Megfejtették a jég olvadásának rejtélyét

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tévedés, eddig is tudták. Sõt, szerintem általános iskolai tananyag, de középiskolában mindenképp.

A "kutató urak" tudták, hogy mit akarnak bizonyítani és ehhez egy megfelelõ demonstrációs eszközt el is készítettek. Nos, ez így egyrészt tudománytalan, másrészt nem is etikus. Ugyanis ennek, vagy a hasonló módszereknek számtalan veszélye lehet a téves következtetésekre vonatkozóan.
A cikk témája nagyon gyatra.

smv
Mindenesetre nekem az új volt, hogy eddig nem tudták a tudósok, hogy miért olvad a jég. 😊

Starcraft + Diablo III - esemve

Itt szerintem ezeknek a gyöngy szerû molekulákról kellett volna talán kicsit többet írni...?????<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Az értékelésnek szerintem inkább az lenne a szerepe, hogy ( ha éppen nincs semmi tényleg érdekes újdonság) akkor ne írjanak arról cikket, hogy süt a nap, és ezért meleg van..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Az értékelésnek legfeljebb annyi jelentõsége lenne, hogy a cikkírók megpróbálnának még szenzációhajhászabban írni.
Ez jó ötlet. Mármint az értékelés.

craesh
na ja, még egy hir, hogy kövérebb legyen a cikkek száma 😊 kurvanagy értelme nem volt kirakni, de mivel vmi kis tudomány is van benne, valamint kapcsolodik is a mai világhoz ezért kirakták. Kárhogy nincs olyan menü ahol a userek osztályozhatnák a cikkeket.

ez olyan negativ tartományban lenne... <#idiota>

Hat nemtom, de a cikkbol nem sok ujdonsag derul ki...

A világegyetem titkait próbáljuk megfejteni, és a 21. századra sikerül addig eljutunk, hogy a Földön elõfroduló egyik leggyakoribb állapotváltozást megfejtjük 😉
cSuwwi
jól néz ki ez a kép 😊

shit happens

én is

Zsoltika 007
Én is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Pharaoh
Azt hittem már a sarki jegekrõl van szó

Most aztán már nem fogok hülyén meghalni.
Aha
Akkor ezentúl nyugodt szívvel iszok vizet.<#finom>

IlluminatoR
Érdekes.

← ElőzőOldal 2 / 2