Batman: Kezdődik! - Bőregér jött, látott és győzött
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Már miért ne vált volna be? Ha -állításod szerint- Õ miatta nézték meg annyian az elsõ batman-t, és mindenkit lejátszik, akkor miért ne vált volna be? A nézõk azt kapták amit akartak: igazi Nicholson-t, bravúros Joker alakítást. Kit érdekel, hogy lejátszott mindenkit, mikor az Õ karaktere vitte a filmet. Legalábbis szerintem.
(ki fogom köülcsönözni az elsõ Batman-t, évek óta nem láttam és megjött hozzá a kedvem :-D)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Viktor, ezért a mondatért kapsz egy piros pontot! :-)))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ott csúsztam el, hogy a keleti vonal (az önmagát keresõ Bruce) valahogy nem illett a képbe, a prózaian lemásolt vívó jelenet (Bruce tanul a mesterétõl) pedig egyenesen visszavarázsolt a Hegylakóba.
Darth Sith: szerintem Nicholsont már nemigen látjuk újra a Batmanban - igazából Õ miatta nézték meg sokan az elsõ részt, és ott nemigen vált be. Nicholson más karakterû színész, tipikusan az, aki ha játszik, lemos mindenki mást a vászonról 😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
hozzateszem, nekem a hangulatona film eleje, a bortonos es ninjas resz nagyon sokat dobott, jo lenne ha ismet elvonatkoztatnanak kisebb jelenetek erejeig mas videkekre 😊
amugy a filmm uber f..sza volt
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Christian Bale már az új Batmanre készül
A Warner Bros. jogászai ezekben a hetekben készítik elõ a szerzõdéseket, hogy a Batman: Kezdõdik! (Batman Begins) folytatásához megállapodjanak az elsõ rész szereplõivel. A film az egész világon nagyon gyorsan népszerû lett (Amerikában az elsõ hétvégén majd 47 millió dollár bevételt hozott), és az alkotók szeretnék, ha a gyõztes csapaton nem kellene változtatniuk - jelentette az IC Press.
Christian Bale, vagyis maga Batman volt az elsõ, aki aláírta az új szerzõdést, õt Michael Caine követte: már õ is vállalta, hogy újra felveszi Alfred, a hû komornyik libériáját. Morgan Freeman azt mondta: csak akkor játszik a következõ Batmanben is, ha Michael Caine szintén visszatér, így aztán most õ is készen áll az új forgatásra. Egyedül Katie Holmes szerepe bizonytalan. Mivel még nincs meg a második rész forgatókönyve, senki nem tudja, hogy szükség lesz-e rá: lehet, hogy nélküle készül el a folytatás.
Viszont az elsõ rész vége azt sejteti, hogy a következõ ellenség Joker lesz és Jack Nicholson egy nyilatkozatában már utalt rá, hogy esetleg újra eljátszaná egyik kedvenc figuráját. Ebbõl pedig az következik, hogy a két-három év múlva a mozikba kerülõ új film legalább olyan erõs szereposztással büszkélkedhet majd, mint a Batman: Kezdõdik!
a második részben valszeg joker lesz az ellenség.
és MEGINT Jack Nicholson játsza majd.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Viszont 1 nagy hibája van szerintem, hogy a Batmanes akciójelenetek furcsa kamerakezeléssel lettek felvéve. Magyarán, össze-vissza ugrált a kép, alig lehetett kivenni, hogy éppen hogy bánik el a rosszfiúkkal. Ez biztos direkt volt így, mert más filmekben is láttam ilyet, de kicsit zavaró volt. Ettõl függetlenül tökéletes a film. És úgy néz ki, lesz folytatása, méghozzá Jokerrel...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A film, látványilag szerintem nagyon jóra sikeredett. Ugyan eltér a nálam etalonnak számító, Tim Burton által képviselt kissé mûr mûvészi városképektõl, de ettõl függetlenül nagyon tetszett. Mindenhol bûnözõk, lepusztult sikátorok, és pár kilóméterrel alrébb meg már a fényõzés. A verekedések, a harci stílusok amelyeket bemutatnak a film során nagyon jól kilettek dolgozva. Az autós üldözõs jelenet szintén pörgõs és látványos. Kellõen bemutatja, hogy Batman elszántsága, tudása és a technika együtt, mindenre képes. Bemutatja hogy lehet a technikát jó célokra is használni. A dialógusok is kellõen jól megírtak, nincsenek felesleges mondatok, mindegyik a helyén van. A történet folytonossága is nagyon jó, pár másodpercre se volt idõm máshova figyelni, folyamatosan történt valami, vitt magával a film, és nem hagyta lankadni a figyelmemet.
Összegezve, egy nagyon jó filmet kaptunk szerintem, más mint Tim Burton I-II. epizódjai, de szerintem van olyan jó, sõt üvereli is azokat. Kissé ugyan nehezen tudom öszsekapcsolni ezt az epizódot a Burton féle Joker-es résszel, de ahogy elnéztem a film végét, elképzelhetõnek tartomh ogy újra forgatják a Joker-es epizódot. Mellesleg a kisebb figyelmességek, mint hogy itt abban a kastélyban laktak amelyet Burton is használt az ep1-2-ben, nem az szerepelt amely a 3-4ben volt stb.. Sok ilyen apróság, amelytõl egy nagy egésszé áll össze.
Le se tudom írni, mennyi olyan jó momentum vana filmben, amelyek kapcsolódnak a képregényekhez, történetekhez, elõzõ filmekhez stb.. A film 9.5/10! <#taps>#taps>
"a film végén pontosan kiderül, hogy mi volt az alkotók szándéka a címmel és miért pont ez a cím."
Én arra lennék kíváncsi Õ mire gondolt.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Mondjuk ha a filmkészítõk nem engedték a kezdetek címet, akkor nem lehet mit tenni. Egyébként én már tudom is, hogy mi lesz a következõ résznek a címe: Batman:Folytatódik.
A cím vitájához annyit tennék hozzá, hogy ha tíz emberbõl tíz szerint kezdetnek vagy kezdeteknek kellene a begins szót fordítani, akkor az a tíz ember rohadt gyorsan adja vissza a nyelvvizsgáját.
jah, és a régi batkocsihoz képest, ez teljesen, 100%-ig mûködõképes...
hát igen, azért érzõdik, hogy nem két szar kocsiból rakták össze 😄 (hummer + lamborghini rulz<#eljen>#eljen>)
Hogy kell nyulat fogni??? Utánozni kell a répa hangját!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt a reszt meg nem lattam, de mar most latom hogy az auto valami hihetetlenul ronda.
persze, csak akkor az alkotók miért gondolták, hogy ez sokkal jobb cím? (ahogy lejjebb is írják, nem véletlenül nem "batman: the beginning" a film címe)
amúgy a vitát nem is értem, hiszen mint ahogy a cikkben is említve vagyon, a film végén pontosan kiderül, hogy mi volt az alkotók szándéka a címmel és miért pont ez a cím.
Nagyon várom a DVD megjelenést, kötelezõ film!
Ezt a részt még nem láttam, de elkezdett érdekelni, inkább, mint Smith-ék...
A Szereplõkrõl pedig annyit, hogy rejtélyes módon a Batman filmeket mindig a legnagyobb sztárokkal forgatták le olyannyira, hogy az elsõ néy rész neveit is kár lenne sorolni, szinte minden valamirevaló színész játszott bennük. Más kérdés, hogy egyesek (Tomy Lee Jones , Schwarzenegger...) trágyához adták a nevüket.
A lényeg az, hogy nekem eddig az etalon az elsõ két rész: a meseszerûség jól összeillett a hangulattal, és a színészek is azt játszották amit kell.
Lehet, hogy jó az új film, de kíváncsi leszek milyen az új "Batman feeling".<#nemtudom>#nemtudom>