulz<#eljen>)

Hogy kell nyulat fogni??? Utánozni kell a répa hangját!!!

IMYke2.0.0.0
LEGO-auto...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amivel rohadtul nem tudok kibekulni a Batmobil reszenkenti evulicioja az mocsmanysag fele. Az elso ket reszben ugyanaz a gep volt es valami hihetetlenul jol nezett ki. Sot meg most is rohadt jo. De ahogy a sorozat is ment a gagyi fele (3-resztol kezdve) ugyanugy az auto is. 😞

Ezt a reszt meg nem lattam, de mar most latom hogy az auto valami hihetetlenul ronda.

10 emberbõl megkérdezve 10 szerint a Begins-et Kezdet-nek vagy Kezdeteknek kell fordítani.

persze, csak akkor az alkotók miért gondolták, hogy ez sokkal jobb cím? (ahogy lejjebb is írják, nem véletlenül nem "batman: the beginning" a film címe)

amúgy a vitát nem is értem, hiszen mint ahogy a cikkben is említve vagyon, a film végén pontosan kiderül, hogy mi volt az alkotók szándéka a címmel és miért pont ez a cím.
Az "Batman feeling" egészen más mint a régi. Szó szerint ordítva beszél Batman, nem igazán kedveskedik senkinek, ez eddig szerintem nagyon hiányzott. A képi világ teljesen sötét, Batman-t alig látni, olyan gyors a vágás mikor szinre lép. Van a filmben pár értelmelen dolog (London-t, és Ókóri Rómát is emlegetik a filmben, nóde olyan város, hogy Gotham nincs is, na mind1). A szerelmi szál is teljesen felesleges, szerintem.

Nagyon várom a DVD megjelenést, kötelezõ film!
Nekem személy szerint az eddigi Batman- filmek közül az elsõ kettõ tetszett. Az utána következõk botrányosak lettek. A Michael Keaton féle filmeknek igazán eredeti hangulatuk van.

Ezt a részt még nem láttam, de elkezdett érdekelni, inkább, mint Smith-ék...

A Szereplõkrõl pedig annyit, hogy rejtélyes módon a Batman filmeket mindig a legnagyobb sztárokkal forgatták le olyannyira, hogy az elsõ néy rész neveit is kár lenne sorolni, szinte minden valamirevaló színész játszott bennük. Más kérdés, hogy egyesek (Tomy Lee Jones , Schwarzenegger...) trágyához adták a nevüket.

A lényeg az, hogy nekem eddig az etalon az elsõ két rész: a meseszerûség jól összeillett a hangulattal, és a színészek is azt játszották amit kell.
Lehet, hogy jó az új film, de kíváncsi leszek milyen az új "Batman feeling".<#nemtudom>

Na a fentieket leszámítva erõteljesen érdekel a film engem is 😊

Oldal 1 / 2Következő →