13
  • Roli
    a cikk képét vajon mikor és mivel csinálták? biztos nem mobillal
  • hmhm
    a felbontás nem mindig mérvadó.
    ezek a lyuk kamerák egyszerűen nem helyettesítik a fényképezőt. egy normál digit fényképezővel készített 640*480 as kép jobb mint a mobilos, nagyobb felbontású képek. tisztább, élesebb, színteltebb, stb.
  • burninhell
    a terrorista is fotózhatott 1-2-t h meglegyen neki a trófeagyűjteményében :)
  • hopp
    most mit kell flamelni? engem személy szerint az idegesít, mikor valaki -al-t meg -el-t használ -val meg -vel helyett, de ha minden alkalommal beszólnék ezért, akkor elkopna a kezem.. helyette inkább megyek és játszom a kutya-al :P
  • AS
    Az uj mobilokal már 1034-768-as méretü fénykép minöségü képket lehet produlálni pl : legjobb mist a piacon a SE k750! na az már roszabb mint a kém fotozás!
  • RpPRO
    Valymi keves az eseje annak, hogy most hejesen irok. Valahogy felcserelodtek a j-k es a ly-k. Valyon miert?
  • Hedgehunter #7
    ....."esetleg pont a robbanás helyén tartózkodnak, az már nyomot szolgáltathat." Aki ott volt az mar nem mesel, sot meg a telefonja sem.....
  • ncswork
    gyanús 3 pixel
  • MacrosTheBlack
    Nem biztos hogy mindenki csak a porfelhőt fotózta. Nyilván olyat se várnak amin a terroristák pózolnak a kamerának. Viszont véletlenül szerepelhetnek a képeken, és ha több helyen is ugyanaz(ok) gyanúsan viselkednek, esetleg pont a robbanás helyén tartózkodnak, az már nyomot szolgáltathat.
  • jefferson83
    A vajont bebuktam, de nem szándékosan
    Az én telefonom elavult egy kicsit, mert ha fényes nappal fényképezek csak akkor éri el a türhető szintet. Igaz T310-es a teló,de láttam jobb telefonok képeit is és azok sem voltak olyan fantasztikusak.
  • Sub
    valyon ly-nal? loller
    amúgy szvsz igenis kivehető egy mobilos képből sokminden
  • jefferson83
    Szerintem ilyen eseteknél a személyes jogok megsértése háttérbe szorulhat és senki sem balhézna amiatt, hogy a forgalmi adatokat kiadják.
  • jefferson83
    Jó ötletnek tartom, de egy kicsit kétkedve is fogadom. A mai telefonokkal metróban hatalmas por és füst közepette valyon lehet olyan képet csinálni amiből kivehető valami? A történések előtt meg valymi kevés ember fotózhatott. Londonban azonban sok a túrista jobbnál jobb gépekkel.