A vírusírók kihasználják a londoni metrórobbantást
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Meg ienek".
Bagoly mondja. <#vigyor>#vigyor>
Bagoly mondja. <#vigyor>#vigyor>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Ez már nagyon undorító tényleg. Remélem az ilyen férgeket elkapják és legalább 5 évre el is ítélik, mert ettõl már az én (elég erõs) gyomrom is forog azért.
csak én vettem észre h a cikk televan heJesírási problémákkal ?😄DD pontosabban elgépelésekkel meg ienek
Pff.. ez tényleg szánalmas. Ezeket kéne hajkurászni, nem a p2p-s emberket basztatni..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
...és _még mindig_ nem védi semmi az automatikus indítási pontokat a windózban... Pedig _az összes_ ilyen vackot ki lehetne szûrni tök egyszerû módon... Még jó, hogy van azért pár progi ami képes figyelni, de hogy a Win önmaga miért nem ?!
És magukról a robbantókról se feledkezzünk meg!
Azér' azok a csákók sem angyalkák, akik eccerûen nem tudnak elenállni annak, hogy az ilyen levélben a megfelelõ helyre kattintsanak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs