Silent Hunter IV
← ElőzőOldal 37 / 37
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én biztos nem, engem idegesít a legjobban a vihar, és minden velejárója 😊
Sõt, már lassan 2 hete pont ezért nem játszottam, kicsit idegesít, hogy az utolsó 2 patrol kizárólag sûrû ködrõl és zihogó esõrõl szólt ...
Az álló hajókról meg annyit, hogy õk jutalmak azért, mert meg is kell küzdeni értük rendesen, elvégre a kikötõkön kívül általában nem 1 romboló mászkál 😊
Sõt, már lassan 2 hete pont ezért nem játszottam, kicsit idegesít, hogy az utolsó 2 patrol kizárólag sûrû ködrõl és zihogó esõrõl szólt ...
Az álló hajókról meg annyit, hogy õk jutalmak azért, mert meg is kell küzdeni értük rendesen, elvégre a kikötõkön kívül általában nem 1 romboló mászkál 😊
lehurrogtatok a III topikjában, hogy csalás az, hogy kiakarom kapcsolni a "stormos" hüjeséget, hát szerintem állohajokralöni kikötöbe a csalás!
Olvasni tudsz e?
(Ugyanis még a 3 készülése idején mondogatták hogy az i játszható lesz, meg lesz kikötõforgalom meg minden jó, hát ezek kimaradtak és erre mondták hoyg a 4be belekerül minden ami a 3ból kimaradt...)
<#banplz>#banplz>
(Ugyanis még a 3 készülése idején mondogatták hogy az i játszható lesz, meg lesz kikötõforgalom meg minden jó, hát ezek kimaradtak és erre mondták hoyg a 4be belekerül minden ami a 3ból kimaradt...)
<#banplz>#banplz>
A IV készülésérõl szóló hírek már nemsokkal a 3 kiadása után felröppentek, akkoriban (mikor még foglalkoztam az SH3mal 😊, most gyûjtögetek és lehet hogy megveszem mert a peccsek nélkül szart se ér... ) arról beszéltek hogy az kerül bele ami a 3ból kimaradt, tehát jól le is húztuk hogy tulajdonképpen a 3 kiegjét adják majd ki 4 ként, ugyanezzel a motorral. Akkoriban még 2006 I. negyedév volt a kiadási ideje, végül is ha 2006 vége akkor lehet hogy belefér egy új motor, de szerintem csak ráncfelvarrás lesz. Ja és a lényeg 😊 hogy a csendes óceáni hadszíntéren fog valószínû játszódni...(Ugyanis még a 3 készülése idején mondogatták hogy az i játszható lesz, meg lesz kikötõforgalom meg minden jó, hát ezek kimaradtak és erre mondták hoyg a 4be belekerül minden ami a 3ból kimaradt...)
ha jól emléxem a SHII-öt lehet használni multiba a Dstroyer Command-al
lessz valami ilyen a IIIal, ill a IV-el?
lessz valami ilyen a IIIal, ill a IV-el?
Én úgy hallottam valahol hogy a csendes óceáni hadszintér lesz. Ha igen remélem össze lehet installálni majd a IIImal 😊
uff, megint Ubisoft? szerintem agyonüti a játékokat
valaki más is piacra dobhatna tengeralattjáróst
valaki más is piacra dobhatna tengeralattjáróst
Amúgy szinte biztos, hogy nem WW II-s tengeralattjáról lesznek benne, szó volt már WW I-rõl is, de valószínûbb a modern tengeralattjárós szim .
← ElőzőOldal 37 / 37