Már megint átvertek !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vezetted már ?
van jogsid ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Bocsi, de lepadlóztam ettõl a kifejezéstõl egy mondatban egy Neonnal 😊)))
hálistennek......
úgyhogy ez a fogyasztás azért megáll a lábán,
de ha sportosabban vezetek, akkor 16-18 körül lesz vagy több.
És persze hogy hamisítják as szervízkönyveket is,
azért kell az elõzõ tulajnál, meg a szervíznél leinformálni a kocsit..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
akkor vált, amikor te akarod, mindezt a gázpedállal tudod szabályozni
padlógázzal 5500-6500 között vált (emelkedõn tovább pörgeti), ha nem lépsz a gázra, 1200-nál már pakolja fel
köztes megoldásokat napok alatt be lehet gyakorolni, a lényeg, hogy a sebváltókar rángatása teljesen fölösleges, ha simán közlekedni szeretnél
nyilván sportolni ez azért nem kimondottan alkalmas, mert minden mozdulatod után 1mp-ig vár, hogy tényleg "komolyan gondoltad-e".... de én vezetni akarok, nem versenyezi, arra meg sokkal nagyobb élmény az automata - NEKEM
na léptem, jcakát
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
akartak verni.
legutóbb még akkor, amikor akciós térkövet vettem a tüzépen,
és át akartak verni 8500 forinttal, de azt majd holnap leírom...DD
Bár én úgy tudtam, hogy az automata akkor vált, amikor a komputer szól neki. Tehát gyárilag be van állítva, hogy pl. 3500rpm-nél váltson....de ha nem így van, akkor sorry. Utánaolvasok! 😊
Országúton, gondolom. Azért városban (Bp-en) kénytelen 14-16 körül fogyasztani, feltéve hogy megy mind a hat henger 😄
de vasárnap felhívtam kb 8 telefonszámot,
mindegyik magánszemély volt.
Egyokhez sem vot szervízkönyv:
- valahol elkeveredett....
- mi is szervízkönyv nélkül vettük....
- csak hétvégén vettük elõ az autót...
- én vezettem csak a kocsit, mert a férjemnek van másik...
- azért nincsen szervízkönyv, mert nem márkaszervízbe hordtuk.
DDDD, ilyenekkel etetik az embereket,úgyhogy mindenki vigyázzon. !!!!!
városban 1500 RPM alatt közlekedni váltogatás nélkül tényleg nagyon szar érzés 😊 és a fogyasztásról szóló rémhírek is kamuk
pontosan ugyanannyit eszik az automata 2.0l-es Neonom, mint az 5 sebességes 2.0l-es Galantom evett.... csak azzal sírtam, ha dugóba kerültem 😊
kizárólag magánszemélytõl szabad, én is így vettem amcsit és haverom is, garázsból, rengeteg alkatrésszel, utána is kapcsolatban maradva az ex-tulajjal
ez messze nem akkora zsákbamacska
És volt már nekem egy amerikai autóm - Chrysler Neon.
igazi betontorpedó volt, nem volt vele semmi baj - elsõ autóm volt.
És nem igaz hogy mindegyik benzinzabáló - Chrysler 2000 cm3 = 8 litert fogyasztott
Ez a 3500 -as meg kijön 8-11 literbõl...
eddig csak szervízkönyves autónk volt,
és ha használtat vettünk mindig leinformáltuk elõtte.
Ezt is elõtte mindenképpen át fogjuk nézetni,
ha netán mégis megvennénk,
koputeres átvizsgálás, futómû, folyadékok állapota, vezérmûszíj/lánc,
kormánymû, törve volt -e ?.stb,
Elõzõ tulaj egy részvénytársaság igazgatója volt,
azt is megmondta hogy nem európai lámpák vannak benne,
de õnekik még megvannak az európai lámpák is, és ingyen elküldi nekünk ha kell - ez rendes..
bár így is le lehet vizsgáztatni.
ja, és kösz a tanácsokat, mindenkienk jól jöhet.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
kereskedõ tegnap hívott, hogy akkor nem -e kell az autó ?
( 790.000 -ért volt meghírdetve)
mondom hogy egyelõre várok még.<#mf1>#mf1> - hiszen vissza van hajtva az órája.
most meg látom éppen, hogy visszavette az árát 730.000 -re.
asszem várok míg 500.000 lesz az ára,
és abból fogok alkudni. DD
- Eleve ne vegyél autót "senkiházi noname" kereskedõtõl, mert 99%, hogy a megvétel után súlyos összegeket hagysz majd a szerelõ(k)nél
- Ameriaki autókat felejtsd el (én Sebringet akartam)!!! Automata váltó + nagy motor = Benzinkutat köthetsz a kocsi mögé
- Érdemes körülnézni a hivatalos márkakereskedõknél, mert ott leinformálható autót kapsz, fél vagy egy év jótállással. Megéri, hidd el! Én most vettem egy Volvo S60-at, egy hét múlva a bal hátsó ajtó motorja beszart. Gariban kicserélték (Ivanics - bocs, ha reklám)
Ennyi! Engem 2002-ben egy Lancia Kappával vertek át. Bizonygatták, hogy törésmentes, még a szerelõ is azt mondta, erre egy fél év után kiderült, hogy az autó olyan szinten volt körbetörve, hogy szerintük borult! Paff
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hanem Magyarországi márkaszervízben lett véve.
Az alatt a két hét alatt már szépen visszatekerte az óráját a kereskedõ.
És külföldi kocsikhoz is szokott lenni szervízkönyv.
Ha a kereskedõ azt mondja hogy a külföldi tulajdonosok nem adják hozzá a
szervízkönyvet, akkor azok hazudnak.!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ez a kocsi 1996 -os, ÁLLÍTÓLAG csak 86.000 km van benne.<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
peeeersze hihhetõ. DDD
És nézzétek meg hogy ki van szakadozva, használva a bõrülés ?
hát ennyire pofátlanok a kereskedõk,
nézzétek meg a mobile.de -n a hasonló autókat,
260.000 nél sem szakadozik ki a bõrülés,
meg egyébként is, a bõrülések 200.000 - 240.000 km után szoktak kiszakadozni,
nem pedik 86.000 km -nél.

jó emberismeret és egy autószerelõ szaki kell a vásárláshoz, ennél többet nem tehetsz
egyszer megyek a Keleti pályudvar aluljáróban,
cigányok banánt árultak, a következõket hallottam:
- 1 Kiló banán 100 Ft...
- De hát ez a banán tisztára barna.
- Micsoda ? Dehogyis, finom édes !!
- <#wow1>#wow1>
Egyébként némelyik c-kategóriás olyan büdös, hogy tényleg nem lehet tõle levegõt venni <#vigyor1>#vigyor1>
azoktól még levegõt sem szabad venni.
legjobb a helyszínen kipróbálni az olyat...
És rendesen bírta.
Mondanom sem kell hogy a használt autókhoz 90 % -ához,
nincsen szervízkönyv. - Minden autónak a kilométerórája vissza van tekerve.
Most néztünk egyet, a fickó azt mondta hogy ezt az Amerkiai autót
egyenesen a hajóról veték le, azért nincsen hozzá szervízkönyv.<#hehe>#hehe><#szomoru1>#szomoru1>
Na tudod ám kit etessél ezzel - gondoltam magamban...
Még aznap kinyomoztam hogy kb. 350.000 -rõl hajtották vissza az óráját 167.000 -re.
Mert amikor kipróbáltuk az autót, meg néztem a forgalmiban, hogy kié volt az
autó,
és a tudakozóból kinyomoztam a számát, leinformáltam a kocsit....