Mobilcéget alapít a Disney
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de leginkább a Bee, az is gyerekekért, fiatalokért jött létre!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez most amerákibaá olyan mitn hazánkba "bejött" a Djuice!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
érdekes dolog.az 5 éves gyerek leviszi a ház elé a homokozóba a telefont?meghintáztatja és elássa?😊lehet most ezen kiakadtam;-)
táborba meg érezze magát jol a gyerek ne haza telefonálgasson,ha baj van akkor a felügyelõk ugyis szolnak a szülöknek..hm...
hehe😊kisebb koromban én telefon nélkül is megvoltam:-)
a kisebbek már kamera,fényképezõgép,sms,és nagy telefonszámla nélkül már nem is tudnak élni?
a kisebbek már kamera,fényképezõgép,sms,és nagy telefonszámla nélkül már nem is tudnak élni?
Ahogy tapasztalom, az általános iskolás gyerekeknek mind van már mobiljuk, sõt ez a réteg a leglelkesebb befogadója az extra újításoknak (mp3, kamera, mp3 csengõhang, színes kijelzõ, java játékok...).
Évente elavul a készülékük és legfõbb ajándék-kérésük az új mobil.
Olyasmi státuszszimbólum lehet most, mint a mi korunkban volt a 7 zenés kvarcóra.
Van ebben üzlet, a Disney meg nem az ördög fia, csak kihasználja a (megállíthatatlan) folyamatokat. Persze hasznos is lehet, mikor mondjuk táborozik a gyerek...
Évente elavul a készülékük és legfõbb ajándék-kérésük az új mobil.
Olyasmi státuszszimbólum lehet most, mint a mi korunkban volt a 7 zenés kvarcóra.
Van ebben üzlet, a Disney meg nem az ördög fia, csak kihasználja a (megállíthatatlan) folyamatokat. Persze hasznos is lehet, mikor mondjuk táborozik a gyerek...
Hihetetlen miket ki nem találnak. Ennyire rosszul megy nekik? Vagy ezzel akarják megváltani a világot?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Eleve egy 12 év alatti gyereket nem nagyon kellene egyedül elengedni sehova. Iskolában ne telefonáljon, otthonról meg tud vezetékesen/szülõk mobiljáról.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Tanullja meg az a gyerek, hogy hogyan kell szervezni dolgokat telefon nélkül.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
"Éppen ezért a Disney Mobile - nem meglepõ módon - elsõsorban a gyerekek, illetve rajtuk keresztül szüleik számára fog mobiltelefonokat kínálni."
tehát magyarul: a gyerekeken keresztül hogyan lehet még több zsetont lehúzni a szülõktõl...
tehát magyarul: a gyerekeken keresztül hogyan lehet még több zsetont lehúzni a szülõktõl...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nemtudom, de én ezt egyáltalán nem tartom jó ötletnek, biztos maradi vagyok. Egy öt éves gyerek ne rohangáljon mobillal. Lassan már a meg nem született gyereket is lehúzzák anyagilag ( szülõk által természetesen). Igaz azok a lámák akik megveszik a gyereknek.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez jó majd apuci meg anyuci fogja majd fizetni a gyereknek a számlát és majd elcsórul a család!
Jó kis oplogó lenne: DISNEY USA <#smile>#smile>
Jó kis oplogó lenne: DISNEY USA <#smile>#smile>