118
Shoutcast, Icecast Server
-
Octopus21 #38 Nagyon szívesen! Én is sokat szenvedtem vele. Routeren keresztül kicsit még nehezebb. www.morope.uw.hu ez az oldalunk majd hallgass este:D -
#37 akkor nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Ezzel szenvedek már vagy 2 hónapja :D -
Octopus21 #36 Jó a hangminőség! -
Octopus21 #35 ÁÁ dehogyis többen is tudnak kapcsolódni asszem az nincs korlátozva de szerintem 10-nél is többen tudnak, nekem is csak 192kbit/s a feltöltésem de már hallgattak 4-en is. -
#34 na műxik? akkor király :D de milyen a hangminőség? -
#33 akkor valaki megelőzött! A feltöltésem meg annyi hogy pont 1 embernek elég :) -
Octopus21 #32 Rosszul írtam be a címed:D -
Octopus21 #31 Na most jó! -
Octopus21 #30 Nálam csak annyit ír a winamp hogy Connecting de semmi nem történik. -
#29 hát ott 1 van :) -
Octopus21 #28 Akkor nem tudom miért nem tudok kapcsolódni. Ja ma én is rádiózok a traktorral este 7-től, ha gondolod halgass. Itt találsz bővebb infot: www.morope.uw.hu
azon belül a RolfRadio. -
Octopus21 #27 Te különben majd látni fogod hányan kapcsolódnak. Az Icecaston belül azt kell nézni hogy Clients. -
#26 ki van kapcsolva :S -
Octopus21 #25 Nem tudok kapcsolódni. Tűzfalad ki van kapcsolva a traktorról? -
#24 82.131.204.204 De aztán nem hackelni! :DDD -
Octopus21 #23 És ezt kell a winampba beírniuk. De te nem tudod magadat leellenőrizni mert a winamp beszarik ha közben megy a traktor. -
Octopus21 #22 Na akkor add meg nekem az Ip címed aztán leellenőrizlek hogy szól e winampon keresztül. A haverjaidnak is így kell megadni a címet: http://IPcím:8000/example.ogg -
#21 igen valami történt. icecast táblázatban a sources, meg a connections 1 lett. -
Octopus21 #20 Kapcsolódott? Kiírta az 1-eseket? pl sources 1 -
Octopus21 #19 Na most ha a traktorban rákattintasz hogy ON AIR akkor az Icecast-hoz kapcsolódni akell. -
#18 megvan -
Octopus21 #17 Utánna le ok-zod. Utánna tegyél fel egy zenét valamelyik oldalra hogy menjen, majd nyisd meg az Icecast server progit és menj arra hogy start server. Szólj ha eddig megvan. -
#16 oké. address meg port az marad? (localhost,8000?) -
Octopus21 #15 Ja és az adress-hez írd be az IP címed, mellé meg a porthoz azt hogy 8000 -
Octopus21 #14 Proxy Settings-nél a legelső legyen bejelölve: Use Direct Connection.
Mounth path: example.ogg
Password: hackme
Format: Itt a feltöltési sebességedtől függően állítsd be. Nálam 32000Hz és 96 kbit/s van -
#13 oké megvan :D -
Octopus21 #12 Hát megpróbálhatjuk de szerintem kell a port is na mind1.
Nyisd meg a traktort. Utána mej a setup-ba utánna Recording/Radio. -
#11 az ip címem megvan, de a port az nemtökmind1? Nincs routerem :) -
Octopus21 #10 Na most azt kéne megnézned hogy mi az IP címed meg a portod. Az IP címet meg tudod nézni itt http://www.whatismyip.com/, de a portnál lesz gond mert nálunk van router is és azon keresztül állítottam be. Probáld meg megkeresni hogy mi a Portod. -
#9 oké fent van elindítottam, megnyitottam a config fájlt is a menüből. Gondolom ez az a rész amit már egyedül nem nagyon tudnék megcsinálni :D -
Octopus21 #8 Persze. Na innen először töltsd ezt a progit: Icecast2 win32 2.2.0 setup.exe
Fentről a második az ami mellett ott van hogy Windows NT/2000/XP
http://www.icecast.org/download.php
Aztán szólj ha megvan. -
#7 na várj nekem itt vmi nagyon nem stimmel. Kell még egy külön progi is a trakeszon kívűl? -
Octopus21 #6 Mondd honnan nem tudod. Az IP címet meg a Portot beírtad a Traktor rádiós beállításainál? -
#5 Hát sajnos nem, de azért nekem elmondhatnád hogy csináltad meg icecast-el :) -
Octopus21 #4 Aha azzal működik, de én a shotcast-tal szeretném hogy működjön. Nem tudsz erre valami megoldást? -
#3 neked műxik traktorral az icecast? -
Octopus21 #2 [source] invalid password from SOURCE http://81.182.114.189:8000/example.ogg HTTP/1.1 127.0.0.1
Ezt írja ki mindig a shoutcast server amikor megprobálok kapcsolódni, akármilyen jelszót írok be a traktorban. A traktorban bejelölöm hogy Use custom proxy és oda írom be hogy 127.0.0.1 meg a 8001 portot. Légyszi valaki segítsen! Köszi! -
Octopus21 #1 Sziasztok! Olyanok segítségét kérném akik már használták ezta két programot. Olyat lehet csinálni hogy a két server progit összevonni? Mert én Traktor DJ Studioval csinálok rádióadást és ugye ahhoz meg csak az Icecast jó. De az Icecast nem hozza nyilvánosságra a címet, a shoutcast meg ugye berakja a címet a winampon belóül a Shoutcast Radiok közé. Van erre valamilyen megoldás? Köszi!