Készül az újabb olcsó PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondta, mikor bedugsz egy pen drive-ot, különbözõ feszültségingadozások lépnek fel, kis ideig. Ez az, ami zavarja a flasht is.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Szerintem a pen drive-okban is ugyanaz a flash-rom van, mint a CF-ben és a többiben. Mi más lenne? 😊 Csak az interface más.
Jó ötlet lenne a dram-os kiegészítés, csak túl drága ma még, de valszeg amúgy sem foglalkoznak a problémával ennyire.
Egyszerûbb, ha oly módon van tárolva az adat, hogy egyrészt 1-1 megsérülõ bitet vissza tud állítani (hibatûrõ kódolás, mint a CD-nél, DVD-nél). Még jobb, ha olyan a cucc, hogy ha több egymás közeli bit tároló romlik el, akkor relokálja a területet máshová, és azt lezárja (vinyóknál bevett gyakorlat ma már).
Ami tönkre szokott menni az én úgy tudom nem a flash rom, hanem a pen drive.
Az más egy picit.
De tök mindegy. Akkor azt kell csinálni, hogy két memória kell bele.
Kell egy DRAM, megy egy Flash ROM.
Amikor bekapcsolod a gépet, az egészet áttölti a DRAM-ba.
Ha meg kikapcsolod, egy kondenzátor még addig tartja a feszt, amíg a dramot visszamásolja a flash-be.
Ezzel az indítási idõ megnövekedik, de ha a flashek valahogy RAID-elve vannak, akkor nem sokkal.
Meg persze kb. 2x annyi, mint a sima megoldás. De nem biztos. Semmi szükség über-brutál 400-as DDR-re. Legalábbis SATA illesztéssel még bõven nincs.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ez már legalább közelít hozzá.
A microdrive helyett CF-et is lehet belerakni nem?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Meg tudja mondani vki, hogy mennyi a fogyasztása egy TFT, meg egy CRT monitornak (legyen mondjuk 15"-os)?
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
De azt sem tudom, a cikk honnan szedi azt a 133MHz-es 486-osnak megfelelõ procit, amikor az összeszerelési leírásban és máshol is csak egy 300MHz-es Goedérõl írnak...
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Pláne hogy fejlesztési lehetõség zéró!
TFT monitor😉)))))??????!!!!
Alufelni trabantra kb.😉))))))
Jó hogy nem DOS-t raknak rá, bár azzal többre mennének.
Én kûzdöttem 486 kategóriájú gépeken windózzal, ofisszal. Egy mai Linux disztribúció egy ilyen erejû gépet simán fölzabál. Elég bajuk van ezeknek az embereknek, miért kell még bûntetni is õket?
Ja most jut eszembe, miért nem csinálnak akkor már Amigát nekik?
Az Amiga OS ezred akkora hw követelmény mellett is elég jó szolgáltatásokat nyújt.
Alapból grafikus OS, program hegyek, játékok miegymás.
Amennyire ez a hw nem kompatibilis semmivel, akkor már oly mindegy lenne.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
van közületek egy olyan, aki elolvasta a követelményeket ?
kétlem
Szánalmas hogy szart akarnak rájuk sózni. Kajára nincs pénzük, de egy ilyen szarért is elkérnek ennyi pénzt. Ráadásul minek nekik TFT? Nekem is CRT van itthon, és jól megvok vele. De nekik, a szegénységbe, 486oshoz, TFT kell...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
2000 Ft és viheted a p1est a bontóból.
Na, de ezen hol a haszon?
Ja, hogy újrahasznosítás meg környezetkímélés meg ilyenek kerülnének szóba?
Á ezt nem szabad.
spam. sry
alaplapon integrált vga ráadásul 😊
cd meghajtot 2-3 ezerért hozzádvágják.
Nah ez igy mennyi is ? Meg TFT normális is beleférne.
Ekkora baromságot, hogy ilyen öskövületet adnak szegény embereknek. Eskü mindjárt felajánlok egy configot ami 10 ezerben van, de ennél erösseb 100x 😊
486... azthittem ilyet is már csak a mogyoro.hu-n látok még 😊erre tessék 2005.07
Aki hülye, haljon meg.
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz. 1-2 dollár-al drágábban már jelentõsen gyorsabb procikat adnak.
Az alacsony fogyasztású procc amirõl beszélsz szintén más kategória...nem is olcsó ráadásul nem PC-be való hanem PDA meg okostelefonba...illetve broadbend ipari switchekbe meg hasonlókba...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Csak nem egészen így képzelném el.
1) Az AMD most dobott ki egy x86-os 533 MHz-es 0.9 W fogyasztású procit. Inkább ilyet raknának bele, mint TFT-t.
2) A gép kissé robosztus, mai technológiával sokkal kissebbre lehetne csinálni.
3) A Samsung csinál olyan flashet, ami sata illesztéssel rendelkezik. Így winyóként funkcionál. 4-16GB
Ezek nem olyan drága dolgok, de sokkal jobb lenne tõlük a gép.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"