13
-
#13 de leginkább a Bee, az is gyerekekért, fiatalokért jött létre!!! -
#12 ez most amerákibaá olyan mitn hazánkba "bejött" a Djuice! -
Groszi #11 érdekes dolog.az 5 éves gyerek leviszi a ház elé a homokozóba a telefont?meghintáztatja és elássa?:)lehet most ezen kiakadtam;-) -
Groszi #10 táborba meg érezze magát jol a gyerek ne haza telefonálgasson,ha baj van akkor a felügyelők ugyis szolnak a szülöknek..hm... -
Groszi #9 hehe:)kisebb koromban én telefon nélkül is megvoltam:-)
a kisebbek már kamera,fényképezőgép,sms,és nagy telefonszámla nélkül már nem is tudnak élni? -
#8 En levelet irtam amikor taboroztam....... -
M2 #7 Ahogy tapasztalom, az általános iskolás gyerekeknek mind van már mobiljuk, sőt ez a réteg a leglelkesebb befogadója az extra újításoknak (mp3, kamera, mp3 csengőhang, színes kijelző, java játékok...).
Évente elavul a készülékük és legfőbb ajándék-kérésük az új mobil.
Olyasmi státuszszimbólum lehet most, mint a mi korunkban volt a 7 zenés kvarcóra.
Van ebben üzlet, a Disney meg nem az ördög fia, csak kihasználja a (megállíthatatlan) folyamatokat. Persze hasznos is lehet, mikor mondjuk táborozik a gyerek... -
#6 Hihetetlen miket ki nem találnak. Ennyire rosszul megy nekik? Vagy ezzel akarják megváltani a világot? -
#5 Eleve egy 12 év alatti gyereket nem nagyon kellene egyedül elengedni sehova. Iskolában ne telefonáljon, otthonról meg tud vezetékesen/szülők mobiljáról. -
Raszkolnyikov #4 Tanullja meg az a gyerek, hogy hogyan kell szervezni dolgokat telefon nélkül. -
#3 "Éppen ezért a Disney Mobile - nem meglepő módon - elsősorban a gyerekek, illetve rajtuk keresztül szüleik számára fog mobiltelefonokat kínálni."
tehát magyarul: a gyerekeken keresztül hogyan lehet még több zsetont lehúzni a szülőktől... -
jefferson83 #2 Nemtudom, de én ezt egyáltalán nem tartom jó ötletnek, biztos maradi vagyok. Egy öt éves gyerek ne rohangáljon mobillal. Lassan már a meg nem született gyereket is lehúzzák anyagilag ( szülők által természetesen). Igaz azok a lámák akik megveszik a gyereknek. -
Mipi #1 Ez jó majd apuci meg anyuci fogja majd fizetni a gyereknek a számlát és majd elcsórul a család!
Jó kis oplogó lenne: DISNEY USA