1821
  • bettly
    #1821
    Ja a steames valtozat van meg arleszallitas van
  • bettly
    #1820
    sziasztok elvileg SH5 -rol volna szo ugy latom ott kihalt minden hatha itt nem megkerdeznem milyen kampanyal erdemesebb tolni a jatekot alappal TDW vagy OH II2.5+TDW Ha egy kuldetesben elfogynak a torpedok visszamegyek a kikotobe ugzanebben a miszioban vagyok vagy megszakad? mi tortenik ha mas kikotobe megyek utanpotlasert ? Koszonom
  • bettly
    #1819
    Bar SH4 forum meg szeretnem kerdezni as SH5 -ben Wolves of Steel modban hogy lehet az U-** t lecserelni pl. U-90 -re ,mindent probaltam, nem megy Koszonom
  • bettly
    #1818
    Koszonom ,nagy segitseg
  • Meeckee
    #1817
    Silenthunter.hu
  • bettly
    #1816
    Szevasztok , az SH5-hoz igaz ,ugy nezem itt forgalmasabb tud valaki segiteni egy linkel vagy barmivel a manualis torpedozashoz egyszerubb formaban , amiket leneztem en ,yutube-n kicsit bonyolultabb nekem a terkepen vegzett szamitasokkal , a WOS mega mod van fent,,,,bar az alapot.........Koszonom
  • Tuvok #1815
    Nem, de ellenőrizni célszerű mindig.
  • bettly
    #1814
    Amikor a hatso csovekbol torpedozok van valami kulon allitas? szamitas ujra?
  • bettly
    #1813
    Kosz ,meg ilyen is van? Ki tudja meg mennyi ilyen meglepetes lessz itt. Nem ismerem meg annyira mint az SH3-at.
  • Tuvok #1812
    Igen ezt úgy hívják háború. :D
    Gondolom megjelent egy amerikai hajó/hajócsoport és rajtuk ütöttek. Előfordul. Van küldetés amiben egy csata közepébe kerülsz.
  • bettly
    #1811
    Ja es a terkepen is megjelent egy csomo elsulyedt hajo jele------en nem sulyesztettem egyet sem ,,,van ilyensmi?
  • bettly
    #1810
    Koszonom a videot
  • bettly
    #1809
    Nem sokat ,de nekem hasznos ,ezer koszonet
    Tapasztalt leven annyi ev utan , megkerdeznem----tegnap este valami volt a jatekban de nem tudom mi? Ugy 8000m-re tollem 10-14 hajo sor [kulso nezessel] amibol vagy 5 drb langolt mint a faklya a tobbi ment siman -----mikor oda ertem 2000 m-re alig maradt 3 eppen, a tobbi is mar langokban volt , az ido nagyon rosz volt ,este sotet es nagy hullamok----mindez Japan DK reszen , van ilyensmi a jatekban vagy mod hiba
  • Tuvok #1808
    Németül tudsz ? Bár úgyis látni mit csinál.

  • Tuvok #1807
    Ha pontosan feléd tart, 0 giroszkóppal alá lehet lőni magnetic torpedóval, nem kell se sebesség se AOB, viszont tökéletesen egyenes vonalban kell lennie hozzá, amihez hatalmas szerencse kell. Én csak engem üldöző rombolókat lőttem ki így.
    Amit írsz az ideális táv, a minimum lőtáv olyan 350-380 méter körül van, annyi kell az élesítéshez, Task Force-ból hordozót meg csatahajót jobb azért pár km-ről kiszedni a kíséret miatt.
  • bettly
    #1806
    Megertettem ,hat igy hosszas , mi a teendo amikor csak egy romboloval talalkozol jon is feled gyorsan szembbol,nincs idod bemerni szamitasokat vegezni.............eliszkolsz vagy veletlenszeruen semmi szamitas nelkul megtorpedozod, mar ha talalnak vagy lemented itt a jat
    ekot es betoltessel adig torpedozod mig talal? Mennyi is az idealis tavolsag torpadozni? 700-500m meterben
    Konvoy-nal tudom megvaltozik a helyzet , nem szabad eszrevegyenek a rombolok ,ha jol is tudom mar 5000m nel tolluk lesullyedsz
  • Tuvok #1805
    Második fokozatban kell utazni, szépen lassan. Először megcsinálni a küldit, aztán a környéken nézelődni hajók, konvojok után.
    Tapasztalat úgyis adja majd, hogy mekkora távhoz mennyi go kell (ill. mennyit fogyasztasz), és tudsz majd kalkulálni vele.
  • bettly
    #1804
    ajaj te kemenyen vitted akkor,nem tudom megerteni a hosszu tavolsag miatt gyorsitottam es feluton uzemanyag nelkul maradtam,lehet van valami titok, egyelore igy tolom,kesobb meg valtoztatok..........koszonom a segito valaszod
  • Tuvok #1803
    Azt már te érzed mire van szükséged, én a map contact update kivételével mindent használtam, úgy 90% körül volt ha jól emlékszem.
  • bettly
    #1802
    Halas koszonetem ,ezt nem tudtam,toroltem is a modokbol,egyedul csak a Felkelo Nap TMO2.5 modot es 4 kissebb modot hagytam meg,........valoban gyorsabban is tolt be a jatek,meg egyszer koszonom, mennyi lenne az elethuseg? igy atlagosan ,nallam 75%
  • Tuvok #1801
    Minél több mod van fent, annál instabilabb a játék, de ennek semmi köze az eredetiséghez. A lényeg, hogy a legújabb patch fent legyen, és ahhoz a crack. Semmi értelme pénzt kiadnod rá.
  • bettly
    #1800
    ok megertettem ,koszonom ,van neha kidob exe hibaval dont send........stb,gondoltam azert mert nem eredeti a jatek,szoval nincs semmi kulombseg? Koszonom segitseged. Megj. ritkan dob ki igaz
  • Tuvok #1799
    Semmi értelme megvenned, csak multihoz kell az eredeti.
  • bettly
    #1798
    Meg van csakugyan itt 22 euro az osszes sh3-sh5 ig ,kicsit dragabb igaz
  • bettly
    #1797
    meg szeretnem kerdezni ha a steamrol megveszem a jatekot aszem 12 euro [nekem tort van] es azt az U-boot-ot teszem ra amit most sok eve mar nem is tudom honnan toltottem le,mennyire lesz az jo eredeti jatek? koszonom szepen a vallaszt
  • bettly
    #1796
    Visszavonom,inkabb bekapcsolom, gyorsitottam a jatekot es uzemanyag nelkul maradtam
  • bettly
    #1795
    Nagyon koszonom ,ez is eleg , hogy lehet sporolni az uzemanyagot?
  • Tuvok #1794
    Nézd, évekig a célzótárcsás manuális célzást használtam, ami kicsit más mint az alap, így nem is nagyon emlékszem már rá, főleg hogy legalább 2 éve nem játszottam.
    Itt van egy sorozat, ami talán segít, illetve a srácnak vannak régenni sorozatai is, amiben még a mod nélküli célzást használja.
    Sh3 sorozat
    Sh4 sorozat

    Nézegesd ezeket, hátha segít.
    Kérdésekre, első kettőt ugornám, nem tudom.
    3. Csak azt kell újraszámolnod, ami változik. A sebesség nem, csak az Aob és a táv. De ha két hajót ugyanabban a pozícióban lősz ki, pl. egy konvoj sornál, akkor semmit se kell újraszámolni, max ha cikkcakkoznak.
    4. Utáltam a fáradás dolgot, még az Sh4-ben is gagyi volt a műszakos dolog, kikapcsoltam a fenébe.
    5. Bárhol kiköthetsz, csak nem fogod tudni szétosztani a kapott medálokat, asszem renown-t se kapsz annyit. Spórolj az üzemanyaggal, hogy mindig vissza tudj érni a kiinduló bázisra.
  • bettly
    #1793
    Nagyon koszonom ,eddig tiszta ,de valahogy meg mindig nem az ahogy en akarnam 70% a torpedok a hajok mogott mennek el,valamit csak nem csinalok jol, ujbol kernem a segitseged egeszen egyszeruen tudatlanul kerdeznek egy jo nehany kerdest ,esetleg ha hajlando leszel segiteni,nagyon halas leszek,szeretnek minel nagyobb elethuseggel menni 90% ,csak a kinti nezes maradt meg,,,,,,,,tehat a lenti rajzbol kiindulva van 330 es 105 mi a kulombseg a ketto kozott?
    En igy teszek: manualis celzas: -rogzites L
    -N hajo felismeres
    -Tavolsag meres a ket hajo egymason ......legmagasabb pontra teves.......TDC elkuldes
    -szog kiszamitas -TDC
    sebesseg kiszamitas....ora...stb[ itt ugynezem nem kell varni min.20mp-et mint SH3]-megint TDC es loves, no persze a torpedokat mar eleinte beallitom sebesseg.......stb
    Mi nem Jo?
    1. Itt nem vagyok tisztaban F3 jobb felen fent van a torpedo panel itt ahol tavolsag sebesseg ,szoget szamitok ,aszem itt nem allitom en jol be az ellenseges hajo poziciojat a szognel, bal felen ugyan fent van a ket kor benne ket hajo a felso az ellenseg az also az en hajom ugynezem mindket korben ugyanaz a szamok 0-35-ig es 0-18-ig----Mit kell itt a bal felen fent figyelnem a ket koron miutan a jobb felen fent bealitottam a hajot vagyis a szog kiszamitasa utan?
    2. Eszrevettem hogy megjelenik egy piros nyil is a felso korben pl a hajo majdnem elejere mutat[bal felen fent a monitoromon] Mit jelent ez , igy kell allitsam a vizalattijaromat a jobb felso korben ilyen poziciora?
    3. Van amikor minden kiszamitas utan nem kapom meg eloszor a sebesseg adatait ,ujra szamitok mindent - ezt ertem
    -de van amikor mar meg kaptam es tudom az adatokat [bebesseg] ,de mondjuk ujra kell allitnom ,szamitani a szoget mert a hajo elobbre jott joval-----akkor megint tavolsag? szog? szamitas -ez eleg -e , vagy MEGINT le kell kerni a sebesseget?
    4. Itt a jatekban faradnak az emberek mint SH3 ban? Kell pihentetni cserelni oket?
    5. Egy miszio , sikeres kuldetes az ha teljesitem a feladatot es vissza megyek a bazisra-----de ha elfogy az uzemanyag es mas bazison kotok ki mert muszaly -mi tortenik akkor ,ez ront valamit a jatekon?
    Az en jatekom modolva igy van:-
    -Trigger Maru Overh.2.5
    -TMO 25 small patch
    -for RSRDc TMO 5,02
    -RSRDC SH 15 V550
    -OTC realistic scopes 16 to 9 TMO
    -Optical Targeting Correction 031312 for TMO
    -Improved Ship Physics 2.6 TMO RSRDC OTC
    -Pacific Sound Mod
    Ezeket mind a fejemtol tettem fel......nem tudom van jobb variacio? Mit tudsz ide meg ajanlani valamit? van ujabb jobb mod?
    Nekem kimondottan csak kampany -ra kell ,csak azt jatszom
    Magyarositast az 1.5 nem tettem fel ..nem tudom valtoztat vagy ront a moddolt jatekon?
    Kb ennyi volna , nagyon egyszeruen kerdeztem, igy jobban megertem ,tudom sokat kerdeztem<de elore is koszonok mindent,,,,,,,,,,ja mi az a 'zzz' a legenyseg mellett?
    Nagyon koszonom es egy szep estet
  • Tuvok #1792
    Az célhajó iránya és a te hajód pozíciója által bezárt szög. Fogod a szögmérőt, húzod a célhajó iránya mentén, leszúrod a célhajó közepén (inkább elején, ha halad), és kinyitod pontosan a hajódra téve a másik szögszárat.

  • bettly
    #1791
    Van meg valaki itt? Manualis torpedo kilovesre aszem TDC tud valaki bovebben segiteni? Link is jo barmi , a yutube nezessel nem sokra mentem , inkabb a szoggel van a baj , a poziciom az ellenseges hajohoz kepest Koszonom
  • Amergin
    #1790
    Na!
  • Martinez01
    #1789
    Üdv!
    Kérnék egy pici segítséget.
    A játékot elindítom, be akarok tölteni a menüből valamit (Tutorialt, Karriert, "Múzeum"ot) kilép a játék hibaüzenet nélkül.
    Valakinek van ötlete?
  • zoltang
    #1788
  • zoltang
    #1787
    Silent Hunter Online bejelentés

    "Különösebb hardverigényre sem kell számítanunk, ugyanis egy böngészőben futó játékról van szó, melyhez a Flash Player legújabb változatán kívül semmi különösre nem lesz szükségünk."
    jaj ? :)

    "a zárt bétára már lehet jelentkezni a játék hivatalos oldalán. "
  • Kalash17
    #1786
    Sziasztok.Van egy problémám a játékkal.Amikor be szeretném állítani a hajó adatait a tüzeléshez, távméréskor, amikor kattintok egyszerűen kidob a játék.Mit lehetne tenni?

    Üdv
  • Willenbrock
    #1785
    Ez jól néz ki,a belső terek és a vezérlő is ki van dolgozva?
  • Zoli0801
    #1784
    Joceruza bemásoltam a programok/silent hunter mappába ami lejött,de semmi nem történt....
    nemrég frissítettem 1.4 re de akkor rendesen egy telepítő vezetett végig mindenen,de itt semmi változás..
  • Zoli0801
    #1783
    jól van 1.5 mód de honnan töltsük le????????????mindegyik nagy része csak átverés az u boat mission hoz adhatnátok nekünk egy linket ha van ok?
  • joceruza
    #1782
    Szívesen segítenék,de ilyennel még nem találkoztam. Ha használsz valamilyen modot,az is okozhatja. Ha nem 1.5-ös a játékod,tedd azzá. Elég sok dolgot orvosol. (Vagy csak töltsd be a torpedót!)