35
-
irkab1rka #35 Ha nem hozza azt, amit a killzone demó ígér, akkor nem lesznek olyan nyereségesek mint tervezték az biztos...
HDD meg kell, ha külső, akkor külső. Kár, hogy nem fog tudni mindent, mert igy meg kell tartanom a pc-met is :((( -
#34 Egy memcsikártya fele annyiba kerül mint egy eredeti játék... Az extra kontoller is egyszeri kiadás. De mivel neked a legnagyobb gondod az volt, hogy nem lehetett csippeltetni, igy gondolom fel sem merül benned az ilyesmi, inkább hogy egy memcsikártya áráért mennyi Princo lemezt tudnál venni. :)))) -
#33 Xboxhoz meg vehettél dvd kit-et ha filmet akartál rajta nézni. Microsoft szokás... Ja és fizess az online dologért is nekik fix összeget - a sony meg ingyen adja a netet a ps2 alá. -
#32 Az xfos esetében is spóroltak, a megjelenés előtt pár héttel derült ki, hogy a proci sebessége csak 7xx mhz lesz, a beharangozott 8xx vagy mennyivel ellentétben, meg nem 128 mega ram lesz benne csak 64 (rég volt nem emléxem pontosan de valami hasonló adatok voltak).
A microfos nem akar várni, a marketingesei eldöntötték, hogy azért maradtak alul a ps2-vel szemben, mert az előbb jött ki, igy most ők jönnek ki előbb (és buknak is hatalmasat megint). -
#31 Hát igen, illene hoznia azt a grafikai minőséget, amit láthattunk pl. az ominózus killzone videóban. Szerintem nem fogja, legalábbis nem az elején, max majd a generáció "életének" második felében. -
#30 Hát én is szoptam eleget a PS2-vel, memcsikártya, extra kontroller, stb stb
Ráadásul vagy 2 évig tök nehezen volt csippelni, utána is nagyságrendekkel nehezebb mint a ps1-et.
Ha csak egy kicsivel lesz jobb a ps3 mint monnyuk az x360 vagy egy PC, és nem hozza azt a szintet amit a prerenderelt demokban bemutatott, akkor én a részemről érzékeny búcsút veszek a sanyitól.
-
#29 "vesz hozzá specko sony eszközt amin megin lehetne keresni" - Nahát, ez "nagyon jó" 5let, Sony szokás... Meg a winyót is vedd meg jópénzért.Én nem örülnék ennek, ugyanis szándékomban áll egy PS3-mat is újítani és az amúgy is drága gép mellett nem sok kedvem lesz elkölteni 10ezreket kiegészítőkre , hogy megfelelően használhassam azt amiért már fizettem egyszer egy kazal pénzt. -
#28 Látom nem bírtad ki, hogy megint megvillantsd a "műveltséged" , a la xfos... LOLka vagy...
A Sony ezekszerint rájött, hogy túl drága gépet csinál, próbálnak csupaszítani. Nagy valószínűség szerint nem ez volt az utolsó... Szerintem. -
Vers #27 a sony helyébe csak a minimum portot raknám a gépbe, plusz egy 5-10GB/s-es fénykábel dugaszt, aztán ha a usernek kell több usb több ethernet stb , vesz hozzá specko sony eszközt amin megin lehetne keresni, és olcsobb lenne a ps3 gártása is ,vagy a hülyeségek helyett több ramot tesznek bele -
#26 Szerintem nem bizti, hogy kevesebbet lehetne kaszálni rajta, sokkal inkább az van hogy totálisan mindent át kellene alakítani. Egy ilyen technoligiának a kifejlesztéséhez pedig a sony-nak nincs elég kapacitása.
Az M$-en marhára látszik a kapkodás, és ők is ott spórolnak ahol csak tudnak. Ha várnának fél évet addigra a szabványok letisztázódnának, meg a meghajtó árak is leesnének annyira hogy lehet hogy a nagyobb kapacitású is beleférne és nem kellene 4-5 évig szopni vele. (Bár úgy tűnik az Xboxnak nincs ilyen hosszú generációs ciklus ideje) -
#25 Majd lesz hozzá Router adapter, azt akinek szüksége van rá (PS3 tulajok 0,5%-a), az majd vesz magának.
Ez a netes dolog szerintem majd 3-4-5 év múlva lesz létkérdés, mert addigra lesz a háztartásokban elterjedve a net. Addig (és utána is jó sokáig még) megmaradnak a hagyományos adattárolások. Piaci okok miatt sem megvalósítható a netes game letöltögetés, tizedannyi bevétel sem lenne belőle mint most, a fent említett okok miatt.
(Én igen nagyot röhögök majd, ha megjelenik az insert dvd 3 az xfos 360-on, mert a játékot blueray-on adták ki a PS3 hoz. :)) -
#24 Én nem kötök bele, csak éppen semmi különbséget nem látok a között ha egy játék 1 db Blue-ray discen, vagy 2 db DVD-n jelenik meg, azon kívül, hogy legalább egyszer biztos megjelenik az insert disc 2 felirat.
Ha viszont az összes adat a hálóról jönne az mindent teljesen megváltoztatna, kezdve ott hogy el lehetne felejteni a warezolást. Azon kívül valami olyanról is beszéltek, hogy egy nagy sebességű hálózat folytán nem csak hogy a sok processzoron/processzor magon hanem akár több gépen is párhuzamosan fut ua program, esetleg olyan gépen is ami ugyan nem vesz részt a te játékodban, de felesleges kapacitással rendelkezik.
Na most ehhez a tényleg fantasztikus jövőképhez képest egyre póriasabb a gép, ami persze még így is a legjobb paraméterekkel rendelkezik a konkurenciához képest, legalább is papíron. -
#23 Hogy lehet egy adatthordozóba belekötni?
Az a lényeg, hogy nagy kapacitású és gyors legyen, ezt a bluray teljesíti. -
#22 Ez még nem dőlt el, de külön mindenképpen kapható lesz. -
#21 Kb annyira különleges adathordozó, mint a sima 780KB-os floppyval szemben az 1.44MB-os. Főleg ha ahhoz képest nézzük, hogy ilyen háttér tárolóról talán először szó sem volt. -
tehen_m #20 A vinyót is kihagyták belőle. -
REAL_CIÁN #19 "Na ehhez képest ott tartunk, hogy a gép elég hagyományos adathordozókról kapja a progikat"
Ha neked a Blu-ray hagyományos... -
pemga #18 Hálózatosak nem csak azért elterjedtek, mert a single-playert nem fejlesztik :). Van ismerősöm, aki kizárólag multiplayerben hajlandó játszani, mert az AI-k szerinte sosem elég jók. Ne gondold, hogy küldetéseket és NPC-ket nem kell lefejleszteni hálózatos játékokhoz, sőt, jobban meg kell konstruálni, figyelni a klánok igényeire, legyen elég változatos, stb. A MUD-ok is baromi népszerűek voltak anno, pedig azokra simán szöveges netes játékok voltak, de sokkal nagyobb játékélményt adtak az élő világ miatt :).
pár csak közösen Nem véletlenül volt annyira népszerű az Everquest, vagy most a WoW. -
#17 Kíváncsi vagyok mi lesz a végén az egészből. Annak idején a PS2 viszonylag nagy számítási képességére alapozva egyesek nekiálltak álmodozni, hogy na akkor most olyan szupergamét csinálnak, ahol majd minden mozog, él, a bolygókon valós időben számolt evolúciót látunk stb.
Monnyuk lett az egészből pl egy GTA, ami azért nem rossz és nagy előrelépés a PS1-es cuccosokhoz, de nem ua műfaj mint ami a sajtóálmodozásokban szerepelt.
A PS3-nál megint ua parasztvakítás folyik, olyan játékokról beszélnek, amiket még meg sem írtak de még azt se tudjuk, hogy az adott hw-re megírhatók-e egyáltalán.
És hogy egy kicsit visszakanyarodjunk a cikkhez is, a PS3-ról szóló első hírekben valami észvesztően fejlett hálózati technológiáról volt szó, a szoftver nem is pl dvd-ről hanem a netről töltődnének le, a júzer nem szoftvert vásárolna, hanem szolgáltatást. Vinyó-CD/DVD meghajtó! Minek?
Na ehhez képest ott tartunk, hogy a gép elég hagyományos adathordozókról kapja a progikat és még vinyó is lesz benne, a hálózati képességek meg kezdenek szépen másodlagos fontosságúakká válni.
(Monnyuk a hálózatos játékokról az a véleményem, hogy azért elterjedtek, mert a SP játékmódok egyre silányabbak, egyre kevesebb munkát fektetnek beléjük. Sokkal egyszerűbb egy térben összeengedni a sok júzert, majd úgy is csak kitalálnak valamit, hogy ne unatkozzanak) -
MacrosTheBlack #16 Naigen, de a Sony ezt úgy hirdeti mint egy több mint testőr..., izé több mint konzolt. :) -
Vers #15 ez igaz csakhogy ahonnan kiindult a GI.biz-röl ott már updatálták a cikket , a többi lap meg szart rá...
-
Cat #14 hát, ha kezdettől igy lenne, akkor nem foglalkozna ezzel tucatnyi lap -
Vers #13 "Nagyon leegyszerűsítve:
A hub minden bemenő adatot kiküld minden portjára, aztán a rajta lógó gépek eldöntik, kell-e nekik vagy sem.
A router képes címek szerint irányítani az adatokat, azaz egy bizonyos portjára csak az azon a porton lógó gépnek küldi az adatot.
A switch pedig képes bármelyik két portját összekötni, illetve kezeli a 10/100 Mbites vonalak közötti sebességkülönbségeket. "
tehát a 3 gigabit port marad és nem router lesz benne hanem switch, ez kezdetektöl igy van csak valaki irt egy szar cikket..... -
#12 jaja -
Cat #11 akkor ha nem lesz rajta 3 gigabites port, akkor mennyiben felelnek meg ezek a fotok a valoságnak? itt még egyértelműen három ethernet dugasz látszik... -
dez #10 Pl. streaming media a netről... De végülis a HDMI/DVI-t is kiválthatja egy gyors LAN. -
M2 #9 Ehh - pedig akartam venni egy ilyen routert... -
#8 "digitális videojeleket is feljavítani, mely funkció több mint valószínű, hogy a gigabites porton keresztül történt volna"
Ezt nem egészen értem. Melyik digitális videojel érhető el gigabites hálózati porton? Mert a szabványos HDMI és a DVI egészen más csatlakozót használ. -
#7 cikkre meg: egy PS3as nem hálózatosztásra van kitalálva... hivatása: játékkonzol, tehát azérdekében csinázzák bele a dolgokat, nem kell hiperszuperizével kicicomázni belülről -
#6 hu, eme hozzászólásodból simán kivehető miért virít neved mellett annyi felkiáltójel -
Yv@n #5 Amúgy meg inkább switchként működjön, mert a hub az kb. lóf@sszal egyenlő. -
Yv@n #4 A Caps Lock a legtöbb billentyűzeten a Tab és a baloldali Shift gomb között található. -
#3 A fenét sem érdekli hiszen csak játékra fogom hasznélni,viszont grafikailag igen sokat várok tőle,úgyhogy csak keményen!! -
Hege15 #2 KB MENNYIBE LESZ MAJD EZ A PS3 ? -
MagyaR #1 Az jó ha Hubként is fog működni, csak úgyse fogok ps3at venni, tehát ennyit erről.